2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün rapor teslim etmeye is yerine gittim, orada da biraz ayakta biraz oturarak iş yapmam gerekti ( biraz = 5 saat falan). Çıktığımda belimin iki yanına 5 dakikada bir elektrik çarpması gibi ağrılar girmeye başladı. Eve geldim 1-2 saat uzandım azaldı. Evde de iş yaptım ayakta 2-3 saat. Sonra gece yaklaşık 20 defa falan uyanmışımdır, feci halde terledim ve karnım saatlerce semsert kaldı. Bütün bunlar yorgunluğun acısının çıkmasından başka bir anlama gelir mi sizce? Şu anda bir sıkıntı hissetmiyorum, sadece hala yorgunum.

Protein kaçağı önemli canım, tansiyonunu her gün ölçmeli ve yükselme varsa doktoruna bildirmen gerekir. Doktorun söylemiştir sanıyorum. Çünkü böyle durumlarda bebeği daha erken doğurtuyorlar.
Ama korkma, kontrollü gittikten sonra gayet olağan şekilde sürüyor prosedür.
Onu da bir yakınımdan biliyorum.

Valla eşim beni sakinleştiriyor temizliği düşünme diye ama ben istiyorum önceden nasılsa ev yine aynı düzende görünsün.
Sadece o da değil, acaba yetebilecek miyim düşüncesi bundan hiç bahsetmiyorum bile ona...temizliğe sarıyor konu.
Herhalde genelde annelerin yaşadığı şeylerdir bunlar diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum canım, bak sende de varmış aynı telaş.

Enfeksiyon geçer ona takılma, bende iki kere çıktı... antibiyotik aldım iki doz 15 günde bir kullandım geçti...

Canım sonradan izlerin toparlanması için kantaron yağı işe yarıyor diyorlar. Onun dışında ben de kişisel tecrübeme göre Contractubex adlı jeli önerebilirim, normalde ameliyat izlerinin geçmesi için kullanılan birşey. Benim ayağım kaynak su ile yanınca kullanmıştım dr tavsiyesi ile, hiç iz kalmadı. Lazer vs gibi seçenekler de işe yarayabilir. Hiç kafana takma izleri. Önemli olan şu anki sıkıntının geçmesi bence. İnşallah dr rahatlatıcı birşey verebilir.

Benim de hep aşağıdaydı canım hatta kafası neredeyse hep aynı yerde aşağıda ben de miyomda olduğu için aşağıya baskı yapıyormuş 6 saat arayla adalat yarim hap içiyorum ve haftada bir iğne var rahimde tutunmayı sağlayan acaba sana da vermelimiydi drun sadece tuvalete gidiyorum ben kalkıp gezmem yorulmam yasak zaten belimi doğrultamıyorum :)sen de dikkat et lekelenme olur çok yorulursan allah korusun

Yalnız değilsin, ben de hiç doğuracak gibi hissetmiyorum. En erken bizimkiler gelirmiş bir de, allah korusun

Kızlar çocuk çıkicakmis gibi alttan baskı yapıyor, ağrı saplaniyor persembeye kadar idare edebilsek bari.

Kızlar bu arada bende anne gözü oluşmaya başladı..(hani çocuğunun tabağındaki yemeği az bulan göz)

Göbeğime tepeden kuş bakışı bakıyorum, bu göbekten çocuğum nasıl doğacak diyorum, ufacık görüyorum göbeğimi.. bebeğim de ufakmı olacak acaba bu kadar diyorum

Bu göz anne gözü di mi? size de oluyor mu bu

Canım ben 34. Haftada 2 doz 36 da aniden doğum kararı alınıncada 2 doz olarak vuruldum. Ignenin etkisi birkaç hafta sürüyor sanırım o yüzden yeniden yapıyorlar.

Ben ilk cocuk sezeryan oldugu icin mecburi bunuda sezeryan olcam ve seninle ayni fikirdeyim doktorum 38 dese bile beklemek istoyordum neden beklemiyorlar sanki onuda anlamis degilim

Selam guzel anneler nasilsinzbugun kontrolumuz vardi bebegim asagi inmis ayakta kalma dedi hafta sonu kardesmn dugunu var telaseden kendimide unuttum suyumuz iyi hersey iyi dedi sukur kilosuda 2850 grammis boyunu solemedi sizin nasil gidiyor doguran varmi acaba

Bu hafta çok yasadim bunu perşembe doğum olcak az daha sıksak disimizi iyi olcak kasılmalara bakiyorum sürekli olmuyor zaten ilaç kullanıyorum günde 2 kez sığmıyor içeri artık.
Ne guzel az kalmis artik normal oyle hissetmen yavas yavas doguma hazirliyor kendini rahim..sezeryanmi olcaksiniz

Benimkide bana küçük geliyo, anne gözümüymüş o :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…