- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.761
sorma canım birde benim iki kızım var sağolsun annem gelip evi toparliyor ama çocukların enerjisi farklı oluyor 12 günüm kaldı inşallahSıcakk ne yemek yenebiliyor ne hareket edilebiliyor fazla...gündüz sıcak olunca benim ayaklarda şiş sürekli. Ben de duş aldın uyudum biraz... Kakktım Paytak paytak yürüyorum.
Hakikatten son günler zor geçiyor.
Şu an evde yemekte yok, ne yesem onu bile bilmiyorum hiç canım bişey istemiyor.
inşallah canım38 hafta bi dolsun hemen yürüyüşe merdiven çıkmaya başlicam hemen doğsun diye
Canım benimde azalmış suyum. Doktorun tahmini temmuz ilk haftası doğum olur heralde.Kızlar ilk nst mize girdik bizsancı çıkmadı kalp atışı da normal. Ama plasentada kireçlenme başlamış suyumuzda azalmış doğum yakın dedi doktorumuz temmuzu zor görürmüşüz 
Doğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyimB Berenelam63 kanaman olmuştu canım gittin mi doktora? Yoksa doğurdun mu?
Benim önceki ölçümlerde alt sınırın üzerindeydi hep son tahlilimde düşük çıktı sadece. Belki iğne başlar bana da yarın doktorum.Ben igne kullaniyorum dodex .Gerci kac aydir yaptirmiyorum üst sinira yükselmişti. Benim ilk etapta 80 miydi 90 miydi ne degerim.
Benimkisi de oyle 28.haftaya kadar hep ilerideydi sonra birden bire geri düştü bebek... bor seker diyeti yüzünden. . Hayirlisi artik saglikli olsunlarda gerisi hallolur..Yok tabiki öncelikle sağlıklı akılli olsun da iki hafta önde gidiyordu birdenbire böyle olunca ister istemez kafama takıldı Rabbim sağlıkla nasıp etsin hepimize
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimki de çok hıçkırır sonra hopp Bş tekme hıçkırık durur :) hıçkırı düzelsin diye sert hareket ediyorlar sanırımErkek. Karpuz kavun yedigimde de hickirik tutuyor. 1 haftadir karpuz yoktu hickirik da yoktu. Karpuz aldik yedikce hickirik tutuyor tontonu ne alakaysa :) masallah hic bir ani sessiz degil. Bende uyurken cok deli uyurum sanirim bana benzeyecek. Bazen kafasiyla oyle bastiriyor ki tuvalete zor koşuyorum. Incecik bi sizi giriyor oyle yaptigi zamanlarda. Simdi gene hickirik tuttu. Birde hickirik onlari rahataiz ediyormuş. Beyin dalgalarında degisim gorulmus hickiran bebeklerin. Kiziyor mu napiyorsa her hickirikta birde tekme atiyor. Gecen 4 boyutluda gozumuzun onunde agzini açtı sudan biraz yuttu kapatti. Sonrada hickirik tuttu
Valla dışarıda rahatsız olsan dahi vakit daha güzel geçiyor, moral oluyor. Evde saat bakıyosun resmen,6 oldu 7 oldu 9 derken gece yarısı olmuş, boşa geçen vakitler.Benim de yemek hazırlamam lazim .Yemekten sonra arkadasimla dışarda oturcaz.Aslinda cok rahat olmuyor.Acik alan sigara icen vs.Ama uzun zamandir esim dışında biriyle dışarı çıkmadım. Farklılık olur diye kabul ettim .3 saat olmaz 1 saat olur amaan takmiycam.
sorma canım birde benim iki kızım var sağolsun annem gelip evi toparliyor ama çocukların enerjisi farklı oluyor 12 günüm kaldı inşallah
Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah canm. Nekadar doğdu bebiş normal doğum mu oldu ayrıntılarını bekliyoruzDoğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Canim maksat bastan savmak zaten. Dr nekadar iyiyse yanindaki asistan bozuntusu bir okadar kotu. Doktoru gorseydim direk dalacaktim odaya ozaman geri ceviremezdi dr yok diye asistan herkesi sutluyordu sirayla. Inşallah aynı muameleye maruz kalır bir gün kendisi.. eve geldim uzunca bir şikayet olusturdum sağlık bakanlığına bakalım napacaklar. Aksama ozele randevu aldim bebegimi gormege gidicem 8 den sonra. Haftaya adam akilli bir hastane ve doktor bulmaya calisacagim artikAmin canım çok teşekkür ederim❤❤
Evet çok heyecanlı sesim soluğum kesildi doktorda heyecandan ve korkudan ☺
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alırız
Teşekkür ederim canm ❤❤
Ben de bugün bunu doktora soracaktım ya unuttum kullanabilir miyim diye alırdım şimdi
Çok saçmalamış doktorun canım ya 10 temmuza çok var daha ne demek ameliyatı var diye hasta almıyormuş
Olur mu öyle şey
Bütün gün mü ameliyatı var
Ne yapmayı düşünüyorsun canım?
Oraya sadece birkez gittim canim. Sancim çıktığında ayaktan sevk ettiler. Çok temiz ve sıcak bir ortamı vardı acil dogumhanesine gitmişim. 30 dakika mesafe var kendi aracımizla gidersek eğer. Zaten aksama eşimle iyice kararlastiricaz son haftalarda böyle olmuyoradam akıllı bir doktora ihtiyacım var haftaya ayarlayacağız artik. Sen gittinmi derinceye? Alikahya yerleşkesi falan yazıyor nette aynı hastanemi farklı biryermi? Polikilinige gitmedigim icin anlayamadim benCanım sen kocaelideydin değil mi?alikahya Derince eğitim araştırmayı denesen nasıl olur? Yenidoğan yoğun bakımı var Ve şimdi anne odaları da yaptılar.küvezde kalan bebekleri olan annelerin kalması İçin bi araştır istersen.
Hayırlısı canım inşallah normal olur sorunsuz bi şekilde yaparsın doğumunu. ben de normal istiyorum şimdilik bi engel yok gibi.Hayır canım belli değil
Normal olacak inşallah
sata göre 7 temmuz
Ama artık erken veya geç gelir bilmiyoru.
sigara sorununu ben de yaşıyorum hem de açık alan değil bildiğin kapalı evBenim de yemek hazırlamam lazim .Yemekten sonra arkadasimla dışarda oturcaz.Aslinda cok rahat olmuyor.Acik alan sigara icen vs.Ama uzun zamandir esim dışında biriyle dışarı çıkmadım. Farklılık olur diye kabul ettim .3 saat olmaz 1 saat olur amaan takmiycam.
Aaaaa hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Normal yaptın sanırım, detayları müsait bi zamanda yazarsın inşş:))Doğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Şaşırdım inan, çok büyük düşüncesizlik. Ben evimde balkonda içene bile söyleniyorum. Son içmeleriniz burada asla daha da içirtmem diyorum. Suratlar iniyor. Plastiğin kenarından bile kokusu sızıyor ve yaz günü hava almamı engelliyorlar. İki dakika dayanamıyor (KV) insin aşağıda içsinler istiyorum.sigara sorununu ben de yaşıyorum hem de açık alan değil bildiğin kapalı evallahtan bizim evde içen yok ben içmiyorum diye eşim de bıraktı bebekten önce. ama haftada bir iki kere kv ye gidiyoruz ve orda kv görümce ikisi de içiyo. evlerinee gidip gidin dışarda için de diyemiyorum onlar da zahmet edip dışarda içelim bu kadın hamile falan demiyo mecburen katlanıyorum neyse ki haftada iki saat falan sadece.
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahDoğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Canim ben kızımda kulandiö biraz rahatlığı var ama surekli kalkdığında emziyini ağzinda isdiyor yani cocuğum uyudu artık rahatım diyemiyordum yeni yeni emziğni düşürünce uykuda kendisi ala biliyor.Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim
Hemoroid olmasın o. Geçmiyor sadece içi boşalıyor sonradan ilaçla filan...Son zamanlar gerçekten çok zor geçiyomuş, doğsalar bir an önce diyo insan. Bi dahakine yaz çoçuğu asla yapmam bahar kış çoçuğu olsun, sıcak çok daha zorluyo insanı.
Ya bi de kızlar ne ishal oldum ne kabız ama makatta meme gibi şişlik oluştu acaba hamilelikten mi nasıl geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?