2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Canım fiyat bilmiyorum da bizim hastanede balona izin yokmuş. Bir soruştur kendi hastaneni istersen.

Yok canim benimki beni kotulemez hic. Ufaktan kendini ovuyo iste. O kadar da ovunsun naplim yuzu kipkirmizi oldu 2 saat utu yapmaktan.

40 bana da çok ütopik geliyor ya. Ama 41, 42ler duydum ben. onu duyunca 40a da razı olabilirim yani
Günlerimiz yakınmiş epey, ben sırf bu yüzden kendimi 41 e hazırlıyorum.
Sonra hayal kırıklığı yaşamıyım diye.
Hata o kadar bekler diye şimdiden kim sorsa 2 ay var diyorum.
Yoksa "aa sen hala doğurmadınmi" gümlelerini duymak isdemiyorum.

Öyle canım. En güzeli yavaş yavaş kendi kendine yapmak . Ama ağır iş varsa da bir yardım gerekiyor bu dönemde illa ki.
Benim annem tekrar gelecek ve uzun kalacak artık. Bu sefer akıllandım onu ben yöneteceğim evin içinde. Yapacak başka birşey yok.

Ancak yarın arayabilirim doktoru devlet hastanesine gidiyorum.

Rahim tipasi diyorlar muhtemelen odur cnm. Doğum yakında olabilir 3/4 haftada olabilir yazıyor nette. Normal istiyorsan hurma te yürüyüş yap temizlik yap merdiven on çık.

Ay heyecan yaptım ya bide yatıya misafirim var şuan yemek yapıyorum bi taraftan eşime de dedim heran kalk doğuma gidiyoruz diyebilirim ona göre

Sonlara bir yaklaşalım da artık hurmalar, yürüyüşler, squatlar falan yaparız bişeyler minişler fazla uzatmasın diye
Bir de özlüyoruz yani onlar da annelerinin halinden anlasın biraz değil mi

Ay heyecan yaptım ya bide yatıya misafirim var şuan yemek yapıyorum bi taraftan eşime de dedim heran kalk doğuma gidiyoruz diyebilirim ona göre
Ay çok heyecanlı ya maşallah yemek yapabiliyorsan super cnm. Peki pelvis kemiği agrin varmi

Sonlara bir yaklaşalım da artık hurmalar, yürüyüşler, squatlar falan yaparız bişeyler minişler fazla uzatmasın diye
Bir de özlüyoruz yani onlar da annelerinin halinden anlasın biraz değil mi
Ay bi yaklaşalım yaparız hepsini ama inatları tutnca işe yaramıya biliyor umarım cok inatci değillerdir.
Yoksa baya ozletdiricekler kendilerini.

Ay bu heycanı yaşamayı bende cok isdiyorum kızım da kısmet olmadı umarım bu kızımda kısmet olur.

Sagolun kizlar .Ucan balon fikrinden vazgectim .Zaten o stresle bir sey aklima gelmez bavula koydum ama .Vakit olursa esim yapar olmazsa kv yapsin napayım .Kapi süsü icin de grek tül mü guzel olur yoksa kristal mi ona gore siparis vercem ?
Dayim 2.ameliyatina girdi cikti. Kendine gelmis şükür. Annemin de ayakta sorun olabilir. Kadının huyu hastaneye gitmez canına tak edene kadar .Allah korusun kırık olunca sıcağıyla bilinmiyor zaten .Insallah oyle bir sey yoktur tam dogum arefesi .

Bu kadar çok kaderdaşım olmasına şaşırıyorum. Ben de bi benim annem böyle sanmıştım. O gitti babam geldi, tüm gün balkonda sigara çay keyfinde, yemeğini önüne koyuyorum, arkasını temizliyorum bildiğin otel hizmeti Bir de sorunca diyor ki size destek olmaya geldim, bu şehirde çok yalnızsınız

Dr Browns markanın da kalkanı var. Avent sanırım biraz fazla isim yaptığı için midir nedir her ürünü diğer markaların muailinden 1.5 yada 2 kat pahalı. Ben de her şeyi didik didik araştırıp alıyorum Dr Browns'ın kalkanını aldım çok daha uygun fiyata. Bakın isterseniz.

illa bir yorum yapacaklar sanki soran oldu
Bana da kadının biri erkek mi diye sordu hayır kız dedim erkek o erkek göbeğin sivri diyo. salak. 4 ayrı doktor farklı günlerde ve farklı ultrasonlarda kız dedi. ama onlar bilmiyo bu gerizekalı biliyo. çok sinir olmuştum bak yine aklıma geldi

O hap rahimin acilmasini sagliyor kizlar, bana kalbi duran bebisimin kurtajinda vermislerdi 11 haftalikti, haptan sonra suyum geldi ve hafif agrim basladi yumusama oluncada kurtaja aldilar..

Merhaba kizlar :)
Ben 2017 temmuz annesiyim topigi gorunce heyecanlandim bir bakayim dedim, hepiniz sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi insallah :)
Bizimki 1 ay sonra yasina girecek zaman ne cabuk gecip gidiyor, anı yasayin, bebisinize sarilin. Dogum acilari, gogus ucu yaralari hepsi unutulup gidiyor, hic eskisi gibi olmicak diyeceksiniz merak etmeyin eskisinden de guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…