2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Açılmayı hızlandıran bazı hareketler vardır bende tam bilmiyorum ama yapsan mı acaba

Sümüksü yapıdaydı ayakta kaldığım için belim ve kadıklarımda da ağrı var beklemedeyim şimdilik kontrol edecem bakalım başka belirti olacak mı
O zaman nişan canım ama endişelenme, nişan geldikden 2 hafta sonra bile oluyor doğum.
Hem sanırım 37 bu gün doldurmuşsun.
Sen doğum için son hazırlıklarnı yapsan yine iyi olur. Dr yine söyle derim ben. Normal bekliyorsun dimi?

Açılmayı hızlandıran bazı hareketler vardır bende tam bilmiyorum ama yapsan mı acaba
Gecen hafta 2 cm açılmış dedi bnde egzersizlere başladım ve zaten yürüyodum şimdi 3 olmuş nerdeyse dedi işe yaradı bnde.bnce başla yapabiliosan perine masajı yaptır normal doğum olacaksa eğer. Perine masajı yırtılmaması için o bölgeyi gevşetiyo bn gec kaldım onun için malesef

Suyunnmu patladi korktum vallahi. . Bende bildigin yuvarlaniyorum kalkayim diye epey zorlaniyorum artikkkk daha dikkatli favranayim bari
Ben o durumu yaşadığım için şimdi
Saol canım ya bişey sorcam senin iki oğlun vardı demi yanlış hatırlamıyosam normal doğum mu yaptın
Yok cnm ilk genel sezeryan ikinci spinal sezeryanla oldu ogluslar.

Bugünki çatı muayenesi çok ağrılıydı yaa ilki boyle olmamıştı.kemikleremi dokundu anlamadım hala sızlıyo.kendimi rahatta bırakmştım oysaki
Canım catı kontrolu doğumu tetikleye biliyor, benim 37 de catı kontrolu oldu sert değildi. Sonra 40+5 de ne gereği varsa yine catı kontrolu yapıcam dedi ama daha sertdi ve yarın sabah doğurdum.
Yanı dr doğum başlasın diye biraz sert yapa biliyor bazen.

İlaç vermedi cuma bakalım belki verir cnm. Benim hep yatma luksum yok ki gülüm iki oğlum eşim saolsun eşim yardim ediyor ama şuan bir is için gitti mesela bir iki saatliğine çocukları doyurdum yemek isittim ama ağlamamak için zor tuttum. Birde buyugum 9 yasında akli eriyor tabi hep gözüme bakıyor. Acimi çok belli edip kardeşine kizmasini istemiyorum çünkü bana çok düşkün ve çok duygusal. Sadece yoruluyorum annecim kilo aldı kardeşin diyorum. Bana oldukça zor oluyor.
Bunlarda bana ihtiyacı olan anne kuzusu iki ay parçam...

Eklentiler

• Screenshot_20180607-112625.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 76
Bir arkadaş normal doğum için zeytinyağı ile masaj yapıyordu hergun.

Doğumu başlatmak için birşeyler yapıyorlar bazen cnm

Wuuu maşallah ne güzel kaynana. Dun benimki iki kap yemekle çocukları uyuttum da bugün gelmedi valla. Dr da yat kalkma dedi. Ozendim valla

Sümüksü yapıdaydı ayakta kaldığım için belim ve kadıklarımda da ağrı var beklemedeyim şimdilik kontrol edecem bakalım başka belirti olacak mı
Ozaman nisandır o. Yinede doktoruna danış nisandan sonra hemen dogurdanda var haftalarca bekleyen de var canim
Kaç haftalıktı canım.dediğin gibi adım adım doğuma yaklaşıyosun artık her türlü ağrın olcak gayet normal
35+2 daha 39da nasıl olucaz çok merak ediyorum şimdiden boyleyse
Bugünki çatı muayenesi çok ağrılıydı yaa ilki boyle olmamıştı.kemikleremi dokundu anlamadım hala sızlıyo.kendimi rahatta bırakmştım oysaki
Gecmis olsun canim Bana şimdiye kadar 3 kez yapıldı o muayene sezeryan olacağım ama kasılma oldukça alttan baktılar. Birtanesi vardiki 2 gün kendime gelemedim çok fazla canımı yaktı. O korkudan sonra kasilsamda gitmiyorum yada imza atıyorum istemediğime dair.

Rahim tipasi diyorlar muhtemelen odur cnm. Doğum yakında olabilir 3/4 haftada olabilir yazıyor nette. Normal istiyorsan hurma te yürüyüş yap temizlik yap merdiven on çık.

Doğumu başlatmak için birşeyler yapıyorlar bazen cnm
Yapıyorlar ama nasıl onu anlamıyoruz işte.
Benim ablamda dr ona 40+0 olan gün ne işe yarıycağnı soylemediği bir hap verdiğni söyluyor ama öyle vermişki ablamın hapı görmesine bile izin vermemiş, o gün doğurdu bu arada. Yine 2 kişiden de ayni şeyi duydum ayni bolgenin hastanesi yine, saklayarak bap cermiş o gün doğurmuş.
Ama bir yandanda eyer boyle kolaysa neden suni sancıyla uğraşıyorlar onu kafam almiyor bir iş var ama anlayamıyoruz.

Cok tatli minnoşlar

Çok şükür bütün hazırlıklarım tamam evet normal bekliyorum bugün 37+1 oldum dün gitmiştim kontrole bebeğim iki hafta geri çıktı inşallah bir iki hafta daha bekler

Hapı ilk defa duydum alttan karıştıran duydum da. Aman zararlı birşey olmasın da doğumu kolaylaştırması güzel

Yumurta sarısı ilginçmiş, hiç duymamıştım. Benim kullandığım jel yanık için değil aslında ameliyat izleri içindi ama yanıkta da işe yaramıştı. Farklı yerlerde işe yaradığı için sende de yarayabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…