2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın canlar.doğuran arkadaşlarım bebeklerinizi Allah bağışlasın ve size tattırdığı o eşsiz duyguyu bizede nasip etsin inşallah..bugün 38+0 olduk canımıniçi kızımla..daha gelmedi ama ben şimdiden evin hangi odası ona en uygun olur.onu dışarı karşı nasıl korurum vs vs bin soruyla endişeyle doluyum bile.babası çocuk görünce yanaklarını koparırcasına seven bi adam bide kendi kızı olunca nası kaçırıcam kızımı hiç bilmiyorum.şimdiden bak o benim kızım ellemeye kalkarsan karşında beni bulursun falan diyorumbugün kontrolüm var.bakalım değişen bişi olmuşmu

Okudum canım Allah ım kolaylık versin sağsalim kavuş yavruna İnşallah

cok tesekkurler kizlar insallah hepimiz sayili saatler kaldi cok heycanliyim

canim Allah razi olsun muhakkak okuyacagim not aldm cok tesekkurler insallah guzel gecer Allah razi olsun

Kızlar 45 arası gidip gelen sancı normal mi? Dr dan geldik sancı normal dedi Dr. Açıklık yok. Çok feci kemik kas agrim var belden asagisi . çok yormusum kendimi. Dr bol dinlenme su iç dedi.
Aynı ben canım

Benim rahmimde ağrıyor dünden beri.
Çok yoruldum sanirim.

Kamyon tekeri gibi yuvarlanarak kalkıyorum
valla bende öyle canım artık yatmak kalkmakta zorlaştı. Allah yardımcımız olsun

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim sayili saatler kaldi insallah guzel gecer kendimi toplainca yazarim insallah buraya opuldunuz

Hayırlı olsun canım inşallah dağ salim alırsın bebisini kucağına

Kızlar biz de dün arkadaşlara gittik.
Tuzluyu fazla kaçırdım ama bunu bugu n anlıyorum
Şişen ellerim yüzünden .
Gece de pek rahat uyuyamadim
Agrım falan oldu
Malesef donerken bile zorlanıyorum

Canim sezeryan daha zor ki ben normal dogum yasamadim ama cevremde ikisinide yasayanlar var (tabiki mecburiyetten) ve normal dogum sancilari saatlerce surup zor bi dogum yapmalarina ragmen sezeryan cok daha zor dediler... sen hic kulak asma saga sola ... cok sukur sagliklo bir sekilde aldin yavrunu kucagina gerisi boss...

Hepimiz ayniyiz demekki bi kitap var adi "annelik en guzel delilik" tam bizlik demekki hayirli haberlerle gel canim insallah

Bugün bol su iç cnm ayaklarını da yukarda tut dinlen geçer inşallah ödem de çok ağrı yapar. Valla ben yürürken bile kasıklarına ağrıyor felaket. Bu 36. Haftaya kadar çalışanlara vallaha imreniyorum.

Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm

Günaydın kızlar. Suyu azalıp erken doğum yapan bir arkadaş dedi ki bana, bir dahaki kontrolünde doktor büyük bir ihtimal seni doğuma alacaktır onçin heran herşey olabilir hazırlıklı ol dedi. Dünden beri huzursuzum çok.

Günaydın cnm neden öyle dedi suyun mu azaldi?

Kamyon tekeri gibi yuvarlanarak kalkıyorum
Aynı ben :)
Valla bende önce yan dönüyorum yavaşça ayaklarımı yere indirip düzeltiyorum. Gsonra yastıkla destek verip yavaş yavaş kalkıyorum. Kalkmakta korkar durumdayım çünkü ikincide böyle ağrım varken kalktım ve pıt diye suyum patladı.

Dün kontrol vardı, suyum azalmış. Doktor yat dinlen diyor, iki hafta daha idare ederiz dedi ama ben şüpheliyim. Pazartesi kontrol var yine. Bakalım hayırlısı. Pazartesiye 36. Hafta biter kısmetse.
Havuç bol su ve dinlenme canım. Havucu da çok tüketme ki şeker yükselmesin. Arkadaşımın da suyu azdı ama bir oranı var onun. O oranı geçmedikçe bekliyorlar iki günde bir çağırıyorlar Dr lar inşallah 36 dolsun sonra alır zaten. İkinci oğlum 37+0 da doğdu

Günaydin kızlar bende 36+3 um bugün Dr kontrolum var ama sanki bugün dogumum var gibi heyecanliyim :) bakalım oğluşum nasıl :)
Oh maşallah canım. Eee vakit dolmuş artık doğum da olabilir hazır olmak lazım. Dün acile gidince ve doğum odalarını görünce farkettim ki kendimi daha doğuma hazırlamamisim. Bir anda elim ayağım titredi. Şimdi kendimi hazırlıyorum. 3 çocuk doğum ağrısı emzirme sezeryanla oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…