2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel bı kayınvalıde herkesın başına

Hadi ya o kadar mı valla ben hemen bi parol aldım dayanamadım ve aşırı akıntım oldu su akar gibi.sen ağrıların hat safhada olduğu haftadasın canım o şekilde 34. 35. Hafta ağrılıydı benim çok fena 36 ya girince iyi oldu hafifledim biraz

Sümüksü yapıdaydı ayakta kaldığım için belim ve kadıklarımda da ağrı var beklemedeyim şimdilik kontrol edecem bakalım başka belirti olacak mı
Canim krem formundaysa akintidir nisan bolr sac jolesinin daha kivamlisi gibi dusun hafif kanli yapida oluor nisan

Ah canım ben delirmek üzereyim benim hiç tahmin etmeyeceğim aklı başında sandığım insanlar doğumun 5. Gününden eve ziyarete geldi. Hastaneyi hiç saymıyorum zaten yatakta kusuyordum o an bile odada ziyaretçi varmış ben hatırlamıyorum .
Benim ev en üst kat deli gibi sıcak 2 saatte bir emzirmem lazımdı şişliğim gitmemişti kiyafetlerim olmuyordu inan yatak odasına girip girip ağlıyordum öyle korkunç bir 15 gün geçirdim ki sormayın. K.v. telefon açan herkese çok iyiyiz diye kendince hava atıp buyur ediyor sonrada ayıp olmasın beş dakika görüp gitsinler diyor. Anlayacağın olan bana oluyor. Ikramlik içecek kek kurabiye falan hazır etmemi istiyor ben yemek bile yapacak gücü yeni buluyorum valla ben bu derece cahil olabileceğini tahmin etmemiştim ve elden birşey gelmiyor. En ufak birşey söylesem k.v. kırılıp giderse ben yalnız yapamam iki bebekle baş edilmiyor diye idare ediyorum.

aynısını banada dedi annem. Gelmeden telde konuştuk ev çok kötü dedim amann benimkide aynı yorma kendini yavaş yavaş yap dedi tamam diye bildim sadece hafta sonu eşinle bitirdik şimdi diyo sana destek için yardıma geldim. Mesela bugün kahvaltı yaptı geri uyudu kalktı aldı kardeşimi paso gezdiler geldiler :) napalim kaderimiz böyle bizimde
Şancı yok canim masallah iyi cikmis. Onunla geçmiş olsun bendede çatlak çok göbek çekilince daha az göze batiyor
Sürekli olmasada ara sıra böyle agrım oluyor canim. Bakalım az daha sabır minisler gelince rahatlarız

Çok kuvvetlisin cnm. Yazdıklarını okurken içim daraldı. valla bak ben bebeklere bakmak haricinde hiç bir şey yapmıyorum teyzem ve annem saolsun ama gene de canım çıktı. Uykusuzluk çok fena. Ben baştan annemleri uyardım kimse gelmesin tersim terstir diye. Çok az kişi geldi onlarada uzaktan gösterdim sadece. Tabi bende kv fln yok kendi aile diş geçirmek daha kolay.

Benim kanamam başladı nişan mıdır ama su falan boşalmadı
Cnm nisan olabilir o su hemen pesine gelmiyor ztn hemen dogum baslicak diyede bisey yok kimisinde once nisan gelir 1 haftaya dogum olabiliyor, kiminde de once su geliyor benm oyle olmustu, sende bir dr git nolur ne olmaz acikligina bakar

Yaa Allah yardimcin olsun insani lohusa depresyonuna sokan bu tipler zaten .Ikiz bebek sahibi olmus insansin yahu kv gelinini niyehic düşünmez ki .Kanamasi var ,adapte süreci var ,dikisler var ...Boyle bir seyin basima gelmesinden cok korkuyorum. Burda benim görüştüğüm sayili es dost var. Onlar da hemen gelmez .Ama kv nin akrabalardan korkuyorum .Hic tanimadigim insanlar sirf onun torunu diye evime dolusacak diye .
Insallah ben de bu süreci annemle atlatirim diye dua ediyorum .Kv burda oturuyor .Yatiya kalmaz herhalde gelirse gun icinde gelir gider diye .Ama ne yapacagi da belli olmaz.Yardim etme şeyine burda da kalabilir ki istemiyorum. Toparlanir toparlanmaz annem de gidecek zaten .Bebekle bas basa kalmak istiyorum .

Canim allah kolaylık versin. Işine karışmak gibi olmasin insan yalnızken inanki daha kolay oluyor. Sanki Allah tarafından bebeklerde daha huzurlu ve düzenli oluyor. Ben ilk haftalar annemle bakmıştım her gün sinirden ağlıyordum pek faydası yoktu cunki. Sonra ayrıldım okadar iyi geldiki anlatamam. Hani kaynanan 2 günlük gitse deneseniz kendiniz belkide daha rahat edeersiniz. En azindan kendin millete yon verir musait olmadigini anlatirsin.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bu zor zamanlarda sayılı hemen geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…