- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.441
Evet canım zararli olsa vermez, her halde bir bildikleri vardır.Hapı ilk defa duydum alttan karıştıran duydum da. Aman zararlı birşey olmasın da doğumu kolaylaştırması güzel
Canım fiyat bilmiyorum da bizim hastanede balona izin yokmuş. Bir soruştur kendi hastaneni istersen.Kizlar hastane odasi icin balon aldim ama onlar nasil ucan balon olcak helyum şart mi baska yolu var mi ?Hayir helyum fiyatlarina baktim devasa buyuk ve pahali .Beni aydinlatirsaniz sevinirim.
Yok canim benimki beni kotulemez hic. Ufaktan kendini ovuyo iste. O kadar da ovunsun naplim yuzu kipkirmizi oldu 2 saat utu yapmaktan.Canım seninkisi iyi sadece telefonda yapmış showunu.
Bizimki komşularını eve getirdi. Hakaretler bilmem neler havada uçuştu..
Halden anlamayınca olmuyor işte..
Hadi mutfakta yağ olur.
Ama kullanmadığım yatak örtüsünde yatak odasında nasıl yağ olur onu çözemedim
Insanlara öyle anlatıyor vs. Daha beterlerini de yapti. Yaninda getirdigi insanlar ailenin evine git en iyisi bu kadin cekilmez dediler düşün.
Günlerimiz yakınmiş epey, ben sırf bu yüzden kendimi 41 e hazırlıyorum.40 bana da çok ütopik geliyor ya. Ama 41, 42ler duydum ben. onu duyunca 40a da razı olabilirim yani
Çok stres oldum canım gerçekten
Ağrımda oldu baya
Kv yapmıştı komşularını getirip burnumdan da getirmişti.
Tek annem olsa ben anladım ki bugu n isin içinden cikamazmisiz bir de arkasını ben toparladım
Ben sildim ettim.
Biri burnumuzdan getirir.
Diğeri haldir huldur iş yapar..
Insanın tırnağı varsa başını kasimasi kadar güzel bişey yokmuş..
Ozaman nisandır o. Yinede doktoruna danış nisandan sonra hemen dogurdanda var haftalarca bekleyen de var canim
35+2 daha39da nasıl olucaz çok merak ediyorum şimdiden boyleyse
Gecmis olsun canim Bana şimdiye kadar 3 kez yapıldı o muayene sezeryan olacağım ama kasılma oldukça alttan baktılar. Birtanesi vardiki 2 gün kendime gelemedim çok fazla canımı yaktı. O korkudan sonra kasilsamda gitmiyorum yada imza atıyorum istemediğime dair.
Rahim tipasi diyorlar muhtemelen odur cnm. Doğum yakında olabilir 3/4 haftada olabilir yazıyor nette. Normal istiyorsan hurma te yürüyüş yap temizlik yap merdiven on çık.
Günlerimiz yakınmiş epey, ben sırf bu yüzden kendimi 41 e hazırlıyorum.
Sonra hayal kırıklığı yaşamıyım diye.
Hata o kadar bekler diye şimdiden kim sorsa 2 ay var diyorum.
Yoksa "aa sen hala doğurmadınmi" gümlelerini duymak isdemiyorum.
Ay çok heyecanlı ya maşallah yemek yapabiliyorsan super cnm. Peki pelvis kemiği agrin varmiAncak yarın arayabilirim doktoru devlet hastanesine gidiyorum.
Ay heyecan yaptım ya bide yatıya misafirim var şuan yemek yapıyorum bi taraftan eşime de dedim heran kalk doğuma gidiyoruz diyebilirim ona göre
Ay bi yaklaşalım yaparız hepsini ama inatları tutnca işe yaramıya biliyor umarım cok inatci değillerdir.Sonlara bir yaklaşalım da artık hurmalar, yürüyüşler, squatlar falan yaparız bişeyler minişler fazla uzatmasın diye
Bir de özlüyoruz yani onlar da annelerinin halinden anlasın biraz değil mi
Ay bu heycanı yaşamayı bende cok isdiyorum kızım da kısmet olmadı umarım bu kızımda kısmet olur.Ancak yarın arayabilirim doktoru devlet hastanesine gidiyorum.
Ay heyecan yaptım ya bide yatıya misafirim var şuan yemek yapıyorum bi taraftan eşime de dedim heran kalk doğuma gidiyoruz diyebilirim ona göre
Insallahhh beklemek istemiyorum cok fazla artik kasilmalarim oluyo ama sancisiz oluyolar minnosta cok hareketli disaridan gorenlerin nazari degecek diye korkuyorum bile bazenhiç güleceğim yoktu.oyle bi doğurursunki noluyo ya falan olursun
Bu kadar çok kaderdaşım olmasına şaşırıyorum. Ben de bi benim annem böyle sanmıştım. O gitti babam geldi, tüm gün balkonda sigara çay keyfinde, yemeğini önüne koyuyorum, arkasını temizliyorum bildiğin otel hizmetiAyy aynı dert bendede var artik sinirimden gülüp geçiyorum ama için içimi yiyor. Cuma geldi annemler hic yardımı yok bitek kahvaltı hazırlıyor onuda kardeşim aç kalmasın diye sonra bir oturuyor yada uyuyor akşam eşim gelene kadar. Arada arkadaşlarıyla telefon trafiği var kendince okadar. Ne temizlik düzenim ne başka birseyim kaldı. Yemegimide geri kalan islerimide kendim yapiyorum ama az daha kalirlarsa gecen hafta esimle yaptigimiz buyuk temizlikten eser kalmayacak.Çocuklarımda onlar var diye şımardılar iyice neyseki cuma gidiyor. 4 kisiyken daha kolaydi herseyim temiz duzenli kaliyordu suan heryer heryerde. Gittikleri gün evi kirklayacagim sonra rahat kafa doğumumu beklemek istiyorum. Yatılı misafir asla bana göre değil.
Evet canım öyleymiş 2 hafta sürüyormuş içim rahatladı benimdeCanım ben 34. Haftada 2 doz 36 da aniden doğum kararı alınıncada 2 doz olarak vuruldum. Ignenin etkisi birkaç hafta sürüyor sanırım o yüzden yeniden yapıyorlar.
Dr Browns markanın da kalkanı var. Avent sanırım biraz fazla isim yaptığı için midir nedir her ürünü diğer markaların muailinden 1.5 yada 2 kat pahalı. Ben de her şeyi didik didik araştırıp alıyorum Dr Browns'ın kalkanını aldım çok daha uygun fiyata. Bakın isterseniz.avent kalkan yaralara karşı çok etkiliymiş kimle konuşsam mutlaka alın diyor ben de almayı düşünüyorum ama bi de yine aventin kelebek kalkan var 2 boyutta o anladığım kadarıyla meme ucu çıkmazsa bebeğe memeyi tutturmak içinmiş. hem normal kalkan hem kelebek kalkan almaya gerek var mı emin olamadım.
illa bir yorum yapacaklar sanki soran olduAy bana da göbeğim küçük geliyo. Ama ilk kez gören hep ikiz mi diyo. Yok diyince o zaman su ikizi falan diyolar. Hayır suyu da gayet normal diyorum.
neden iki kere çatı muayenesi oldu canım? ikinci doğumun mu?Bugünki çatı muayenesi çok ağrılıydı yaa ilki boyle olmamıştı.kemikleremi dokundu anlamadım hala sızlıyo.kendimi rahatta bırakmştım oysaki
Bana da kadının biri erkek mi diye sordu hayır kız dedim erkek o erkek göbeğin sivri diyo. salak. 4 ayrı doktor farklı günlerde ve farklı ultrasonlarda kız dedi. ama onlar bilmiyo bu gerizekalı biliyo. çok sinir olmuştum bak yine aklıma geldiilla bir yorum yapacaklar sanki soran oldu
O hap rahimin acilmasini sagliyor kizlar, bana kalbi duran bebisimin kurtajinda vermislerdi 11 haftalikti, haptan sonra suyum geldi ve hafif agrim basladi yumusama oluncada kurtaja aldilar..Yapıyorlar ama nasıl onu anlamıyoruz işte.
Benim ablamda dr ona 40+0 olan gün ne işe yarıycağnı soylemediği bir hap verdiğni söyluyor ama öyle vermişki ablamın hapı görmesine bile izin vermemiş, o gün doğurdu bu arada. Yine 2 kişiden de ayni şeyi duydum ayni bolgenin hastanesi yine, saklayarak bap cermiş o gün doğurmuş.
Ama bir yandanda eyer boyle kolaysa neden suni sancıyla uğraşıyorlar onu kafam almiyor bir iş var ama anlayamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?