- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.361
Karnımızı ölçüyorlar canım o şekilde anlıyorlar bebeğin kilosunun ve suyunun iyi olup olmadığını
Ben gürgüstandayim.Sizler hangi ulkedesiniz? Konusmasalarda usg varmis ne guzel. Bende de 3 tane oldu, ilk gebelik varmi, sonra 12.hafta ikili tarama ve 20.hafta ayrintiliya girdim bittti. Bi ara 36da bakicaz dogum pozisyonu almis mi diye bir diyalogumuz olmusdu ama sonra yok dediler. Sadece kalp atisi dinliyoruz.
Evet Amerika gibi bazi ulkeler aksi kanitlanmadigi icin usg ye almayi tercih etmiyorlar. Ama iste merakdan ziyade bu su olayi gibi seyler olsa ne olcak merak ediyorum.
Bu gruptamiydi hatirmalamiyorum, bir anne adayi rutin kontole gitmisti megersem suyu bitmis, sezeryana alindi. Ve hic bir belirtsi yoktu. Sizma sekilde kaybolmus suyu.
Benim tek duam bir aksilik olacaksa eger insallah baya baya belirti verir.
Sende kavuşuyorsun yavruna ne güzel. Haftanda iyi zaten. Erken değil bence. Ilk normal doğuran sen olacaksın galiba.Kızlar nst ye girmiştim sancın var dedi ben sadece adet ağrıları çekiyodum 2 gündür.2 cm olan açıklığım neredeyse 3 olmuş dedi . ve doktorum 3 cm olması normalde uzun sürer bir ay bile olabilir dedi ama senin açılman gayet iyi 40 ı beklemez bebeğin dedi.perşembe gel yatışını yapalım dedi..eşim de doğuma girecek alıyomuş eşleri.son olarak doğumda tek korkum yırtılmalar dedim ilk ve normal doğumları biz zaten kendimiz yırtıyoruz ki düzgün bi kesi olsun diye dedi.öbür türlü parçalı olursa çok kötü olur dedi.resmen gün aldım hala inanamıyorum
Ayy aynı dert bendede var artik sinirimden gülüp geçiyorum ama için içimi yiyor. Cuma geldi annemler hic yardımı yok bitek kahvaltı hazırlıyor onuda kardeşim aç kalmasın diye sonra bir oturuyor yada uyuyor akşam eşim gelene kadar. Arada arkadaşlarıyla telefon trafiği var kendince okadar. Ne temizlik düzenim ne başka birseyim kaldı. Yemegimide geri kalan islerimide kendim yapiyorum ama az daha kalirlarsa gecen hafta esimle yaptigimiz buyuk temizlikten eser kalmayacak.Çocuklarımda onlar var diye şımardılar iyice neyseki cuma gidiyor. 4 kisiyken daha kolaydi herseyim temiz duzenli kaliyordu suan heryer heryerde. Gittikleri gün evi kirklayacagim sonra rahat kafa doğumumu beklemek istiyorum. Yatılı misafir asla bana göre değil.annem şehir dışından geldi. Sözde bana yardıma.
Başıma bin tane iş açtı gitti.
Sinirim bozuldu.
sabahın 10 unda haber bile vermeden kapıya gelmiş.
Sigarasi ayrı dert kolasi ayrı dert.
Bağıra bağıra konuşması ayrı dert.
Bi saat sürecek tos süpürge banyo yikamayi saat ondan beri anca bu saate kadar yapabildik.
Lavobo tikanmis diye borusunu bir çekmiş elinde kalmış.
Halim maf oldu.
Yerler maf oldu.
Banyoyu tuvaleti arindirincaya kadar canım çıktı...
Halıyı o balkonda yıkadı.
Alışverişe gidicektik saat geç oldu ve kardes8me de söz verdi ve ben yoruldum diye istemedim
Tavır yapıp gitti.
Balkon kilimimide yere düşürmüş. Asagida bana al diyor.
Bide onu çıkardım yukarıya kadar.
Of of...
Belim koptu..
Ayy aynı dert bendede var artik sinirimden gülüp geçiyorum ama için içimi yiyor. Cuma geldi annemler hic yardımı yok bitek kahvaltı hazırlıyor onuda kardeşim aç kalmasın diye sonra bir oturuyor yada uyuyor akşam eşim gelene kadar. Arada arkadaşlarıyla telefon trafiği var kendince okadar. Ne temizlik düzenim ne başka birseyim kaldı. Yemegimide geri kalan islerimide kendim yapiyorum ama az daha kalirlarsa gecen hafta esimle yaptigimiz buyuk temizlikten eser kalmayacak.Çocuklarımda onlar var diye şımardılar iyice neyseki cuma gidiyor. 4 kisiyken daha kolaydi herseyim temiz duzenli kaliyordu suan heryer heryerde. Gittikleri gün evi kirklayacagim sonra rahat kafa doğumumu beklemek istiyorum. Yatılı misafir asla bana göre değil.
İlk normal ben mi olucam gerçektenmi şimdiye kadar herkes sezeryan mıydıSende kavuşuyorsun yavruna ne güzel. Haftanda iyi zaten. Erken değil bence. Ilk normal doğuran sen olacaksın galiba.Perşembeye kadar kendi sancın gelmezse suni sancı verecek o zaman.
bana da markette bir teyze ikiz mi dedi ama bence gobegim minnacik
Geçen gün benden kıtırrrt diye bir ses geldi. Allah dedim, ya kaburga kemiği ya bizim minnoşun ayağı. Şimdi merakla bir sonraki dr randevusunu bekliyorum o ses neymiş anlamak için. Magnezyumu bir süredir içmiyorum midemi yakıyor diye, bunlar hep onun sonucu bence.bende aynısıni sol tarafla yapıyorum canım solda yatıyorum.ama kolum çok güçsüz gelio omurgam dağılcak gibi oluo ya.az kaldı sabır :)
annem şehir dışından geldi. Sözde bana yardıma.
Başıma bin tane iş açtı gitti.
Sinirim bozuldu.
sabahın 10 unda haber bile vermeden kapıya gelmiş.
Sigarasi ayrı dert kolasi ayrı dert.
Bağıra bağıra konuşması ayrı dert.
Bi saat sürecek tos süpürge banyo yikamayi saat ondan beri anca bu saate kadar yapabildik.
Lavobo tikanmis diye borusunu bir çekmiş elinde kalmış.
Halim maf oldu.
Yerler maf oldu.
Banyoyu tuvaleti arindirincaya kadar canım çıktı...
Halıyı o balkonda yıkadı.
Alışverişe gidicektik saat geç oldu ve kardes8me de söz verdi ve ben yoruldum diye istemedim
Tavır yapıp gitti.
Balkon kilimimide yere düşürmüş. Asagida bana al diyor.
Bide onu çıkardım yukarıya kadar.
Of of...
Belim koptu..
Evet takip ettiğim kadarıyla öyle biliyorum benİlk normal ben mi olucam gerçektenmi şimdiye kadar herkes sezeryan mıydı
Evet sancı suyun gelirse bekleme dedi gelmezse suni sancıyla alacaklar ama korkuyorum.bi bebeğim olacak bana ait yepyeni bi hayat kapıda..ve dikişler gözümü korkutuyo
Geçmiş olsun canım, bazı anneler öyle haldır huldur iş yapıyor. Benimki de öyle. Bana yardıma geldi ben onun peşinde hizmet ettim geneldeMisal yemek ve temizlik yapmaya geldi, bir günde anca evin yarısını süpürdü. Oruç diye de yemekleri ben yaptım kaç gün Ama iyi niyetine bakıp kızamıyorum, sen de öyle düşün bence. Varlıkları yeter. Benim kv geleceğim deyip, kendimi ona göre ayarlamama neden olup , sonra ay ben öyle plan yapmadım deyip sözünden döndü. Annelerimiz geliyor en azından.
Gule gule kullan canim ben de oglusun arabasini ve cantasini bordo aldim unisex diye .Kızlar miniğimin beşiği dün geldi kurduk eşimle :) bugünde çantası geldi 59.90 kargo dahil aldım kraftın.ama çokkkk beğendim.100 tl vs vermek istemiyrdum.indirimde yakaladım babymall da hiç bi hatası yok.kırmızısı daha tatlı fotoda biraz açık çıkmış tonu..çanta almayan varsa tavsiye ederim güzel çanta bayıldım yaa
Keske hepsini tamamlayip gitseymis .Pesinde dönmen kötü olmuş. Annem temizlik yaparken ben uzanırım ya da sandalye ceker yaninda oturur sohbet ederim .Hayatta dokundurmaz .Sen yapcaksan ben niye geldim der.Ama bugun cok üzüldüm bahcede merdiven basamagi kirilmis 2 paydan düşmüş elleri ayaklari incinmisÇok stres oldum canım gerçekten
Ağrımda oldu baya
Kv yapmıştı komşularını getirip burnumdan da getirmişti.
Tek annem olsa ben anladım ki bugu n isin içinden cikamazmisiz bir de arkasını ben toparladım
Ben sildim ettim.
Biri burnumuzdan getirir.
Diğeri haldir huldur iş yapar..
Insanın tırnağı varsa başını kasimasi kadar güzel bişey yokmuş..
Gule gule kullan canim ben de oglusun arabasini ve cantasini bordo aldim unisex diye .
Keske hepsini tamamlayip gitseymis .Pesinde dönmen kötü olmuş. Annem temizlik yaparken ben uzanırım ya da sandalye ceker yaninda oturur sohbet ederim .Hayatta dokundurmaz .Sen yapcaksan ben niye geldim der.Ama bugun cok üzüldüm bahcede merdiven basamagi kirilmis 2 paydan düşmüş elleri ayaklari incinmis
Ayy allah korusun ama kırkı doldurmak istemiyorum 38,39 gibi gelebilirler :))Yalnız değilsin, ben de hiç doğuracak gibi hissetmiyorum. En erken bizimkiler gelirmiş bir de, allah korusun
Bizimle de paylaş sonucu canım :)Bebisimin hediyelerini hazirliyorum.Biraz silikon yaptim hemen belim agridi 20 tane filan yapabildim. 30 tane daha var.
Ahahah aynı ben de öyleyimBendeki dogumdan bile buyuk korku ya bebek tam ev daginik tozlu pisliyken gelirse korkusuhemen o an show haber gelip iste o bahsedilen pis evdeyiz sayin seyirciler diyecek gibi
Bebisimin hediyelerini hazirliyorum.Biraz silikon yaptim hemen belim agridi 20 tane filan yapabildim. 30 tane daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?