- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.701
Maşallah kuzuya canim. 1 haftan kalmış ne güzel çok heyecanli. İnşallah kolay doğum olur bebişide sağlıkla kucağına alirsinGeldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Ya evet di mi... Ben bazen hiç uyumadığını düşünüyorum o anlarda... gece boyunca bir saat durmadan kıpırdadığı oluyor neredeyse.
Öyle şekerli bir şey de yemiyorum. Su içmeme tepki veriyor geceleri.
Sizinki erkek mi kızmıydı ?
Bende 30 a aldim canim büyük bi marketten. Ertesi gün evimin yakininda ki şoka baktim meğer ordada varmış ve 22 tly miş. Bilsem önce oraya bakardimKızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Kanama hakında ne dedi peki?Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?
Buyuk mu geldi kucuk mu .Ben de bulamadim kizlar soyledi şoktan aldim 20.kusur fiyat.Ama en buyuk boy hadi bana da olmazsaKızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Bizimkine hic gulerken denk gelmedik elini yuzune kapatiyor surekli .Yorgun mudur nedir anlamadim .Sorunun tam cevabını bilmiyorum .Ama gelisim psikolojisi dersinde bir sey ogrenmistim .Onu arkadasimin 1 aylik bebegine denedim .Bebeklerde ayna hucreleri var ilk dogduklarinda oldukça fazla. Mesela siz goz temasi kurup kas catarsaniz o da kas catiyor .Siz goz bebeklerinizi buyuturseniz o da aynisini yapiyor .Bu aslinda taklit degil yansima refleks .Ben de hep merak ederdim kac mimik denediysem ufaklik aynisini yapti.Birseyi cok merak ediyorum kizlar bilen varsa soyler mi? Simdi bu bebekler elimizi nereye koysak oraya tekme atiyor. Biz konusunca gülüyor. Hepsini yasamisizdir bir cogumuz. Bizimki doktor konusunca bile gulumsuyor. Peki dogunca neden nerdeyse 2 ay bosluga bakip hic tepki vermiyorlar. Yani etki tepkiyi dogunca neden bilemiyor
Maşallah kuzuya :) çok sevindim hadi hayırlısı artk 1 hafta sonraa bebişli günler inşallah :) sağlıkla kavuşun ♡Geldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Yuruyuş kolaylastırıyomusGittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?
Canım sen kocaelideydin değil mi?alikahya Derince eğitim araştırmayı denesen nasıl olur? Yenidoğan yoğun bakımı var Ve şimdi anne odaları da yaptılar.küvezde kalan bebekleri olan annelerin kalması İçin bi araştır istersen.Sorma canim ya bayram öncesi gittik randevum vardı yan odaya aktarmışlar hastaları. Haberimiz dahi yok bi telefon etseler dr yok deseler yok. saatlerce bekledik zorla muayene oldum birde saçma sapan korkuttu geri kalmis falan filan haftaya mutlaka doktoruna gel dedi sonra özele gectik herşey yolundaymış özele göre. E bugün kendiminkini gittim ameliyatta dedi çıkışta da sizi almaz sadece dünden alamadığı hastaları alacak dedi sinirlerimi hoplattı çektim geldim. Burda yeni doğan ünitesi olan doğru düzgün tek hastane orası var birtek malesefkiözellerde çok pahalı napacagimi bende bilmiyorum acikcasi. Doguma gunler kala doktoru bırakmak zorunda kaldim
Son ayımda ne bariz uyku şikayetim vardı ne geceleri surekli idrara çıkma. Çok rahattım geçen hafta düğüne gidip oynadım bile. Ama o sonmuş :) madetene krem yazdı onu kullanıyorum ama ne çare. Sabah eşim halime acıdı baktı kollarımı kanatmaya başladım kaşımaktan. Gitti tuzlu su yaptı kollarıma sürdü Allah razı olsun acaip rahatladım. Şimdi gelip gidip tuzluyorum kendimiAy canim ya en guzel gunlerin mahvoldu resmen... dr rahatlatacak bisey vermedi mi? Allah yardimcin olsun
Allah im daha ucuzu da varmisEki Görüntüle 2158960 Humana çayı alanlar bundan mı aldınız.
Ben igne kullaniyorum dodex .Gerci kac aydir yaptirmiyorum üst sinira yükselmişti. Benim ilk etapta 80 miydi 90 miydi ne degerim.Kızlar sağlık ocağından sonuçlarımı aldım herşey iyi ama b12 düşük çıktı ı mom içmeme rağmen. Yani 190 falan alt sınır 135 benim. Size doktorunuz b12 için birşey dedi mi düşük olanlara. Aile hekimim bana kalsa iğne başlatırım seni ama doktoruna danış dedi.
Turuncu kasa. Daha önce çatlak kremi gibi bazı ürünler almıştım aynı siteden. Aslında sen gezip indirim yakalardın ama aceleye geldi demek kiAllah im daha ucuzu da varmis
Evet bu canim hangi site ? Arkadas 10 ben 5 Tl daha pahali aldik
Benimki neyse de 40 a almis ne 10 u 20 tl farkTuruncu kasa. Daha önce çatlak kremi gibi bazı ürünler almıştım aynı siteden. Aslında sen gezip indirim yakalardın ama aceleye geldi demek ki
Allah ık sağsalim kavuşmak nasip etsin İnşallah canım Allah yardımcın olsun bekliyoruz güzel haberleriniGünaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım , çünkü yarın kızımı kucagima alacağım Allah'ın izniyle, 9 aylik seruvenimizi yarin bitiriyoruz. Artik ömürlük serüvenimize başlayacağız. :)
oha artık aşırı saçma ve gereksiz eve geçince bari gelsinler.mişlet neden bukadar saçma yaCnm 10.30 da yatisim yapilicak 11.40 da ameliyata alcaklar işte, bugünde akşam kv kayınbaba büyük babaanne fln gelecekler. Birde ben bilerek uzak bir hastaneye gidip geliyordum hastaneye kimse gelmesin diye ama bildiğin baya kalabalik geliiceklermis eşimin akrabaları fln sanki düğüne gidiyorlar.
canım görümcenler için bebeğinin mıaynesini neden iptal ettiniz o daha önemli.haber verseydiniz dr a gitcez deyip gitseyfiniz gelince birlikte yapar yersiniz.ben asla iptak etmezdim beklerlerdi kapıda.o ne saçmalıkKızlar bugün kontrolüm vardı ve şehir dışından görümcemlerin geleceği haberini alınca istemeden de olsa iptal ettik çok moralim bozuldu yatıya misafir yaz günü üstelik de tesettürlüyüm eşi de gelecek zaten sıcaktan yarı çıplak oturuyorum o halde bile pişiyorum şimdi bütün gün kapalı olcam artı mutfakta ocağın önünde yemek yapcam habersiz geldikleri için evde doğru düzgün bir şeyler de hazırlayamadik onlar geldikten sonra alış veriş yapmaya cikcam bu sıcakta tek başıma gece de uyuyamadım bugünkü kontrolumde çatı muayenesi olacaktım diye stres yapmıştım off çok darlandim hiç değilse enişte olmasaydı gerisi sorun değildi ama baya moralim düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?