- 11 Kasım 2017
- 269
- 336
- 103
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.401
Ben 37+1 im hic doguracak gibi hissetmiyorumSiz yine iyi 35. Haftadasınız, ben 39a gireceğim tık yok :))
Kivami nasildi? Mukuslu ve renkli akintiya nisan diyorlar. devam ederse kontrol ettir ihmal etmeKızlar ya az önce kahverengi akıntımın geldiğini farkettim ama baya açık bi kahverengi sütlükahve gibi. Misafirm de var biraz yoruldum. Yorgunluktan mıdır acaba yoksa nişan mı anlamadım
3-4 gün once aynı senin dediğin gibi bendede geldi cok az ama o kadar sonra hiç bişey olmadı, ama sen ihmal etme dr aramak gibi şasın varsa ara sor.Kızlar ya az önce kahverengi akıntımın geldiğini farkettim ama baya açık bi kahverengi sütlükahve gibi. Misafirm de var biraz yoruldum. Yorgunluktan mıdır acaba yoksa nişan mı anlamadım
Daha 20 gün var canım, bende ilk hamileliğimde 36-37 de doğururum diye hazırladım kendimi sonuc 40+6Ben 37+1 im hic doguracak gibi hissetmiyorum
nişan mukuslu kanlı bir akıntı olurmuş ama kahverengi akintida normal değil yorulunca gelecegini sanmıyorum druna sorabilirsen iyi olurKızlar ya az önce kahverengi akıntımın geldiğini farkettim ama baya açık bi kahverengi sütlükahve gibi. Misafirm de var biraz yoruldum. Yorgunluktan mıdır acaba yoksa nişan mı anlamadım
Canim helyumsuz ucmaz normal balon olur. Ben de aldim normal balon sisirip yonca yapip saga sola kapiya fln yapistirirz bantla.Belim koptu bıraktım ya amaan .Guya canim sklmasin diye boyle bir seye giristim .Simdi belim agriyor .Tamamlayinca atcam .
Insta cinarcik kolonyalarindan aldim malzemeleri.Oda kokusu yapiyorum. Oğlumun ismi kral taci plekside yaziyor .Kurdeleleri silikonlayip onu da üstüne yapistiriyorum .Icine de bebek pudrasi kokusu aldim .
Iste dışarıdan almazlar ama ben odadaki balonlarin ucan balon gibi olmasini istiyorum .Bir yontemi var mi tavana yapıştırmak dışında .Esim hayatta uğraşmaz.
canım evet helyumla uçan balon oluyor ama istersen tavana bantla yapistirabilirsin hastane izin verirse ama oda uçan balon gibi durmaz evet 2-3 balon sisirtsen 20-30 liraKizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Aa öylemi geçmiş olsun canım kırık falan yok demiGule gule kullan canim ben de oglusun arabasini ve cantasini bordo aldim unisex diye .
Keske hepsini tamamlayip gitseymis .Pesinde dönmen kötü olmuş. Annem temizlik yaparken ben uzanırım ya da sandalye ceker yaninda oturur sohbet ederim .Hayatta dokundurmaz .Sen yapcaksan ben niye geldim der.Ama bugun cok üzüldüm bahcede merdiven basamagi kirilmis 2 paydan düşmüş elleri ayaklari incinmis
Haklısın iyi düşüneyim iyi olsunEvet takip ettiğim kadarıyla öyle biliyorum benseni çok iyi anlıyorum aynı hisler bende de var. Eve biri dahil olacak ve hayatımızın merkezi olacak. Bebek iri olmazsa dikişe gerek kalmaz belki hem sezeryanda daha çok dikiş var. Güzel düşün güzel olsun
malesef başka yolu yok ama yapıştırmayı deneyebilirsinKizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Her kontrole gidildiginde gobegin boyutunu olcuyorlar belli araliklarla boyut artis gosterdigi surece suyunda yada kilosunda ters giden bisey yoktur diyorlarSizler hangi ulkedesiniz? Konusmasalarda usg varmis ne guzel. Bende de 3 tane oldu, ilk gebelik varmi, sonra 12.hafta ikili tarama ve 20.hafta ayrintiliya girdim bittti. Bi ara 36da bakicaz dogum pozisyonu almis mi diye bir diyalogumuz olmusdu ama sonra yok dediler. Sadece kalp atisi dinliyoruz.
Evet Amerika gibi bazi ulkeler aksi kanitlanmadigi icin usg ye almayi tercih etmiyorlar. Ama iste merakdan ziyade bu su olayi gibi seyler olsa ne olcak merak ediyorum.
Bu gruptamiydi hatirmalamiyorum, bir anne adayi rutin kontole gitmisti megersem suyu bitmis, sezeryana alindi. Ve hic bir belirtsi yoktu. Sizma sekilde kaybolmus suyu.
Benim tek duam bir aksilik olacaksa eger insallah baya baya belirti verir.
Bende suni sancı istemiyorum ama sancım yokki adet ağrısı gibi alt karın bölgem ve bacaklarım ağrıyo hepsi bu..evet akşam kent merkezine yürüyüş yapıcam ve bolca hurma ye dediler bakalım hayırlısıyla atlatsaydıkAaa canım sanırım normal doğuracaksın ilk normalci sen olacaksın inşş. İki gün boyunda kolay açılması için hareketler var mı yapabilirsin hem suni vermezler belki
Canm bende ilk kez gecen hafta salı 35+5iken girdm nstye telaslanma yaniBen hic girmedim nedenki ya
Kivami nasildi? Mukuslu ve renkli akintiya nisan diyorlar. devam ederse kontrol ettir ihmal etme
3-4 gün once aynı senin dediğin gibi bendede geldi cok az ama o kadar sonra hiç bişey olmadı, ama sen ihmal etme dr aramak gibi şasın varsa ara sor.
nişan mukuslu kanlı bir akıntı olurmuş ama kahverengi akintida normal değil yorulunca gelecegini sanmıyorum druna sorabilirsen iyi olur
Kaç haftalıksın canımBen hic girmedim nedenki ya
bende ikinciye lazım olur böyle aldım canım güle güle kullanalım İnşallah.. Geçmiş olsun Allah şifa versin İnşallahGule gule kullan canim ben de oglusun arabasini ve cantasini bordo aldim unisex diye .
Keske hepsini tamamlayip gitseymis .Pesinde dönmen kötü olmuş. Annem temizlik yaparken ben uzanırım ya da sandalye ceker yaninda oturur sohbet ederim .Hayatta dokundurmaz .Sen yapcaksan ben niye geldim der.Ama bugun cok üzüldüm bahcede merdiven basamagi kirilmis 2 paydan düşmüş elleri ayaklari incinmis
Kaç haftalıktı canım.dediğin gibi adım adım doğuma yaklaşıyosun artık her türlü ağrın olcak gayet normalSon günler kaburgalarım birbirine geçmiş gibi çok acıyorotursamda yatsamda hep aynı sanki bebek dayanmış kaburgama sürekli ittiriyor. Ve bugün farkettim karnin aşağıya inmiş biraz doğum yaklaşımı acaba tırstım biraz
Ben 37+1 im hic doguracak gibi hissetmiyorum
Kizlar dun kv geldi 1 gece yatili. Deli gibi temizlik yapti hala devam ediyo. 3 makine camasiri utuledi. Camlari cerveleri sildi. Doguma kadar goturur beni bu ufak tefek ustten alirim. Allah razi olsun. Gerci sirayla akrabalarini arayip gelinin temizligini yapiyorum bu haliyle nasil yapsin yaziiik diye showunu yapiyo ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?