2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım ya bulurum, 36 bitsin de. Hertürlü olasılığı düşündümde su azalması aklıma hiç gelmemişti.
hareketlerini gozlemle çok hareketsiz gibi olursa Dr a git gerçi drun pazartesi dediyse demekki suyun cokta az değildir ama hareketi normalden az olursa gidersin

Amin canım. Allahım tüm bebekleri korusun inşallah , sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.

hareketlerini gozlemle çok hareketsiz gibi olursa Dr a git gerçi drun pazartesi dediyse demekki suyun cokta az değildir ama hareketi normalden az olursa gidersin
Dün öğrendiğimden beridir gözlemliyorum canım. Aslında 5 gündür eskiye göre azalmıştı. Demekki sudanmış. Ama yinede kötü değil.

Bazen oluyor hepimizde canım ya unutuyoruz ya üşeniyoruz ya o an canımız istemiyor
Seni rahatlatır yarına kadar
Gecmis olsun canım haber ver yarın mutlaka ❤❤
Günaydın canım. Ben geç uyanırım diye randevuyu 11.15 e almıştık. Hep o saatlerde gidiyoduk hemde koştura koştura zor yetişiyorduk ama bu sefer öyle olmadı 7den beri uyanıp duruyorum zor güç uyudum yine uyandım. Aklıma takılan birşey var ben aç mı gideyim tok mu ? Kan tahlili yapacaklarya hani bilemedim. 2 saat beklemek yorar beni uykuda yok ama aç gıtmek gerekıyosa yemeyeceğim birşey. Doktor 30haftalıkken gittğmde 1 ay sonra şekerine vs bakacağım demişti bugun acaba aç mı gıtmeliyim manyak gbi sormayı unuttum doktorada:/

Doğumun kolayı zoru olmaz cnm isteyen istediğini diyebilir umrumuzda olmaz, bebislerimiz yeterki saglikli olsunlarda herşey olur. Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin.

Günaydın herkese.
3 gündür kendimi doğurucak gibi his ediyorum cok fazla kasılıyorum,
Bide bu gün acıklık olurkenki o bicak batma hisi var. Bilmiyorum bebeğim ters ya acaba aşağıya tekmemi atıyor noluyor.

Günaydın canım. Sağolasın kaşınması ve kaşıyamamak çok yoruyo beni. Goruntusu de moralimi bozuyo ilk gebelikte bu kadar bozulacak mıydı vücudum diyorum. Ama bebek için neler yaptığmı da unutmuyorum o yüzden zoruma gitmiyo hatta kendime kızıyorum bebişten önemli değil ki diye. Doğumdan sonra toparlarım diye gazı verıyorum kendıme :) bugun ne dıyecek doktorum bakalım..

Sen nasılsın ♡

Canim sekere bakilacaksa ac gitmen lazim... daha erkene alamazlar mi aceba randevuyu? Arasan bi? Cunku o saate kadar ac kalinca da kiziyor dr lar

Canım cildiyeye falan mı gitsen geç olmadan bakalım ne önerir illa ki iyi gelecek bir şeyler yazar canım yazıktır sana kaşıntı dayanilmazdır
Gideceğim canım çok sağol tepemde vantilatör takılı kaşındıkça su değdirip vantilatör tutuyorum ohh bi rahatlama :))

Günaydın canım
Bugün randevu saatin geç diye o saate kadar aç kalma zaten geceden açsın kan şekerini düşer bayılırsın Allah korusun
Bugün kahvaltını et
Tahlil yapılacaksa 10 gün içinde kontrol hakkın oluyor zaten müsait bir zamanda erken gider sadece tahlil yaparsın
Bir de nst ye gireceksin ya aç olmaman lazım tok olman lazım

Canim sekere bakilacaksa ac gitmen lazim... daha erkene alamazlar mi aceba randevuyu? Arasan bi? Cunku o saate kadar ac kalinca da kiziyor dr lar
Haklısın canım.. Randevu full dolu. Şimdi gitsem kalabalıktır hiç çekilmez yine aynı saati bulur. Özel hastane ama benm doktorun kapısı tıklım tıklım dolu baygınlık gelıyo bana. En iyisi döne döne uyumaya çalışym. Uyanık olunca çabuk acıkıyorum :)

Kizlar ya bebegin suyu azalma olayiyla ilgili konusmalar gecmis fena taktim simdi kafama.
Benim gibi yurtdisinda olanlar bilir bizde ultrasonla bakmiyorlar, yani baktilarda en son 20.hafta da.
Simdi sizler gittiginiz usg den bakiyor ve suyu ile ilgili yorum yapiyor dr. Bizde boyle bir durum yok, burdakiler neyini guveniyor simdi? Bende nerden anlicam suyu azaldi.
Ya da bu su bir hafta gider iki hafta gider felan..
cok ilginc gercekten ya!
Benim doktorun dedigi tek sey kanama ve su gelme olursa gel, bitti!

Bide o var dimi. Unuttuuuum tamamen vucudumdakilere odaklanmışım kan vereceğim diye. Yarın birgün yine giderim o zamanda şekere bakarlar dediğin gbi. Sağol kuzum ya beynim uyuşmuş artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…