2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebeğim hep aşağıda hic yukarı çıkmadı
Hatta gören aşağıda çok diyor hep. Göbeğini bağla diyorlar ama o da nasıl bağlanıyor bilmiyorum bende cuma kontrol var en erken ne zmnda al diyeceğim gerçekten iki çocukla çok çok zorlaniyorum. Ağlama krizine gidiyorum artik.

Arkadaşlar koltuk altlarımda beze çıktı bu nedir? nasıl geçer ağrıdan kollarımı kapatamıyorum. sütle alakalı bişey mi ne yapmam gerek başına gelen var mı?

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, doğum hikâyen çok güzel benimde tek korkum sezeryan dikisleri ağrının çok olmasi.
Canım gerçekten bebeğin için herşeye katlanıyorsun ben normal doğumu inanılmaz çok istedim hiç psikolojim hazır değildi sezaryene ama elinde olmuyor işte kolaya kaçtı sezaryen oldu vs vs diyenler için doğumun kolayı olduğunu sanmıyorum herşeyden önce bebeğin sağlığı kendin her türlü toparlanırsın ben ağrı kesici almıyorum günde 3 tane parol vermelerine rağmen üç beş damla gelen sütümü de onunla zehirlemek istemiyorum mesela. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

ne güzel bir lutüftur bu Allah ım bizlere ve hasret çeken tüm kullarına yaşatsın İnşallah bu duyguları .Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın yavrunuzu

kızlar yataktan nasıl kalkıyorsunuz yan kalkmakta bi işgence artık benim için.kalkana kadar omurgamı teslimedeyazıyorum ya.kolay bi yöntemi olan varmı

canım ne güzel yazmışsın sanki tekrar tekrar yaşadım :) nasıl bir mucizenin icindeyiz değilmi Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah elani bol bol kokla olurmu :)

Maşallah canım sana da bebeğine de, Rabbim nazarlardan korusun siz anne kızı inşallah eşinle kızınla bir ömür mus mutlu sağlıklı huzurlu güzel bir hayat yaşayın inşallah

D Divane25 cnm gözlerim doldu okurken maşallah bir ömür sağlıkla huzurla anali babalı büyüsün inşallah

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
Çokkk teşekkür ederim
Dualarımdasınız kızlar Allahım kolay geçitten geçirsin tüm Anne adaylarımızı az kaldı doğumlarınıza ve illede normal doğum diye ısrar etmeyin bence önce bebeğinizin sonra sizin sağlığınız önemli ve psikolojik olarak her iki doğuma da kendinizi hazırlayın derim. Minik ellere sağlıkla kavuşmanız dileğimle.

benimde perşembe :))

Bizimkinim gene toplantisi cikmis yarin gidelim diyor. Yani bugün sali :) yer bulabilirsek bugun olacak galiba bulamazsak perşembe ogleden sonra yada cuma. Yalniz bu persembe cok buyuk bulusma oldu :) hepimize hayirli haberler getirsin insallah

Bizimkinim gene toplantisi cikmis yarin gidelim diyor. Yani bugün sali :) yer bulabilirsek bugun olacak galiba bulamazsak perşembe ogleden sonra yada cuma. Yalniz bu persembe cok buyuk bulusma oldu :) hepimize hayirli haberler getirsin insallah
Amin İnşallah canım :)

kizlar yarin sabah 8 de sezaryene alcaklar zaman geldi artk insallah dua etcem doguma giderken hepimize sizde birer ayetelkursi okursaniz sevinirim bizim icin. 3 kayipdan sonra mucizemi kucagima alayim sag salim
Okudum canım Allah ım kolaylık versin sağsalim kavuş yavruna İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…