2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Maşallah kuzuya canim. 1 haftan kalmış ne güzel çok heyecanli. İnşallah kolay doğum olur bebişide sağlıkla kucağına alirsin

Erkek. Karpuz kavun yedigimde de hickirik tutuyor. 1 haftadir karpuz yoktu hickirik da yoktu. Karpuz aldik yedikce hickirik tutuyor tontonu ne alakaysa :) masallah hic bir ani sessiz degil. Bende uyurken cok deli uyurum sanirim bana benzeyecek. Bazen kafasiyla oyle bastiriyor ki tuvalete zor koşuyorum. Incecik bi sizi giriyor oyle yaptigi zamanlarda. Simdi gene hickirik tuttu. Birde hickirik onlari rahataiz ediyormuş. Beyin dalgalarında degisim gorulmus hickiran bebeklerin. Kiziyor mu napiyorsa her hickirikta birde tekme atiyor. Gecen 4 boyutluda gozumuzun onunde agzini açtı sudan biraz yuttu kapatti. Sonrada hickirik tuttu

Birseyi cok merak ediyorum kizlar bilen varsa soyler mi? Simdi bu bebekler elimizi nereye koysak oraya tekme atiyor. Biz konusunca gülüyor. Hepsini yasamisizdir bir cogumuz. Bizimki doktor konusunca bile gulumsuyor. Peki dogunca neden nerdeyse 2 ay bosluga bakip hic tepki vermiyorlar. Yani etki tepkiyi dogunca neden bilemiyor

Kızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Bende 30 a aldim canim büyük bi marketten. Ertesi gün evimin yakininda ki şoka baktim meğer ordada varmış ve 22 tly miş. Bilsem önce oraya bakardim

Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?
Kanama hakında ne dedi peki?
Acılmayı kolaylaşdıracak harekeneyil kalk, merdiven in cık bol yürüyüş yap.
Hurma ye.
Başka aklima bir şey gelmiyor sonuc olarak bol bol hareket et.

Kızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Buyuk mu geldi kucuk mu .Ben de bulamadim kizlar soyledi şoktan aldim 20.kusur fiyat.Ama en buyuk boy hadi bana da olmazsa

Bizimkine hic gulerken denk gelmedik elini yuzune kapatiyor surekli .Yorgun mudur nedir anlamadim .Sorunun tam cevabını bilmiyorum .Ama gelisim psikolojisi dersinde bir sey ogrenmistim .Onu arkadasimin 1 aylik bebegine denedim .Bebeklerde ayna hucreleri var ilk dogduklarinda oldukça fazla. Mesela siz goz temasi kurup kas catarsaniz o da kas catiyor .Siz goz bebeklerinizi buyuturseniz o da aynisini yapiyor .Bu aslinda taklit degil yansima refleks .Ben de hep merak ederdim kac mimik denediysem ufaklik aynisini yapti.
-Sorun hakkında soyle bir mantik yürüttüm etkisi var midir bilmiyorum ama ortam degisiyor ve adaptasyon sürecinde bebekler tedirgin oluyor.Aitlik duygusu kazanmak icin surekli anneyle ten tene olmak istiyor. Bağlanma ve uyum uzun sürüyor.

Geldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Maşallah kuzuya :) çok sevindim hadi hayırlısı artk 1 hafta sonraa bebişli günler inşallah :) sağlıkla kavuşun ♡

Canım sen kocaelideydin değil mi?alikahya Derince eğitim araştırmayı denesen nasıl olur? Yenidoğan yoğun bakımı var Ve şimdi anne odaları da yaptılar.küvezde kalan bebekleri olan annelerin kalması İçin bi araştır istersen.

Ay canim ya en guzel gunlerin mahvoldu resmen... dr rahatlatacak bisey vermedi mi? Allah yardimcin olsun
Son ayımda ne bariz uyku şikayetim vardı ne geceleri surekli idrara çıkma. Çok rahattım geçen hafta düğüne gidip oynadım bile. Ama o sonmuş :) madetene krem yazdı onu kullanıyorum ama ne çare. Sabah eşim halime acıdı baktı kollarımı kanatmaya başladım kaşımaktan. Gitti tuzlu su yaptı kollarıma sürdü Allah razı olsun acaip rahatladım. Şimdi gelip gidip tuzluyorum kendimi Bazen su tutup vantilatörün önüne uzanıyorum. Boyle boyle gececek sanırım

Kızlar sağlık ocağından sonuçlarımı aldım herşey iyi ama b12 düşük çıktı ı mom içmeme rağmen. Yani 190 falan alt sınır 135 benim. Size doktorunuz b12 için birşey dedi mi düşük olanlara. Aile hekimim bana kalsa iğne başlatırım seni ama doktoruna danış dedi.

Ben igne kullaniyorum dodex .Gerci kac aydir yaptirmiyorum üst sinira yükselmişti. Benim ilk etapta 80 miydi 90 miydi ne degerim.

Turuncu kasa. Daha önce çatlak kremi gibi bazı ürünler almıştım aynı siteden. Aslında sen gezip indirim yakalardın ama aceleye geldi demek ki
Benimki neyse de 40 a almis ne 10 u 20 tl fark
Ben genelde h burada dan alirim.O yuzden oyle oldu .Neyse olsun.

Kızlar bebeğin Doğum kanalına inmemesi neden olur indirmek için neler yapılır bilgisi tecrübesi olanlar yazabilir mi

Allah ık sağsalim kavuşmak nasip etsin İnşallah canım Allah yardımcın olsun bekliyoruz güzel haberlerini

oha artık aşırı saçma ve gereksiz eve geçince bari gelsinler.mişlet neden bukadar saçma ya
canım görümcenler için bebeğinin mıaynesini neden iptal ettiniz o daha önemli.haber verseydiniz dr a gitcez deyip gitseyfiniz gelince birlikte yapar yersiniz.ben asla iptak etmezdim beklerlerdi kapıda.o ne saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…