2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İğneyi bebek kilolu diye mi verdi ben anlamadım canım ya.
Benimde kilo fazla gidiyordu bebeğin. Neymiş ki bu iğne ?

Kızlar ben karnima ayaktayken ne zaman dokunsam taş gibi sert, bu kasılma değil diyimi cünki surekli kasılamam, bazende gaz diyorum ama sürekli gazda olamaz

Benim önceki ölçümlerde alt sınırın üzerindeydi hep son tahlilimde düşük çıktı sadece. Belki iğne başlar bana da yarın doktorum.
Igneyle hemen yükseliyor hic takma canim .
Aynen oyle insan yuzune hasret kaliyoruz .Esim gelene kadar koca evde muhabbet kusumla konusup duruyorum .Gozum gönlüm açılsın.
Benim hic tahammülüm yok .Esime biraktirdim uzun zaman once .Ailede hic icen yok .Okulda idareciler odalarinda iciyordu hep .Isim dusmesin diye dua ediyordum .Aksam misafirlikteyken bi kisi guya balkonda iciyor kapi acik girip girip cikiyor .Sigaradan rahatsiz oldum diye açık açık söyledim.

Şok a baktınız mı orda var büyük boy ben ordan aldm
Bakmadım bana biraz uzak şok oraya bakacam artık
Canım ben hiç bi yerde bulamadım
165 boyum 81 kiloyum
Maşallah kuzuya canim. 1 haftan kalmış ne güzel çok heyecanli. İnşallah kolay doğum olur bebişide sağlıkla kucağına alirsin
Evet canım az kaldı çok teşekkür ederim inşallah hepimizin doğumu çok kolay olur ❤❤
Bende 30 a aldim canim büyük bi marketten. Ertesi gün evimin yakininda ki şoka baktim meğer ordada varmış ve 22 tly miş. Bilsem önce oraya bakardim
Ben de büyük marketten aldım canım ya çok üzüldüm olmadı diye yakınımda verebileceğim kimse de yok elimde patladı
Buyuk mu geldi kucuk mu .Ben de bulamadim kizlar soyledi şoktan aldim 20.kusur fiyat.Ama en buyuk boy hadi bana da olmazsa
Benimki orta boy aldım küçük oldu canım sen benden zayıfsın büyük kesin olur
Orta boy oldu da esnek biraz ama sıktı bir de tam ameliyat yerinde durdu rahatsız eder herhalde
Maşallah kuzuya :) çok sevindim hadi hayırlısı artk 1 hafta sonraa bebişli günler inşallah :) sağlıkla kavuşun ♡
Amin canım benim inşallah ❤❤
Çok zor oluyor son zamanlarda bu durumun yaşanması canım
Şikayetini yap haklısın her türlü yaptıkları çok kötü
Boşuna dememişler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah iyi bir doktor ve hastane bulursun canım çok üzüldüm

İğneyi bebek kilolu diye mi verdi ben anlamadım canım ya.
Benimde kilo fazla gidiyordu bebeğin. Neymiş ki bu iğne ?
Yok canım ben kiloluyum, bebekte kiloluda onunla ilgili değil iğne benim kilomla ilgili :)) kilolu hamile kalmıştım kan sulandırıcıymış. Benimde kullanasım yok iğneyi ama şimdi tekrar ısrarla söyleyince kafama takıldı.

Amin canim Allah razı olsun hepimizi hayırlı insanlarla karsilastirsin

Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim

Emzik rahatlık aslında anne açısından, bi nevi susturucu :) sağlıklı değil belki ama bi yerden sonra kurtarıcı gibi oluyo aslında. Gel görki benim kızların ikiside hiç emzik almadı, aldıramadım yani, sevmediler. Bunda ne yaparım bilmiyorum. Hele bi sağlıkla doğsunda duruma göre

Allah razi olsun cümlemiz insallah. Bizde o taktik ise yaramiyor sanirim hickirik minimum 2 dk suruyor. Babasi da endişeli. Son haftalarda cok hickirik iyi degildiye okumus

kızlar bebeğinizin pozisyonunu nasıl anlyorsunuz ben anlamıyorum.bi yeri çok şişiriyor mesela orası neresi poposumu dizimi
dönüp dönmediğini nasıl anlarım

Kızlar ben karnima ayaktayken ne zaman dokunsam taş gibi sert, bu kasılma değil diyimi cünki surekli kasılamam, bazende gaz diyorum ama sürekli gazda olamaz
Kasılma değildir benimde aynı ayaktayken hep gergin ve sert. Kasılmalar farklı oluyor zaten anlaşılıyor hemen canim. Mesela fazla yürüyünce yada iş yapinca o sertlik toparlanma ve yamulma şekline dönüşüyor oturunca geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…