2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Canım odaya uçan balon almayabilirler hastanede aklında olsun önce sor hastaneye :)

Boşver cidden kendimiz gibi yapanı yok. Eşimde senelerdir benle yapa yapa alıştı ben demeden biliyor napacagini. Oyuzden dogumdada gelmeyin dedim düzenim bozulunca bütün sinirlerim geriliyor en güzeli eşim çocuklarımla kendi halime bıraksınlar. 9 aya girdim birgün birinden yardım duymadım ve görmedim şimdi sevmek içinde gelmesinler.

Aaa canım sanırım normal doğuracaksın ilk normalci sen olacaksın inşş. İki gün boyunda kolay açılması için hareketler var mı yapabilirsin hem suni vermezler belki

Bizimle de paylaş sonucu canım :)
Belim koptu bıraktım ya amaan .Guya canim sklmasin diye boyle bir seye giristim .Simdi belim agriyor .Tamamlayinca atcam .
Canım nasıl yapıyorsun? Malzemeleri nerden aldın? Bi resmini atar mısın mümkünse. Ben de hazır mı alsam kendim mi yapsam karar veremedim, fikir olur banada
Insta cinarcik kolonyalarindan aldim malzemeleri.Oda kokusu yapiyorum. Oğlumun ismi kral taci plekside yaziyor .Kurdeleleri silikonlayip onu da üstüne yapistiriyorum .Icine de bebek pudrasi kokusu aldim .
Canım odaya uçan balon almayabilirler hastanede aklında olsun önce sor hastaneye :)
Iste dışarıdan almazlar ama ben odadaki balonlarin ucan balon gibi olmasini istiyorum .Bir yontemi var mi tavana yapıştırmak dışında .Esim hayatta uğraşmaz.

Vajina matarna ne iyi gelir?yuruyemiyorum bile şu anda.
Enfeksiyon belirtisi ve Doğumdan önce halledilmesi gereken bir konu canım, ihmal etmemeni öneririm. Bebek normal doğarsa o yoldaki enfeksiyonlardan alabiliyor. Bana doktorum fitil ve krem vermişti. Kullandım ama hala tam olarak geçmedi ara ara hafif şekilde tekrarlıyor. Doktor gebelikten dolayı tekrarlıyor demişti

Evet bu da kurabiye hamurum demin yaptim
Yarısını pisirdim bizim evdeki canavarlar yemezlerse bi yerleri siserdi
tarcinli kuru uzumlu super oldu
Eki Görüntüle 1587865

Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Canım arkasından bantlayabilirsin duvara
Halka gibi yap banti bir taraf duvara bir taraf balona geldiim
O zaman olur
Ama serbest şekilde salınmaz ortamda

Doğru canım kimse kendisi gibi yapamıyor
Inşallah şu bebislerde dogsub

Son günler kaburgalarım birbirine geçmiş gibi çok acıyor otursamda yatsamda hep aynı sanki bebek dayanmış kaburgama sürekli ittiriyor. Ve bugün farkettim karnin aşağıya inmiş biraz doğum yaklaşımı acaba tırstım biraz

Kaynamış ılık suya sirke kat biraz onunla taharet al canim. Birde papatya demeyip özel bölgeyi onunla silmek iyi geliyordu bana ama hamileyken olurmu bilmiyorum. Sirkeli suyun zararı yok ama deneye bilirsin
Sirkeli suyu ben de denemiştim bende hiç bir işe yaramadı ama kimisini tamamen geçiriyormuş denemekte fayda var Milana firuze

Kaynamış ılık suya sirke kat biraz onunla taharet al canim. Birde papatya demeyip özel bölgeyi onunla silmek iyi geliyordu bana ama hamileyken olurmu bilmiyorum. Sirkeli suyun zararı yok ama deneye bilirsin
Sagol canım deniycem, papatyanın zararı olmaz bence, benim kizin 2-3 aylik ken sicaktan vicudu kucuk kucuk kaparıp kızarmişti alerjı gibi. dr papatya ile yıkamamı soylemişdi her gün, şimdi yine yaz geldi yine kızarıklik alerji oldu yıne papatyaya başlıycam.
Kucucuk bebeğe zararı yoksa banada olmaz her halde.

Demekki canım, ben aylardır yağ krem hep sürdüm netten sipariş verdiğimde oldu aktardan aldığımda oldu ama işe yaramadı anneme soyledim demin, senin gibi oldum diye :)) dr bi krem yazdı devlet karsılamıyormuş iyi dedi eczacı aldık bakalım nemlendirmesi için. Nıveayı da alacağım sıcaktan eve zor attım kendimş. Ilık bi duş alıp kremlendim yatıyorum. Hersey temiz çıktı bu arada karaciğerde kanda vs sorun yok dedi doktor. Genetik dedi, daha da ilerleyecek dedi sağolsun neka guzel moral verdi :))

Normal canım ya insan acı çekince direk ona odaklanıyor haklısın sen de
Az kaldı randevuya bakalım doktor ne diyecek

Çok şükür bir sorun yok dedi bebek 2buçuk kilo olmuş nst iyi dedi. Kan tahlili temiz idrarda iltihap çıktı bi, antibiyotik yazdı ve bol su tabi.

Kantaron yağı var geçen sipariş vermiştim hiç kullanmadım dünkü halim öyle olunca saf zeytinyağla karıştırıp sürdüm canım inşallah işe yarar onca yaptğm şey kaşınmayım bana yeter kollarıma sıçraması kötü oldu ama elden gelen bişey yok, doktorda doğumdan 2 ay sonra lazere gıdersin diyor işe yarar mı bilmem ama ona ogün bakarız şuan bebişin sağlıklı iyi olması sağlıkla doğması ♡♡♡ bende çenemi yakmıştım ona yumurtanın sarısını tavada simsiyah olana kadar tutup tülbentten yağını süzüp sürmüştüm geçmişti karnımada mı yapsam :))))

Iyiyim canim cok sukur. Nasıl oldun dr ne dedi güzel haberlerini bekliyorum :)

Hersey yolunda çok şükür canım. Saatlerdir hastanede yoruldum sıcak bi yandan.. haftaya tekrar göreceğim dedi. Ondan sonraki hafta çatı muayenesi. normal doğuma karar vermiş gibi gorunuyorum inşallah yolunda gider herşey. Bebeğin sırtı dönüktü yüzünü göremedik kemiklerini gördük geldik :) doğuma kadar döner daha dedi.. doğduğunda sütüm hemen gelmezse napcaz hastane çantasına mama koymama gerekli mi dedm aptamil yeni doğan al koy dedi artk çantamı kapsamlı bir şekilde hazırlayıp köşeye koyacağım inşallah.

Allah hepimize yardım etsin. Tüm kontroller güzel geçsin inşallah ♡

Sen yinede dikkatli ol içeriye kaçırmamaya dikkat et canim. Bana çok iyi gelirdi 2 kullanımda tertemiz olurdu. Dönüşümlü olarak bir sirke bir papatya yap geçer insallah

Kızlar ya az önce kahverengi akıntımın geldiğini farkettim ama baya açık bi kahverengi sütlükahve gibi. Misafirm de var biraz yoruldum. Yorgunluktan mıdır acaba yoksa nişan mı anlamadım

Bende fitil ve krem kulanıyorum dr verdi. Ama yinede yetmiyor, 1 kere gecirmişti fitil ve krem şimdide geciricek. Ama gecene kadar bi rahatlatan yontem arıyorum işte.

Oh masallah bebişe :) bizde hep kocaman kafa kemiği kaburga izleyip dönüyoruz bence mamayı alma sütun gelmezse heryerde dolu esin alır hemen. Ben almayacağım inşallah sütümüz gelirde gerek kalmaz mamalara. Nst yapıldımı kasıntılar izler için ne dedi dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…