2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım biraz yukarda tuttum suya yüklenmek lazım sağol önerilerin için..
Bu günde canım çok sıkılıyor.
Biraz dışarı çıkıp gezmek istiyorum...
Değişiklik olsun diye..
Evde bunaldim baya..
Ama malum uzun gezmelere gelemiyorum
Kendime giysi üç beş parca bişey almak istiyorum sonra diyorum ki aman doğum geldi zaten alıp napacaksın.
Ama hiç hamile olduğum belli olan fotoğrafm yok.
Oğlum içinde yapacaklarım var ama malzeme yok şuan elimde
a

Huzursuz olacak bişey yok canım..
Doğumun ne zaman olacağına bebek ya da doktor karar verir..
Icini ferah tut
Bu huzursuzluk sonucunda Allahım seni kötü bişeyle karsilastirmayacak ki.
Yavrunla karşılaştıracak.

@crescent01 canım Allah analı babalı büyütsün prensesimizi. Maşallah kurtuldum çok şükür büyük geçmiş olsun. Okurken ağladım çünkü eşini bile beklenen benim ilk oğlumu doğurduğum günle ayni. Bende eşim yoktu onu bekledim uyanmak zordu. ama dediğin gibi annelik çok çok baska.

Bende dün son alışverişimi yaptım ve dışarı olayımi kapattım. Zira gezmenin sonu açıldı bitti. Artık iyice ağırlaştık cnm. Gideceksen de araba yada taksi kesinlikle çok yürüme. Sonu fena oluyor.

Iyi yapmisin canım sıcaklar da çok fena zaten
Iyi ki kapatmışsın diyelim
Darısı başına inşallah cnm. Valla evde ne yapican derdindeyim annemin gelmesine bir hafta on gün kaldı. Ben bugün gelsin istiyorum valla. Allah'tan eşim izin aldı yoksa halim içler acısı. Kim görse açıyor halime.

3.bile olsa heyecan stres oluyor demi aynı bende öyleyim Allah yardimcimiz olsun inşallah

Bu ara herkes doğuruyor onun etkisinden sanırım bugün yarın doğuracak gibi hissetmeye başladım. çatı ağrım hat safhada artık yan bile yatamıyorum zonkluyor resmen birde bir kaç popo kısmına sancı saplandı bunlardan da şüpheleniyorum doğum sancısı nasıl bilmediğin için kaldım öyle. Cumartesi randevum var. Umarım işten çıkıp doğuma gitmem :)))

canım bende iki dogumumu 36 ve 35 te suyumun bitmesiyle doğurdum ikincide 34 te anladik suyun azaldığını 3 günde bir doktor kontrol etti en son suyun tamamen bittiginde 35 te doğuma girdim emme refleksi olusmustu hiç sıkıntı yasamadim oyüzden sende stres yapma 36 yi bulsan çok iyi problem olmaz

Canim kendini strese sokma ... benim kizimda tansiyondan dolayu suyum azalmisti 28.haftada ... sinirdaydi hatta.. ama 4hafta dayanabildi oyle pat diye bitmez merak etme... hatta bu surecte artti... balik yagi ve havuc suyu bol dinlenme ile... dogumdan once cok kotu bir haber aldik tansiyonum firladi ve aniden doguma almak zorunda kaldi dr.. yani tansiyonumu ani yukseltecek olay olmasaydi eminim daha da beklerdi... 32.haftada dogum yapmistim.... stres herseyi olumsuz etkiler bebisi strese sokma :) sen bol bol dinlen lütfen. .. ayrica hepimizde risk yok mu? Bakkk mesajlara hepimizde bir korku var geldi gelecek bebek. . Hareket ediyor mu... kilo aliyormu.... sıkıştı mi yerinde emin ol annelik bunu gerektiriyor... allah korusun olaki erken oldu onda bile şükür riskli haftalari geride biraktin... ve bebeginde iyi cok şükür .... benim kizim 2 ay küvözde kaldi bakkk bu hamileligimi bile etkiledi o surec ama elden bisey gelmiyor... hepsi gelip geçiyor ..

Doktor 37 ye kadar dayanırsan tamamdır diyor. Bakalım cuma günüde tüp bebek doktoruma gidecem bir kontrole. O ne diycek bakalım.

Zaten clexane kullandığım için tedirgindim, doğum tarihinede daha vardı. Şimdi bir anda bir hafta sonra bile olabileceği fikri beni korkuttu. Biraz önce bebeğin çantasını hazırladım. Benim elyalarda hazır onlarıda ayrı çantaya koycam. İkramlıkların süslemelerini alamadım daha.

Suyunnmu patladi korktum vallahi. . Bende bildigin yuvarlaniyorum kalkayim diye epey zorlaniyorum artikkkk daha dikkatli favranayim bari

İnşallah canım ya bulurum, 36 bitsin de. Hertürlü olasılığı düşündümde su azalması aklıma hiç gelmemişti.

İçimi rahatlattın biraz canım benim. Korkuyorum da açıkcası. Bebekde ritim bozukluğuda olma ihtimali varmış doğumda lupusumdan kaynaklı. Ben pıhtılaşma olayını aklıma getiriyorum. Aspirini kestim doktorumun isteğiyle ama tüp bebek doktoru doğuma 5 kalaya kadar içmelisin demişti. Her kafadan bir ses

Günaydın

Afilim92 Allah acil şifalar versin canım

Bütün gece kasıklarımdaki ve belimdeki ağrıyla uğraştım sanırım doğurucam diye diye sabah oldu malum küçüğümde geldi evdeyim diye ama beni çok zorluyo yetişemiyorum heryerde geziyo herşeyi karıştırıyor yerlere bişiler döküyor zaten aşağıya eğilip bişi almakta aetık çok zorlanıyorum kısacası artık bişi yapmak isteniyorum ben ya ayaklarımı uzatayım oturayım ama nerdeee

aspirini benim 2dr da 34te birakacagiz demisti canim... cuma gunu kontrolum var ve sanirim banada biraktirirlar... hersey olacagina varir inan sıkma canini sonucu düşün yavruna kavusacaksin :) onceden haberin olup hazirlik sansinin olmasida guzel :) kötü dusunme hicc iyi dusun iyi olsun... bebektede bisey olmaz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…