2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileyken mi sürüyodun. Şanslıdın sen demekki :) bende o şanstan istiyorum :) çok derin değildir silinip gitmiştir bence sendekiler

1 ay filan oldu galiba canim. Sehir disina gittik kremimi almamisim baktik ki cok feci kasiniyor ve derin derin catlaklar ilerliyor orad nivea vardi onu kullamalim dedik. 2 gun surdun bi baktim ki renkleri aciliyor catlaklarin. Benimkiler goguslerin birbirine bakan yerindeydi. Karnimda masallah sifir catlak. Hic olmadi hâlâ yok. Ki karnimda instagramda ki komik sivri göbekler kadar evime dönünce de devam ettim. Her banyo sonrasi vucut suty sonrada nivea surdum arada aklima geldikce de surdum. 3 gun sabah aksam surdum 3 gun unuttugum oldu ama cok sukur bin sukur su an hic catlak yok. Cizgi izi dahi kalmadi masallah. Demek ki asiri şekilde yağsız kalmis o bölge

Günaydın kızlar bizimde kontrol var bakalım ne diyecek doktor asistana nst olur mu dedim Yok daha 36 da dedi inşallah herşey yolundadır

Günaydın kızlar.
Suyun azalmasından konuşulmuş. Benim de dün kontrolde suyumun arttığını söyledi doktorum.

Bizimkinim gene toplantisi cikmis yarin gidelim diyor. Yani bugün sali :) yer bulabilirsek bugun olacak galiba bulamazsak perşembe ogleden sonra yada cuma. Yalniz bu persembe cok buyuk bulusma oldu :) hepimize hayirli haberler getirsin insallah
Benim randevumda perşembe :) şimdi sağlık ocağından geldim son kontrolü yaptırdım. Sağlıkla kavuşalım inş bebeklerimize

Günaydın güzel anneler :)) herkes doğurcak gibi hissediyomuş yaaaaaa bende hiç doğurmıcakmışım gibi hissediyorum
Ne ağrı sancı batma bişe hissetmiyorum çünkü maşallah mı desem artık yavaş yavaş başlasa iyi olur mu desem bilemedim. Tek sorunum mide yanmam ve kusmam yaa iğrenç son aylarda hiç çekilmiyo başa döndümmm resmen

Benim randevumda perşembe :) şimdi sağlık ocağından geldim son kontrolü yaptırdım. Sağlıkla kavuşalım inş bebeklerimize

Benim saglik ocagi cok pasif ya. Bak gittim gecen tahlul istedim bi daha ne zaman geleyim dedim topuk kanina gel dedi. Okula yazidirinca geleyim zahmet olmasin size diyecektim :) masallah szie insallah persembe iyi sonuclarla döneriz. Benim sabah 11 deydi 4e aldık bi daha ertelerse cocugum babasini goresiye baba sakatlanacak

Masallah
Nivea nin catlaklar icin olan kremini mi kullaniyorsun canim?

Benim aile hekimim manyak biraz çok meraklı. Kan tahlillerimi düzenli yaptı her ay. Kan grubuna göre beslenme yap der yok karatay şöle dedi yok meyan kökü şerbeti :) ebe de tartıp tansiyon ölçüyor bebeğin kalbini dinledi bugün. Doğunca hemen emzir dedi işte nasıl yapacağımı teorik üstten anlattı. Nüfus cüzdanını 3 güne çıkarın bebeğin nüfus cüzdanıyla topuk kanı almaya getirin buraya 3. Günde dedi. Sonra aşı programına geçeriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…