- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.381
Canım odaya uçan balon almayabilirler hastanede aklında olsun önce sor hastaneye :)Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Boşver cidden kendimiz gibi yapanı yok. Eşimde senelerdir benle yapa yapa alıştı ben demeden biliyor napacagini. Oyuzden dogumdada gelmeyin dedim düzenim bozulunca bütün sinirlerim geriliyor en güzeli eşim çocuklarımla kendi halime bıraksınlar. 9 aya girdim birgün birinden yardım duymadım ve görmedim şimdi sevmek içinde gelmesinler.Stres oldum annem yatılı gelmedi ama yarim günde böyle oldu.
Sag olsun toz yer silme süpürge yaptı.
Ben çamaşır suyu dokemiyorum diye döktü.
Ama bende boş kalmadım
Ve yoruldum.
Halıyı bir de yeni yıkatmıştım.
Neyse artık...
Aaa canım sanırım normal doğuracaksın ilk normalci sen olacaksın inşş. İki gün boyunda kolay açılması için hareketler var mı yapabilirsin hem suni vermezler belkiKızlar nst ye girmiştim sancın var dedi ben sadece adet ağrıları çekiyodum 2 gündür.2 cm olan açıklığım neredeyse 3 olmuş dedi . ve doktorum 3 cm olması normalde uzun sürer bir ay bile olabilir dedi ama senin açılman gayet iyi 40 ı beklemez bebeğin dedi.perşembe gel yatışını yapalım dedi..eşim de doğuma girecek alıyomuş eşleri.son olarak doğumda tek korkum yırtılmalar dedim ilk ve normal doğumları biz zaten kendimiz yırtıyoruz ki düzgün bi kesi olsun diye dedi.öbür türlü parçalı olursa çok kötü olur dedi.resmen gün aldım hala inanamıyorum
Belim koptu bıraktım ya amaan .Guya canim sklmasin diye boyle bir seye giristim .Simdi belim agriyor .Tamamlayinca atcam .Bizimle de paylaş sonucu canım :)
Insta cinarcik kolonyalarindan aldim malzemeleri.Oda kokusu yapiyorum. Oğlumun ismi kral taci plekside yaziyor .Kurdeleleri silikonlayip onu da üstüne yapistiriyorum .Icine de bebek pudrasi kokusu aldim .Canım nasıl yapıyorsun? Malzemeleri nerden aldın? Bi resmini atar mısın mümkünse. Ben de hazır mı alsam kendim mi yapsam karar veremedim, fikir olur banada
Iste dışarıdan almazlar ama ben odadaki balonlarin ucan balon gibi olmasini istiyorum .Bir yontemi var mi tavana yapıştırmak dışında .Esim hayatta uğraşmaz.Canım odaya uçan balon almayabilirler hastanede aklında olsun önce sor hastaneye :)
Kaynamış ılık suya sirke kat biraz onunla taharet al canim. Birde papatya demeyip özel bölgeyi onunla silmek iyi geliyordu bana ama hamileyken olurmu bilmiyorum. Sirkeli suyun zararı yok ama deneye bilirsinVajina matarna ne iyi gelir?yuruyemiyorum bile şu anda.
Enfeksiyon belirtisi ve Doğumdan önce halledilmesi gereken bir konu canım, ihmal etmemeni öneririm. Bebek normal doğarsa o yoldaki enfeksiyonlardan alabiliyor. Bana doktorum fitil ve krem vermişti. Kullandım ama hala tam olarak geçmedi ara ara hafif şekilde tekrarlıyor. Doktor gebelikten dolayı tekrarlıyor demiştiVajina matarna ne iyi gelir?yuruyemiyorum bile şu anda.
Dayina cok geçmiş olsun... Allah acil şifa versin hem ona hemde tüm hastalaraGunaydin kizlar .Bugun moralim bozuk uyandım .Dayim ameliyattaydı durumu kritik .Bilinc kaybi filan var.Dualarinizi esirgemeyin.
Ben hic girmedim nedenki ya32 de girdim ilk 38 im
Evet bu da kurabiye hamurum demin yaptim
Yarısını pisirdim bizim evdeki canavarlar yemezlerse bi yerleri siserdi
tarcinli kuru uzumlu super oldu
Eki Görüntüle 1587865
Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Boşver cidden kendimiz gibi yapanı yok. Eşimde senelerdir benle yapa yapa alıştı ben demeden biliyor napacagini. Oyuzden dogumdada gelmeyin dedim düzenim bozulunca bütün sinirlerim geriliyor en güzeli eşim çocuklarımla kendi halime bıraksınlar. 9 aya girdim birgün birinden yardım duymadım ve görmedim şimdi sevmek içinde gelmesinler.
Sirkeli suyu ben de denemiştim bende hiç bir işe yaramadıKaynamış ılık suya sirke kat biraz onunla taharet al canim. Birde papatya demeyip özel bölgeyi onunla silmek iyi geliyordu bana ama hamileyken olurmu bilmiyorum. Sirkeli suyun zararı yok ama deneye bilirsin
Genelde özel bir sebep yoksa 35ten sonra alıyorlar canım.Ben hic girmedim nedenki ya
Sagol canım deniycem, papatyanın zararı olmaz bence, benim kizin 2-3 aylik ken sicaktan vicudu kucuk kucuk kaparıp kızarmişti alerjı gibi. dr papatya ile yıkamamı soylemişdi her gün, şimdi yine yaz geldi yine kızarıklik alerji oldu yıne papatyaya başlıycam.Kaynamış ılık suya sirke kat biraz onunla taharet al canim. Birde papatya demeyip özel bölgeyi onunla silmek iyi geliyordu bana ama hamileyken olurmu bilmiyorum. Sirkeli suyun zararı yok ama deneye bilirsin
Ya umarım bende işe yarar. Cok rahatsız edici bu durum.Sirkeli suyu ben de denemiştim bende hiç bir işe yaramadıama kimisini tamamen geçiriyormuş denemekte fayda var Milana firuze
1 ay filan oldu galiba canim. Sehir disina gittik kremimi almamisim baktik ki cok feci kasiniyor ve derin derin catlaklar ilerliyor orad nivea vardi onu kullamalim dedik. 2 gun surdun bi baktim ki renkleri aciliyor catlaklarin. Benimkiler goguslerin birbirine bakan yerindeydi. Karnimda masallah sifir catlak. Hic olmadi hâlâ yok. Ki karnimda instagramda ki komik sivri göbekler kadarevime dönünce de devam ettim. Her banyo sonrasi vucut suty sonrada nivea surdum arada aklima geldikce de surdum. 3 gun sabah aksam surdum 3 gun unuttugum oldu ama cok sukur bin sukur su an hic catlak yok. Cizgi izi dahi kalmadi masallah. Demek ki asiri şekilde yağsız kalmis o bölge
Normal canım ya insan acı çekince direk ona odaklanıyor haklısın sen de
Az kaldı randevuya bakalım doktor ne diyecek
Canım sonradan izlerin toparlanması için kantaron yağı işe yarıyor diyorlar. Onun dışında ben de kişisel tecrübeme göre Contractubex adlı jeli önerebilirim, normalde ameliyat izlerinin geçmesi için kullanılan birşey. Benim ayağım kaynak su ile yanınca kullanmıştım dr tavsiyesi ile, hiç iz kalmadı. Lazer vs gibi seçenekler de işe yarayabilir. Hiç kafana takma izleri. Önemli olan şu anki sıkıntının geçmesi bence. İnşallah dr rahatlatıcı birşey verebilir.
Iyiyim canim cok sukur. Nasıl oldun dr ne dedi güzel haberlerini bekliyorum :)
Sen yinede dikkatli ol içeriye kaçırmamaya dikkat et canim. Bana çok iyi gelirdi 2 kullanımda tertemiz olurdu. Dönüşümlü olarak bir sirke bir papatya yap geçer insallahSagol canım deniycem, papatyanın zararı olmaz bence, benim kizin 2-3 aylik ken sicaktan vicudu kucuk kucuk kaparıp kızarmişti alerjı gibi. dr papatya ile yıkamamı soylemişdi her gün, şimdi yine yaz geldi yine kızarıklik alerji oldu yıne papatyaya başlıycam.
Kucucuk bebeğe zararı yoksa banada olmaz her halde.
Bende fitil ve krem kulanıyorum dr verdi. Ama yinede yetmiyor, 1 kere gecirmişti fitil ve krem şimdide geciricek. Ama gecene kadar bi rahatlatan yontem arıyorum işte.Enfeksiyon belirtisi ve Doğumdan önce halledilmesi gereken bir konu canım, ihmal etmemeni öneririm. Bebek normal doğarsa o yoldaki enfeksiyonlardan alabiliyor. Bana doktorum fitil ve krem vermişti. Kullandım ama hala tam olarak geçmedi ara ara hafif şekilde tekrarlıyor. Doktor gebelikten dolayı tekrarlıyor demişti
Tamam canım inşallah gecer.Sen yinede dikkatli ol içeriye kaçırmamaya dikkat et canim. Bana çok iyi gelirdi 2 kullanımda tertemiz olurdu. Dönüşümlü olarak bir sirke bir papatya yap geçer insallah
Oh masallah bebişe :) bizde hep kocaman kafa kemiği kaburga izleyip dönüyoruzDemekki canım, ben aylardır yağ krem hep sürdüm netten sipariş verdiğimde oldu aktardan aldığımda oldu ama işe yaramadı anneme soyledim demin, senin gibi oldum diye :)) dr bi krem yazdı devlet karsılamıyormuş iyi dedi eczacı aldık bakalım nemlendirmesi için. Nıveayı da alacağım sıcaktan eve zor attım kendimş. Ilık bi duş alıp kremlendim yatıyorum. Hersey temiz çıktı bu arada karaciğerde kanda vs sorun yok dedi doktor. Genetik dedi, daha da ilerleyecek dedi sağolsun neka guzel moral verdi :))
Çok şükür bir sorun yok dedi bebek 2buçuk kilo olmuş nst iyi dedi. Kan tahlili temiz idrarda iltihap çıktı bi, antibiyotik yazdı ve bol su tabi.
Kantaron yağı var geçen sipariş vermiştim hiç kullanmadım dünkü halim öyle olunca saf zeytinyağla karıştırıp sürdüm canım inşallah işe yarar onca yaptğm şey kaşınmayım bana yeter kollarıma sıçraması kötü oldu ama elden gelen bişey yok, doktorda doğumdan 2 ay sonra lazere gıdersin diyor işe yarar mı bilmem ama ona ogün bakarız şuan bebişin sağlıklı iyi olması sağlıkla doğması ♡♡♡ bende çenemi yakmıştım ona yumurtanın sarısını tavada simsiyah olana kadar tutup tülbentten yağını süzüp sürmüştüm geçmişti karnımada mı yapsam :))))
Hersey yolunda çok şükür canım. Saatlerdir hastanede yoruldum sıcak bi yandan.. haftaya tekrar göreceğim dedi. Ondan sonraki hafta çatı muayenesi.normal doğuma karar vermiş gibi gorunuyorum inşallah yolunda gider herşey. Bebeğin sırtı dönüktü yüzünü göremedik kemiklerini gördük geldik :) doğuma kadar döner daha dedi.. doğduğunda sütüm hemen gelmezse napcaz hastane çantasına mama koymama gerekli mi dedm aptamil yeni doğan al koy dedi artk çantamı kapsamlı bir şekilde hazırlayıp köşeye koyacağım inşallah.
Allah hepimize yardım etsin. Tüm kontroller güzel geçsin inşallah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?