2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

annem şehir dışından geldi. Sözde bana yardıma.
Başıma bin tane iş açtı gitti.
Sinirim bozuldu.
sabahın 10 unda haber bile vermeden kapıya gelmiş.
Sigarasi ayrı dert kolasi ayrı dert.
Bağıra bağıra konuşması ayrı dert.
Bi saat sürecek tos süpürge banyo yikamayi saat ondan beri anca bu saate kadar yapabildik.
Lavobo tikanmis diye borusunu bir çekmiş elinde kalmış.
Halim maf oldu.
Yerler maf oldu.

Banyoyu tuvaleti arindirincaya kadar canım çıktı...
Halıyı o balkonda yıkadı.
Alışverişe gidicektik saat geç oldu ve kardes8me de söz verdi ve ben yoruldum diye istemedim
Tavır yapıp gitti.
Balkon kilimimide yere düşürmüş. Asagida bana al diyor.
Bide onu çıkardım yukarıya kadar.
Of of...
Belim koptu..

Ben gürgüstandayim.
Bdnimde 3 untrasonum oldu şimdiye kadar, biri ilk gitiğimde 13 haftada gebelik varmi vs.
2 ci, 18 haftada detayli.
3 cu ben dr sordum ki kilosnu vs bilmiycemi oda untrasona yonledirdi son haftada kendin talebinle untrosona gire bilirsin.
Bide burda untrasonu dr yapmiyor.

Sende kavuşuyorsun yavruna ne güzel. Haftanda iyi zaten. Erken değil bence. Ilk normal doğuran sen olacaksın galiba. Perşembeye kadar kendi sancın gelmezse suni sancı verecek o zaman.

Ayy aynı dert bendede var artik sinirimden gülüp geçiyorum ama için içimi yiyor. Cuma geldi annemler hic yardımı yok bitek kahvaltı hazırlıyor onuda kardeşim aç kalmasın diye sonra bir oturuyor yada uyuyor akşam eşim gelene kadar. Arada arkadaşlarıyla telefon trafiği var kendince okadar. Ne temizlik düzenim ne başka birseyim kaldı. Yemegimide geri kalan islerimide kendim yapiyorum ama az daha kalirlarsa gecen hafta esimle yaptigimiz buyuk temizlikten eser kalmayacak.Çocuklarımda onlar var diye şımardılar iyice neyseki cuma gidiyor. 4 kisiyken daha kolaydi herseyim temiz duzenli kaliyordu suan heryer heryerde. Gittikleri gün evi kirklayacagim sonra rahat kafa doğumumu beklemek istiyorum. Yatılı misafir asla bana göre değil.

Stres oldum annem yatılı gelmedi ama yarim günde böyle oldu.
Sag olsun toz yer silme süpürge yaptı.
Ben çamaşır suyu dokemiyorum diye döktü.
Ama bende boş kalmadım
Ve yoruldum.

Halıyı bir de yeni yıkatmıştım.
Neyse artık...

Sende kavuşuyorsun yavruna ne güzel. Haftanda iyi zaten. Erken değil bence. Ilk normal doğuran sen olacaksın galiba. Perşembeye kadar kendi sancın gelmezse suni sancı verecek o zaman.
İlk normal ben mi olucam gerçektenmi şimdiye kadar herkes sezeryan mıydı
Evet sancı suyun gelirse bekleme dedi gelmezse suni sancıyla alacaklar ama korkuyorum.bi bebeğim olacak bana ait yepyeni bi hayat kapıda..ve dikişler gözümü korkutuyo

bende aynısıni sol tarafla yapıyorum canım solda yatıyorum.ama kolum çok güçsüz gelio omurgam dağılcak gibi oluo ya.az kaldı sabır :)
Geçen gün benden kıtırrrt diye bir ses geldi. Allah dedim, ya kaburga kemiği ya bizim minnoşun ayağı. Şimdi merakla bir sonraki dr randevusunu bekliyorum o ses neymiş anlamak için. Magnezyumu bir süredir içmiyorum midemi yakıyor diye, bunlar hep onun sonucu bence.

Geçmiş olsun canım, bazı anneler öyle haldır huldur iş yapıyor. Benimki de öyle. Bana yardıma geldi ben onun peşinde hizmet ettim genelde Misal yemek ve temizlik yapmaya geldi, bir günde anca evin yarısını süpürdü. Oruç diye de yemekleri ben yaptım kaç gün Ama iyi niyetine bakıp kızamıyorum, sen de öyle düşün bence. Varlıkları yeter. Benim kv geleceğim deyip, kendimi ona göre ayarlamama neden olup , sonra ay ben öyle plan yapmadım deyip sözünden döndü. Annelerimiz geliyor en azından.

Evet takip ettiğim kadarıyla öyle biliyorum ben seni çok iyi anlıyorum aynı hisler bende de var. Eve biri dahil olacak ve hayatımızın merkezi olacak. Bebek iri olmazsa dikişe gerek kalmaz belki hem sezeryanda daha çok dikiş var. Güzel düşün güzel olsun

Çok stres oldum canım gerçekten
Ağrımda oldu baya

Kv yapmıştı komşularını getirip burnumdan da getirmişti.
Tek annem olsa ben anladım ki bugu n isin içinden cikamazmisiz bir de arkasını ben toparladım

Ben sildim ettim.

Biri burnumuzdan getirir.
Diğeri haldir huldur iş yapar..
Insanın tırnağı varsa başını kasimasi kadar güzel bişey yokmuş..

Gule gule kullan canim ben de oglusun arabasini ve cantasini bordo aldim unisex diye .
Keske hepsini tamamlayip gitseymis .Pesinde dönmen kötü olmuş. Annem temizlik yaparken ben uzanırım ya da sandalye ceker yaninda oturur sohbet ederim .Hayatta dokundurmaz .Sen yapcaksan ben niye geldim der.Ama bugun cok üzüldüm bahcede merdiven basamagi kirilmis 2 paydan düşmüş elleri ayaklari incinmis

Bana da otur dedi yat dedi
Ben yerimde duramadım..

Yaptıgı işi beğenmedim açıkçası.
Bana sen çok titiz olmuşsun diyor.
Yokta hanı birşey yapıyor nebiliyim özenli olursa hem yaptığı gözükür hemde daha az uğraşır diye düşünüyorum

Mesela bir kapınin altı yerine sıkıyor
Ama sadece üstleri siliyor alttakiler halıya damliyor
Doalota aynalar var onlari silcek mesela ilk aynalar silinmeli ki dolabın tozu beze bulaşıp leke bırakmasın.

Ne biliyim ben her seyi düzenli sırayla yapmaya çalışıyorum ondan garip geldi
Bakarken temizlik yapmazdım.
Ama insanın kendi evi olunca yapıyormuş.
Iyi ki bazen okula gidiyorum diyorum.
Hamileliğin ilk aylarında somestr tatilinde hiç yerimde duramadım. Hergün yapcak bi isim vardı..

Evde olsam ve hamile olmasam kafamı temizlikle bozcam diye korkuyorum.

Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Bebisimin hediyelerini hazirliyorum.Biraz silikon yaptim hemen belim agridi 20 tane filan yapabildim. 30 tane daha var.

Canım nasıl yapıyorsun? Malzemeleri nerden aldın? Bi resmini atar mısın mümkünse. Ben de hazır mı alsam kendim mi yapsam karar veremedim, fikir olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…