2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin inşallah kıyafet aslinda her türlü hazir olur Çokta önden yapmak gerekmiyor ben 3haftam var gün geçmiyor o yüzden sona birakimb hergün birer posta atıp sonrası da parti parti utu yerleştir ancak vakit geçer diye düşünüyorum

Yok tabiki öncelikle sağlıklı akılli olsun da iki hafta önde gidiyordu birdenbire böyle olunca ister istemez kafama takıldı Rabbim sağlıkla nasıp etsin hepimize

canım ben sonucu özeldeki doktoruma gösterdim dün iğne başlattı bende 4.aydan beri imom içiyorum ama düşük cikmis

Bu da bir teori ve bence dogru olma ihtimali de yuksek. Benim teorimse beyin gelisiminin artik etki tepkiden ote gecmesi. Yani bi anda guvenli ortamindan cikiyor bir cok karmasik refleksi olmasi gerekiyor bu yuzden de etki tepki gibi cok cok birinci duzey bir refleksini kenqra bırakıyor. Qsil amac memeye gitme tutma emme sıkma oluyor. Guvensiz ortam olarak goruyor disarisi bence

Bir anlasam milletin neden bu kadar beyinsiz olduğunu ama anlayamıyorum. Bizim türk halkında ne yazıkki anlayış denen birşey yok.

Aynen canım vallaha biziz kim.ne derse desin. Bu kadar da olmaz. Seni merak ettikdiyorlar birde. Aman etmeyin yaa gelmeyin arayın sorun yeter. Hic umurum değil alınan alınır valla.

Kızlar bugün elbise aldim çekimde mevlitte ve her zaman giyebilecegim tarz.
Evdeki beyaz şifon örtü ve mavi gupurle hallederim iş sadece arkadaşlarla gu n belirleyip foto çekilmekte...

Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim
Ben aldim steril ettim hastane cantasina koydum 2 farkli tip. Direk kullanmayi deniycem bakalim. Bu konuyla ilgili “lanet olsun seni pislik kadin insan yavrusuna bunu yapar mi” ekolu de var. Diger yandan ac olmadigi halde emme refleksini tatmin ederek bebegin sakinlestirdigini “on numara kafam rahat” ekolu de.

İki çocuk annesi olarak bütün ekolleri kenara atin derim. Evet bazen çocuklar anneyi sadece emzik olarak kullanır bu da sizin psikolojik olarak yipranmaniza ve sutunuzun kalitesinin azalmasına neden olur. Bunu yaşamamak adına emziği alıştırmak akıllıca bence bir donem en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…