- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.461
aman sanki onlara soran oluyor ya da yorum yapmak zorundalar. Bebisler dogunca hiic taviz vermemek kimseyi karistirmamak lazim.Bana da kadının biri erkek mi diye sordu hayır kız dedim erkek o erkek göbeğin sivri diyo. salak. 4 ayrı doktor farklı günlerde ve farklı ultrasonlarda kız dedi. ama onlar bilmiyo bu gerizekalı biliyo. çok sinir olmuştum bak yine aklıma geldi
Kaydettim notlara zaten :) teşekkür ederim canım♡Yumurta sarısı ilginçmiş, hiç duymamıştım. Benim kullandığım jel yanık için değil aslında ameliyat izleri içindi ama yanıkta da işe yaramıştı. Farklı yerlerde işe yaradığı için sende de yarayabilir diye düşündüm
Hmmm diyecektim normalse yırtık oldu muBen o durumu yaşadığım için şimdi
Yok cnm ilk genel sezeryan ikinci spinal sezeryanla oldu ogluslar.
Valla benimkinin tipi ultrasonda birebir babası, huyu da babası gibi olursa 40 değil 50 haftada gelmez buAy bi yaklaşalım yaparız hepsini ama inatları tutnca işe yaramıya biliyor umarım cok inatci değillerdir.
Yoksa baya ozletdiricekler kendilerini.
bende balonu çok hijyenik bulmuyorum bebekle aynı ortamda olacak kokusu vs oluyorCanım fiyat bilmiyorum da bizim hastanede balona izin yokmuş. Bir soruştur kendi hastaneni istersen.
Benim alik eltim konustugumuz donemde ekşi seviyorum tatliyla aram yok diye kizdir o kizdir erkek olamaz diye basimin etini yerdi. Kendi doktorum olsun detayliyi yapan prof perintolog fln bilmiyo sen eksi yedim diye bana sariyosun. Bu ara kendi soramadigi icin herhalde kaynim esime soruyo kesin erkek mi diye. Niye bu kadar dert olduysaBana da kadının biri erkek mi diye sordu hayır kız dedim erkek o erkek göbeğin sivri diyo. salak. 4 ayrı doktor farklı günlerde ve farklı ultrasonlarda kız dedi. ama onlar bilmiyo bu gerizekalı biliyo. çok sinir olmuştum bak yine aklıma geldi
Oyle mi hmmm bana zaten gün verdi de evet bu sefer dediğin gibi zorladı daha çok girdi derineCanım catı kontrolu doğumu tetikleye biliyor, benim 37 de catı kontrolu oldu sert değildi. Sonra 40+5 de ne gereği varsa yine catı kontrolu yapıcam dedi ama daha sertdi ve yarın sabah doğurdum.
Yanı dr doğum başlasın diye biraz sert yapa biliyor bazen.
Benimde doğana kadar inanmam kız olduğuna diyenler varBenim alik eltim konustugumuz donemde ekşi seviyorum tatliyla aram yok diye kizdir o kizdir erkek olamaz diye basimin etini yerdi. Kendi doktorum olsun detayliyi yapan prof perintolog fln bilmiyo sen eksi yedim diye bana sariyosun. Bu ara kendi soramadigi icin herhalde kaynim esime soruyo kesin erkek mi diye. Niye bu kadar dert olduysa
Genetik dediOh masallah bebişe :) bizde hep kocaman kafa kemiği kaburga izleyip dönüyoruzbence mamayı alma sütun gelmezse heryerde dolu esin alır hemen. Ben almayacağım inşallah sütümüz gelirde gerek kalmaz mamalara. Nst yapıldımı kasıntılar izler için ne dedi dr?
Yerim ben oğluşlarını yaa maşşallah Allah m bağışlasın sanaİlaç vermedi cuma bakalım belki verir cnm. Benim hep yatma luksum yok ki gülüm iki oğlum eşim saolsun eşim yardim ediyor ama şuan bir is için gitti mesela bir iki saatliğine çocukları doyurdum yemek isittim ama ağlamamak için zor tuttum. Birde buyugum 9 yasında akli eriyor tabi hep gözüme bakıyor. Acimi çok belli edip kardeşine kizmasini istemiyorum çünkü bana çok düşkün ve çok duygusal. Sadece yoruluyorum annecim kilo aldı kardeşin diyorum. Bana oldukça zor oluyor.
Bunlarda bana ihtiyacı olan anne kuzusu iki ay parçam...
Merhaba kizlar :)
Ben 2017 temmuz annesiyim topigi gorunce heyecanlandim bir bakayim dedim, hepiniz sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi insallah :)
Bizimki 1 ay sonra yasina girecek zaman ne cabuk gecip gidiyor, anı yasayin, bebisinize sarilin. Dogum acilari, gogus ucu yaralari hepsi unutulup gidiyor, hic eskisi gibi olmicak diyeceksiniz merak etmeyin eskisinden de guzel oluyor
canım ustteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı sancı 20 lerde sanırım tam okuyamadim ama evet normal benimde sancı 20 lerde cikiyorGenetik dediannemin yolundan gidiyorum. Tahlillerde birşey çıkmadı. Krem yazdı onu sürdüm sabah akşam sürecekmişim.. Nst yapıldı doktor kağıda baktı normal dedi canım. Ben anlamadım sayısını falan burda sizler gibi detaylı söylemiyor doktor :) anlayan hatunlar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2158645
Zeytin yağı mı genital bolge yi miBir arkadaş normal doğum için zeytinyağı ile masaj yapıyordu hergun.
Merhaba, ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Siz doğum şeklinizi konuştunuz mu doktorunuzla? Sezaryen mi olacak normali deneyecek misiniz?İçimi rahatlattın biraz canım benim. Korkuyorum da açıkcası. Bebekde ritim bozukluğuda olma ihtimali varmış doğumda lupusumdan kaynaklı. Ben pıhtılaşma olayını aklıma getiriyorum. Aspirini kestim doktorumun isteğiyle ama tüp bebek doktoru doğuma 5 kalaya kadar içmelisin demişti. Her kafadan bir ses
Neden başlatmak istesinkiDoğumu başlatmak için birşeyler yapıyorlar bazen cnm
Ne zaman yukselir acaba doğuma yakın mı çoğalır sayısı. Nst sırasında çok kasıldı karnım amacanım ustteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı sancı 20 lerde sanırım tam okuyamadim ama evet normal benimde sancı 20 lerde cikiyor
Sancin yok canim ole o cizgiler cok inisli cikisli olunca sancin var oluoGenetik dediannemin yolundan gidiyorum. Tahlillerde birşey çıkmadı. Krem yazdı onu sürdüm sabah akşam sürecekmişim.. Nst yapıldı doktor kağıda baktı normal dedi canım. Ben anlamadım sayısını falan burda sizler gibi detaylı söylemiyor doktor :) anlayan hatunlar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2158645
Ay o konuşan yazan çizen herkese he he de geç. O tür kişiler normalde çekilmiyor da Bu halinle hiç çekemezsin. Kimin niye gönlünü alasın yumuşak yüzümüzü gören tepemize biniyo boşver direten olursa sen kendin öyle yaparsın ben bildiğim şekilde yapcm de . küsende küssün mümkünse. En azından kafan rahat eder. Bilende konusur bilmeyende konuşur bizm toplumda bilmiyomusun...Ya ne kadar çok akıl veren varkızlar doğumdan sonra etrafın bırakın yüzyüze görüşmeyi veya telefonu sosyal medyadan bile mesaj atıp akıl veren oluyor. Sütün şöyle gelir böyle bağırsakların çalışır çocuğun gazı şöyle çıkarılır ay şiştimm... Bir de alınıyorlar hayır dedikçe lohusa olan ben gönül almaya çalışan yine ben. Hamilelikte ne rahatmisim meğer.
Sakın lohusa evinize kimseyi kabul etmeyin şimdiden kavga çıkarın yoksa daha kötü kavgalar cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?