2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aman sanki onlara soran oluyor ya da yorum yapmak zorundalar. Bebisler dogunca hiic taviz vermemek kimseyi karistirmamak lazim.

Kaydettim notlara zaten :) teşekkür ederim canım♡

Benim alik eltim konustugumuz donemde ekşi seviyorum tatliyla aram yok diye kizdir o kizdir erkek olamaz diye basimin etini yerdi. Kendi doktorum olsun detayliyi yapan prof perintolog fln bilmiyo sen eksi yedim diye bana sariyosun. Bu ara kendi soramadigi icin herhalde kaynim esime soruyo kesin erkek mi diye. Niye bu kadar dert olduysa

Oyle mi hmmm bana zaten gün verdi de evet bu sefer dediğin gibi zorladı daha çok girdi derine

Benimde doğana kadar inanmam kız olduğuna diyenler varkarnım ve kalçam erkek bebekmiş bnde gülüp geçiyorum nesine kızacam kızınca sonuç mu değişecek takmayın sizde

Genetik dedi annemin yolundan gidiyorum. Tahlillerde birşey çıkmadı. Krem yazdı onu sürdüm sabah akşam sürecekmişim.. Nst yapıldı doktor kağıda baktı normal dedi canım. Ben anlamadım sayısını falan burda sizler gibi detaylı söylemiyor doktor :) anlayan hatunlar yorum yapabilir mi?

Ya ne kadar çok akıl veren var kızlar doğumdan sonra etrafın bırakın yüzyüze görüşmeyi veya telefonu sosyal medyadan bile mesaj atıp akıl veren oluyor. Sütün şöyle gelir böyle bağırsakların çalışır çocuğun gazı şöyle çıkarılır ay şiştimm... Bir de alınıyorlar hayır dedikçe lohusa olan ben gönül almaya çalışan yine ben. Hamilelikte ne rahatmisim meğer.
Sakın lohusa evinize kimseyi kabul etmeyin şimdiden kavga çıkarın yoksa daha kötü kavgalar cikiyor

Yerim ben oğluşlarını yaa maşşallah Allah m bağışlasın sana

Teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için :) siz de güle güle büyütün bebeğinizi..
Gerçekten öyle di mi , kendi adıma ben de öyle şartlıyorum kendimi hepsi düzene girecek diye. Vücut alışkanlıklar hepsi rayına girecek inşallah. Yeni bir yaşama gireceğimiz için bu telaşlar..

Teşekkürler, gelip iki satır moral verdiğiniz için :)

canım ustteki bebeğin kalp atışı alttaki sancı sancı 20 lerde sanırım tam okuyamadim ama evet normal benimde sancı 20 lerde cikiyor

Merhaba, ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Siz doğum şeklinizi konuştunuz mu doktorunuzla? Sezaryen mi olacak normali deneyecek misiniz?

Sancin yok canim ole o cizgiler cok inisli cikisli olunca sancin var oluo

Ay o konuşan yazan çizen herkese he he de geç. O tür kişiler normalde çekilmiyor da Bu halinle hiç çekemezsin. Kimin niye gönlünü alasın yumuşak yüzümüzü gören tepemize biniyo boşver direten olursa sen kendin öyle yaparsın ben bildiğim şekilde yapcm de . küsende küssün mümkünse. En azından kafan rahat eder. Bilende konusur bilmeyende konuşur bizm toplumda bilmiyomusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…