2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bide o var dimi. Unuttuuuum tamamen vucudumdakilere odaklanmışım kan vereceğim diye. Yarın birgün yine giderim o zamanda şekere bakarlar dediğin gbi. Sağol kuzum ya beynim uyuşmuş artk
Normal canım ya insan acı çekince direk ona odaklanıyor haklısın sen de
Az kaldı randevuya bakalım doktor ne diyecek

Kızlar şimdiye kadar Doğum yapan arkadaşların hepsi sezeryan oldu demi?
Yoksa ben kaçırdım mı? Normal yapan var mı merak ediyorum. Benle aynı gün olanlar Doğum yaptı iyice heyecan sardı beni :)

Benimki bi topuk kanina cagirdi o kadar. Birde okula baslayinca gideriz yeter birde ise girerken saglik raporu alir :)

Canım ben de yurtdışındayım da benim en son kontorolüm 35+6 daydı, 36+0 da hastanede baktılar şimdi artık suyum gekşrse falan gelmemi söylediler. En son 20. Haftada usg nedir çok saçma?!

Kızlar şimdiye kadar Doğum yapan arkadaşların hepsi sezeryan oldu demi?
Yoksa ben kaçırdım mı? Normal yapan var mı merak ediyorum. Benle aynı gün olanlar Doğum yaptı iyice heyecan sardı beni :)
Ben daha doğurmadım canım :)) benim de normal dogum gözüküyor simdilik

Allah razi olsun kizlar. Rabbim sevdiklerimizin acisini yasatmasin insallah .
geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallah

Allah yardimcisi olsun canim... en kisa zamanda şifa bulsun insallah

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin

Allah ım şifa versin İnşallah

Kızlar kalbim inanılmaz hızlı atıyor
Ilık duş aldım geçer diye geçmedi
Baktım şimdi 108 çıkıyor normal mi

Benim birkaç haftadır tansiyonum 8 7 falan ve nabzım 110 civarı normal dedi bugün ebe ama perşembe doktoruma soracağım.
Ben de yarın sorayım doktora gidecem
Bende bir tek kahvaltıdan sonra oluyor
Doktorum da her şeye normal diyor bişey sorasım gelmiyor bazen
Normal olsun tamam çok şükür sıkıntı olmasın ama beni rahatsız ediyor şu an dışardan belli oluyor sesini bile duyuyorum

Valla aynen şu anda o durumdayım kalbim ağzımdan çıkacak sanki,yani böyle telaslt heyecanlı bir sey yasamisim gibi offf az uzandım sakinlesin diye bekliyorum...

Aynen canim ben de öyleyim allah sonumuzu hayır etsin inşallah çok zor halsiz yorgun hissediyorum öyle olunca
Geçen gün dr muayenesi esnasında bebeğin kalbi niye böyle hızlı falan die konuşuyordu dedim ben beklerken öyle oldum kalbim ağzımdan çıkacak sanki diye oda dedi ki demekki senden ona yansimis sakin olmaya çalış dedi ama gelde ol bi anda oluyor bu bizim elimizde olan bişey değil ki

Benim de kahvaltıda tatlı bir şey yersem tahin pekmez bal gibi o zaman oluyor. Tatlı yemezsem olmuyor. Şekerim de normal çıktı. Ben de çok rahatsız oluyorum neyse en azından yalnız değilmişim.

Ben de bebeğin etkilendiğini hissediyorum çünkü o an çok hareket ediyor durmadan
Aynen elimizde olan bişey değil ki kendi kendine oluyor
Yarın doğumda heyecan yaparsam ne olacak diye düşünmeden edemiyorum
Benim de kahvaltıda tatlı bir şey yersem tahin pekmez bal gibi o zaman oluyor. Tatlı yemezsem olmuyor. Şekerim de normal çıktı. Ben de çok rahatsız oluyorum neyse en azından yalnız değilmişim.
Ben yemedim hiç birinden canım yesem de yemesem de oluyor
Kahvaltı değil de meyve yersem sorun olmuyor
Ben de bir tek bana oluyor sanıyordum umarım normal bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…