2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

115e kadar normal canim bende ayni sikayetle gecen hafta dr a gittim hamilelikte sınır 115 dedi... 115i aşarsa gel muhakkak dedi. Takio et bakalim artiyor mu
Ay 115 i hiç görmeyeyim herhalde bayılırım canm
Takip ettim daha çok yükselmedi çok şükür
Peki demir değerin düşük mü? O da çok etkiliyor. Ben sabah akşam ilaç içiyorum biraz rahatlattı. Çarpıntıyı demir eksikliği de yapıyor.
Yok canım demir değerim çok iyi
Maşallah canım benm bebeğin iyi olmasına çok sevindim
Gecmis olsun kuzum ilacı kullan bol su hemenc3cik geçer inşallah
Benim normalde hep o civarda atar zaten.
Benim genelde 70 90 arası canım o fazla geliyor

Hepsini yazsam lohusa depresyonunun dibini görürümde Allahtan benim mizacım pek duygusal değil. Isin aslı bizimkiler boşnak ve gösterişi ve hava atmayı çok severler fakat bir o kadarda iyiler işte boşnak gelini diye beni insanlara gösteriyor aklınca, bende sallamıyorum artık, kendi annem k.v. kadar ilgilenmiyor maalesef bende yalnızlıktan iyidir diye idare ediyorum.
K.v. bebekler ağladığında benden önce koşturuyor mesela sen işine bak yada dinlen ben bakarım diyor. Bende anlatamıyorum benim işim bebeklerle ilgilenmek diğer işlerle sen ilgilensen keşke diye. Neyse işte tam bir delirmeye az kaldı durumundayım aslında ama kendimi bırakmıyorum.

Valla canım bende de adet ağrısı gibi oluyor arada bir kısa süreli olup geçiyor, bazen bel ağrısı oluyor ama çok değil.. merdiven inip çıkıyorum,yürüyüş yapıyorum her gün yarım saat, bugün de hurma yemeye başladım. Artık gelsin istiyorum sağ salim. Ayın 14ünde gittik canım en son biz de 37+0 3,020 gramdı ana her bebekte değişik oluyor kilo alımı korkma pekmez, muz, karpuz ye her gün iyi kilo aldırır

pitircik66 nerelerdesin bugün giremedim seni
nevesta81 Allah yardımcın olsun umarim kısa zamanda geçer düzeni dağlarımız.
Ben 2 çocuk büyüttm aynı binadayiz hemde ikisinde de hiç olmayacak şeylerden sorun yasadim karşı tarafin anlayışsizligi yüzünden ayni binada beraber yaşamak yuz yüze baktığın için cahilliklerine katlanmak daha zor.Saygimi bozmadan idare etmeye calistim bu 3.bebek umarım bunda öyle şeyler yasamam malûm artık tecrübeliym ve herseferinde bunu dile getiriyorum artık tecrübeliym hallederim diye inan şu anda bile yardım kabul etmiyorum ki devami gelmesin diye.Ogullarim 12 ve 7 yaşında bana en büyük yardımcı onlar diyip reddediyorum yardımları

Bende dediğini düşündüm ama işte ben işe başlayınca k.v. kendi bakacak bebeklere ve onu şimdi gönderirsem bir daha çağırmam zor olur. Eşim durumun farkında ama dediğim gibi bizim adetler ve akraba bağları biraz farklıdır yani dün mesela eşimin teyzesi ve eşi geldiler 70 yaşında insanlar ben nasıl gelmeyin diyeyim k.v. gelim diyor sonuçta.

Bana da bugün aynısını dediler canım kız olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum kesin erkek doktorun yanilacak dedi biri
Her muayenede cinsiyeti söylüyor görüyor adam ama sen doktordan iyi biliyorsun maşallah diyemiyorsun işte
Beklemedeyim.1 saat daha bekleyelim oyle gidelim dedik kanama durmaz ağrı kesilmezse gidcez bakalım
Canim ne yaptın?
Kanama sadece Nisan olmayabilir ciddi biseyin habercisi de olabilir lütfen gitmediysen bir doktora git bize de haber ver

İşin çok zor canım ya allah yardımcın olsun dediğin gibi göndersen iki bebekle tek başına yapman çok zor olur
Tek olsa ben de gönder derdim ama durumda tek başına idare edemezsin

Anladim iş durumları vs senin farklı. Allah yardımcın olsun yavaş yavaş düzen oturur yeterki sağlık olsun

Merhaba, ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Siz doğum şeklinizi konuştunuz mu doktorunuzla? Sezaryen mi olacak normali deneyecek misiniz?
Slm cnm. Konuştuk, normali bana önermiyor zaten. Mecbur sezeryan olcam. On sene önce bel fıtığı ameliyatı olmuştum bu yüzden spinal yada epiduralde olamam sanırım. Genel anestezi yapabilirler.

Evet aynen kırılıp giderseler olan yine bize olacak ayrıca bu günler geçecek ama kırgınlıklar hep kalacak kötü niyetlerinden de yapmıyorlar cahillikten sadece o yüzden ses çıkaramıyor insan. Söylediğin gibi bugün kayınpeder geldi sağolsun çok iyi bir insan ama yaklaşık 4 saat falan ooturdular süt sağma vaktim geçti gitti yorgunluktan uykum geldi vs derken tüm düzen gidiyor. Senin çok daha zor tabiki iki bebek çünkü Allah yardımcın olsun canım bebeği koklayinca her şeyi unutuyor insan gerçi

Çok sinir bozucu bir durum. İkiz bebeklerin bakımının sizi korkutması çok normal ama kv de psikolojinizi bozuyor. İmkanınız varsa yardımcı tutsanız kv yi se kibarca yollasanız

Mutlu sona yaklasmissin canim :) allah yardimcin olsun
En cok korktugum şey ama mecbur hepimiz yasayacagiz... düşünmüyorlar cunku anneyi hic kimse. . Birde senin 2bebegin var anlamiyorum insanlari... allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…