2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk cocuk sezeryan oldugu icin mecburi bunuda sezeryan olcam ve seninle ayni fikirdeyim doktorum 38 dese bile beklemek istoyordum neden beklemiyorlar sanki onuda anlamis degilim

Doktorların bir çoğu bir an önce iş bitsin istiyorlar sanırım. Benim doktorum saolsun 39. Dan önce konuşmam bile dedi..

Amin canım inşallah ne güzel olur :) benim kocamda iskolik tarih begendiremiyorum 5 inden sonra olsun diyor bende iki gün bile beklemek istemiyorum artık oturmak sıkıntı yatmak sıkıntı bende halıları verecegim cumartesi eşim annemle temizliği yapacağız inşallah

Benimde az kaldı artık kendımı dınlemeye basladım. Acaba bu sancı dogum sancısımı dıyorum sonra beklıyorum devamı gelmıyo bu ıkıncı kızım olcak ama gebede korkuyorum

Tam bi cesaret geliyor haydi gideyim devlete acilde nst cektireyim perşembe birde onla ugrasmam diyorum ama lakin bi tarafım da amannn otur bosver cok sıcak o yokusun birde çıkışı var gitme bi yere diyor. B12 ignesi de olmam lazim. Akusu bitik araba gibiyim bir anlik bi hiz gelse gerisini hallederm ama o hiz gelmedi

Benimde az kaldı artık kendımı dınlemeye basladım. Acaba bu sancı dogum sancısımı dıyorum sonra beklıyorum devamı gelmıyo bu ıkıncı kızım olcak ama gebede korkuyorum

Bendeki dogumdan bile buyuk korku ya bebek tam ev daginik tozlu pisliyken gelirse korkusu hemen o an show haber gelip iste o bahsedilen pis evdeyiz sayin seyirciler diyecek gibi

Iyiyim canim cok sukur. Nasıl oldun dr ne dedi güzel haberlerini bekliyorum :)

Ben daha doğurmadım canım :)) benim de normal dogum gözüküyor simdilik

Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor canım :) ne durumdasın? Ben geçen de kasılmalar yaşadım baya. Karnım taş gibi sertleşti. Çatı ağrım var kemiklerim batıyor sanki alttan.bu arada benim bebiş de geriden geliyor biraz. Kilosu düşük. 37+0 da gittik. 2300 gr dı. seninki ne durumda canım ?

Son düzenleme:
Kızlar nst de sancınız kaç çıkıyor?

Benim 37.haftada 50-60lara çıktı. Düzensizdi tabi. Ama hiç ağrı hissetmedim. Doğum zamanı kaça çıkacak ağrı hisseder miyim bilemiyorum

Kızlar nst ye girmiştim sancın var dedi ben sadece adet ağrıları çekiyodum 2 gündür.2 cm olan açıklığım neredeyse 3 olmuş dedi . ve doktorum 3 cm olması normalde uzun sürer bir ay bile olabilir dedi ama senin açılman gayet iyi 40 ı beklemez bebeğin dedi.perşembe gel yatışını yapalım dedi..eşim de doğuma girecek alıyomuş eşleri.son olarak doğumda tek korkum yırtılmalar dedim ilk ve normal doğumları biz zaten kendimiz yırtıyoruz ki düzgün bi kesi olsun diye dedi.öbür türlü parçalı olursa çok kötü olur dedi.resmen gün aldım hala inanamıyorum

bende aynısıni sol tarafla yapıyorum canım solda yatıyorum.ama kolum çok güçsüz gelio omurgam dağılcak gibi oluo ya.az kaldı sabır :)

Canım ben de yurtdışındayım da benim en son kontorolüm 35+6 daydı, 36+0 da hastanede baktılar şimdi artık suyum gekşrse falan gelmemi söylediler. En son 20. Haftada usg nedir çok saçma?!

Sizler hangi ulkedesiniz? Konusmasalarda usg varmis ne guzel. Bende de 3 tane oldu, ilk gebelik varmi, sonra 12.hafta ikili tarama ve 20.hafta ayrintiliya girdim bittti. Bi ara 36da bakicaz dogum pozisyonu almis mi diye bir diyalogumuz olmusdu ama sonra yok dediler. Sadece kalp atisi dinliyoruz.

Evet Amerika gibi bazi ulkeler aksi kanitlanmadigi icin usg ye almayi tercih etmiyorlar. Ama iste merakdan ziyade bu su olayi gibi seyler olsa ne olcak merak ediyorum.
Bu gruptamiydi hatirmalamiyorum, bir anne adayi rutin kontole gitmisti megersem suyu bitmis, sezeryana alindi. Ve hic bir belirtsi yoktu. Sizma sekilde kaybolmus suyu.
Benim tek duam bir aksilik olacaksa eger insallah baya baya belirti verir.

Kızlar miniğimin beşiği dün geldi kurduk eşimle :) bugünde çantası geldi 59.90 kargo dahil aldım kraftın.ama çokkkk beğendim.100 tl vs vermek istemiyrdum.indirimde yakaladım babymall da hiç bi hatası yok.kırmızısı daha tatlı fotoda biraz açık çıkmış tonu..çanta almayan varsa tavsiye ederim güzel çanta bayıldım yaa

Eklentiler

• SI_20180619_145506.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 87
  • SI_20180619_145446.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 89
  • SI_20180619_145418.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 86
Karnımızı ölçüyorlar canım o şekilde anlıyorlar bebeğin kilosunun ve suyunun iyi olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…