2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En rahat ettiğim pozisyon aslında ama benim sezeryan olduğu için Dr um tavsiye etmese de rahatlamak adına arada yapıyorum. Pelvis kemigime çok iyi geliyor
Ne güzel. Nedense bende çok zorlanıyorum. Kollarım ağrıyor yoruluyorum sanki. Mecburiyetten yapıyorum.

Aynen canım vallaha biziz kim.ne derse desin. Bu kadar da olmaz. Seni merak ettikdiyorlar birde. Aman etmeyin yaa gelmeyin arayın sorun yeter. Hic umurum değil alınan alınır valla.
aynen, en sevmedigim kelime o merak etmek. Yani gelip merak ettikleri seyleri gorup gitmek amaç. Eminim ki arkadasim da bebege ne alabildim ne yapabildim sirf bunlari ogrenemedi diye 4 keredir reddetmeme ragmen 5.ye arayacak...

Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim
Ben beş yaşına kadar ağzımda emzikle gezmeşim rasimlerim bile var hayal meyal hatırlıyorul :) damak yapısını bozar diyorlar ama benim damağımda düzgün dişlerimde inci gibidir :)) o yüzden ben aldıl emzik inşş alır emziği

aynen, en sevmedigim kelime o merak etmek. Yani gelip merak ettikleri seyleri gorup gitmek amaç. Eminim ki arkadasim da bebege ne alabildim ne yapabildim sirf bunlari ogrenemedi diye 4 keredir reddetmeme ragmen 5.ye arayacak...
Canım senin yine arkadaşın, benim kaynsnam geldi iki kap yemek yapmaya gelir gelmez eee neler yaptın aldın koliyi karıştırmaya başladı baktı iyi günlerde kullan dedi eşime cay yaptırdı bi yemek bi pilav kaçtı. 2 gündür ugramiyor. Bugün arıyor sıcaktan olmuş bitmiş meğer. Aman gelmesinler ben topallayarak sekerek görürüm isimi. Rabbim kimseye muhtaç etmesin.

Benikm kv de de öyle.
Her şeyi kurcalamayı cok sever.
Dolabın içinde ne görse ne almış
Ne aldınız diye sorar eder.

Kesinlikle katiliyorum. Tecrubeli degilim ama okuduklarim beni hep 1 dogru 1 mukemmel olmadigini dusunmeye itti. Her anne ve bebek kendi dinamigini olusturuyor.

amin canim. Benim kv suan köyünde. O derece umurunda degilim (işime gelir tabi). Ben yanima kimseyi cagirmadim. Dedigin gibi dinlene dinlene yapiyorum işimi. Gelen ekstra zahmet çikariyor basimiza.

Kızlar ben bir an önce doğum yapmak istiyyorum artık günler bi türlü geçmek bilmiyor offf
Aynen bende sıcak,ödem ağrılar artık biran önce bitsin istiyorum duş aldım çıktım ayaklarimin altı ağrıyor vücut agirlasti iyice sağlıkla biran önce bebeklerimize kavuşalim

Aynen bende sıcak,ödem ağrılar artık biran önce bitsin istiyorum duş aldım çıktım ayaklarimin altı ağrıyor vücut agirlasti iyice sağlıkla biran önce bebeklerimize kavuşalim
Sıcakk ne yemek yenebiliyor ne hareket edilebiliyor fazla...gündüz sıcak olunca benim ayaklarda şiş sürekli. Ben de duş aldın uyudum biraz... Kakktım Paytak paytak yürüyorum.
Hakikatten son günler zor geçiyor.
Şu an evde yemekte yok, ne yesem onu bile bilmiyorum hiç canım bişey istemiyor.

Benim de yemek hazırlamam lazim .Yemekten sonra arkadasimla dışarda oturcaz.Aslinda cok rahat olmuyor.Acik alan sigara icen vs.Ama uzun zamandir esim dışında biriyle dışarı çıkmadım. Farklılık olur diye kabul ettim .3 saat olmaz 1 saat olur amaan takmiycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…