2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sorma canım birde benim iki kızım var sağolsun annem gelip evi toparliyor ama çocukların enerjisi farklı oluyor 12 günüm kaldı inşallah

Ben igne kullaniyorum dodex .Gerci kac aydir yaptirmiyorum üst sinira yükselmişti. Benim ilk etapta 80 miydi 90 miydi ne degerim.
Benim önceki ölçümlerde alt sınırın üzerindeydi hep son tahlilimde düşük çıktı sadece. Belki iğne başlar bana da yarın doktorum.

Yok tabiki öncelikle sağlıklı akılli olsun da iki hafta önde gidiyordu birdenbire böyle olunca ister istemez kafama takıldı Rabbim sağlıkla nasıp etsin hepimize
Benimkisi de oyle 28.haftaya kadar hep ilerideydi sonra birden bire geri düştü bebek... bor seker diyeti yüzünden. . Hayirlisi artik saglikli olsunlarda gerisi hallolur..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimki de çok hıçkırır sonra hopp Bş tekme hıçkırık durur :) hıçkırı düzelsin diye sert hareket ediyorlar sanırım
Valla dışarıda rahatsız olsan dahi vakit daha güzel geçiyor, moral oluyor. Evde saat bakıyosun resmen,6 oldu 7 oldu 9 derken gece yarısı olmuş, boşa geçen vakitler.

sorma canım birde benim iki kızım var sağolsun annem gelip evi toparliyor ama çocukların enerjisi farklı oluyor 12 günüm kaldı inşallah

Çocukla çok zor olur enerjileri fazla nasıl uyabilirsin ki normalde zor uyuluyor:)
Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah tabii.

Canim maksat bastan savmak zaten. Dr nekadar iyiyse yanindaki asistan bozuntusu bir okadar kotu. Doktoru gorseydim direk dalacaktim odaya ozaman geri ceviremezdi dr yok diye asistan herkesi sutluyordu sirayla. Inşallah aynı muameleye maruz kalır bir gün kendisi.. eve geldim uzunca bir şikayet olusturdum sağlık bakanlığına bakalım napacaklar. Aksama ozele randevu aldim bebegimi gormege gidicem 8 den sonra. Haftaya adam akilli bir hastane ve doktor bulmaya calisacagim artik

Bir de ufaktan kaygılar...

Hani sınava harıl harıl çalışırsın son bi' kaç gün boş geçer. O boşlukta bir korku salınır insanın içine. Ya bildiklerimi unuttum mu acaba... sınavda ne yapacağım? heyecanı...
eline kitap almakla almamak arasında gider gelirsin. O anda artık boş geçer kaderine razı olmuşcasına sınav gününü beklersin.

İşte bu günlerde benim için öyle bişeyy

Oraya sadece birkez gittim canim. Sancim çıktığında ayaktan sevk ettiler. Çok temiz ve sıcak bir ortamı vardı acil dogumhanesine gitmişim. 30 dakika mesafe var kendi aracımizla gidersek eğer. Zaten aksama eşimle iyice kararlastiricaz son haftalarda böyle olmuyoradam akıllı bir doktora ihtiyacım var haftaya ayarlayacağız artik. Sen gittinmi derinceye? Alikahya yerleşkesi falan yazıyor nette aynı hastanemi farklı biryermi? Polikilinige gitmedigim icin anlayamadim ben

sigara sorununu ben de yaşıyorum hem de açık alan değil bildiğin kapalı ev allahtan bizim evde içen yok ben içmiyorum diye eşim de bıraktı bebekten önce. ama haftada bir iki kere kv ye gidiyoruz ve orda kv görümce ikisi de içiyo. evlerinee gidip gidin dışarda için de diyemiyorum onlar da zahmet edip dışarda içelim bu kadın hamile falan demiyo mecburen katlanıyorum neyse ki haftada iki saat falan sadece.

Merhaba kızlar, umarım iyisinizdir, sayfaları hızlı hızlı geçtim pek okuyamadım.

Kontrolden geldim şimdi.
Bebeğim 36+5 günlük bugün, 3.400 çıktı. Çok mu fazla sizce, bana biraz çok geldi.
Doktor 2 haftada 4ü geçerse sezeryanla almak zorunda kalabiliriz dedi, 4.200 üstünü normal doğuma almıyorlarmış.
Ama onun dışında suyum rahim ağzım normalmiş, bebekte normal doğum pozisyonunda.

Bide clexane iğne verdi.
İlk başlarda da vermişti ama ben ilk gebeligim bi sorun yokken verdi test falan yapmadı diye 1-2 farklı doktora gidip sormuştum kullanmana gerek yok dedi.
Bugün uzun uzun konuştuk, kullanıp kullanmamak senin tercihin zorlayamam ama önlem bu, bu kadar haftadan sonra riske atma kilon fazla vs dedi. Iğnenin bi zararı yok ama faydası olabilir dedi.
Kanama çok oluyormuş normal doğum olmuyormuş falan dedim yalan onlar zaten iğnenin etki.süresi 12 saat dedi ama içime bi.türlü sinmiyor.

Planlı doğum olursa 2 gün önce bırakmamı istedi, normal olursa sancı başladıktan sonra yapma dedi.
Burda kullanan arkadaşlar vardı. Ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekli hakkında ne diyor doktorunuz acaba

Şaşırdım inan, çok büyük düşüncesizlik. Ben evimde balkonda içene bile söyleniyorum. Son içmeleriniz burada asla daha da içirtmem diyorum. Suratlar iniyor. Plastiğin kenarından bile kokusu sızıyor ve yaz günü hava almamı engelliyorlar. İki dakika dayanamıyor (KV) insin aşağıda içsinler istiyorum.

Son zamanlar gerçekten çok zor geçiyomuş, doğsalar bir an önce diyo insan. Bi dahakine yaz çoçuğu asla yapmam bahar kış çoçuğu olsun, sıcak çok daha zorluyo insanı.

Ya bi de kızlar ne ishal oldum ne kabız ama makatta meme gibi şişlik oluştu acaba hamilelikten mi nasıl geçer?

Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim
Canim ben kızımda kulandiö biraz rahatlığı var ama surekli kalkdığında emziyini ağzinda isdiyor yani cocuğum uyudu artık rahatım diyemiyordum yeni yeni emziğni düşürünce uykuda kendisi ala biliyor.
Birde benim kizim emeye meyili olmadı hiç bunun nedenide emzikmi diye düşündüm hep, yani şimdilik düşüncem ilk 2 hafta vermemek sonrada alırsa vermek.
Etrafımdakı coğu bebek emiyorsa emzik kulanmiyor, emzik kulanıyorsa emiyor bende bu sonucu cıkartdım kendimce. Ama doğrumu yanlişmi bir bilgim yok.

Hemoroid olmasın o. Geçmiyor sadece içi boşalıyor sonradan ilaçla filan...
Bende de oluştu çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…