- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.781
İğneyi bebek kilolu diye mi verdi ben anlamadım canım ya.Merhaba kızlar, umarım iyisinizdir, sayfaları hızlı hızlı geçtim pek okuyamadım.
Kontrolden geldim şimdi.
Bebeğim 36+5 günlük bugün, 3.400 çıktı. Çok mu fazla sizce, bana biraz çok geldi.
Doktor 2 haftada 4ü geçerse sezeryanla almak zorunda kalabiliriz dedi, 4.200 üstünü normal doğuma almıyorlarmış.
Ama onun dışında suyum rahim ağzım normalmiş, bebekte normal doğum pozisyonunda.
Bide clexane iğne verdi.
İlk başlarda da vermişti ama ben ilk gebeligim bi sorun yokken verdi test falan yapmadı diye 1-2 farklı doktora gidip sormuştum kullanmana gerek yok dedi.
Bugün uzun uzun konuştuk, kullanıp kullanmamak senin tercihin zorlayamam ama önlem bu, bu kadar haftadan sonra riske atma kilon fazla vs dedi. Iğnenin bi zararı yok ama faydası olabilir dedi.
Kanama çok oluyormuş normal doğum olmuyormuş falan dedim yalan onlar zaten iğnenin etki.süresi 12 saat dedi ama içime bi.türlü sinmiyor.
Planlı doğum olursa 2 gün önce bırakmamı istedi, normal olursa sancı başladıktan sonra yapma dedi.
Burda kullanan arkadaşlar vardı. Ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekli hakkında ne diyor doktorunuz acaba
Ay benmkide öyle buarar aksamlari kipir kipir dogunca uyitmicam geceleri haberin olsun dio sanki:)
Igneyle hemen yükseliyor hic takma canim .Benim önceki ölçümlerde alt sınırın üzerindeydi hep son tahlilimde düşük çıktı sadece. Belki iğne başlar bana da yarın doktorum.
Aynen oyle insan yuzune hasret kaliyoruz .Esim gelene kadar koca evde muhabbet kusumla konusup duruyorum .Gozum gönlüm açılsın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimki de çok hıçkırır sonra hopp Bş tekme hıçkırık durur :) hıçkırı düzelsin diye sert hareket ediyorlar sanırım
Valla dışarıda rahatsız olsan dahi vakit daha güzel geçiyor, moral oluyor. Evde saat bakıyosun resmen,6 oldu 7 oldu 9 derken gece yarısı olmuş, boşa geçen vakitler.
Çocukla çok zor olur enerjileri fazla nasıl uyabilirsin ki normalde zor uyuluyor:)
Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah tabii.
Benim hic tahammülüm yok .Esime biraktirdim uzun zaman once .Ailede hic icen yok .Okulda idareciler odalarinda iciyordu hep .Isim dusmesin diye dua ediyordum .Aksam misafirlikteyken bi kisi guya balkonda iciyor kapi acik girip girip cikiyor .Sigaradan rahatsiz oldum diye açık açık söyledim.sigara sorununu ben de yaşıyorum hem de açık alan değil bildiğin kapalı evallahtan bizim evde içen yok ben içmiyorum diye eşim de bıraktı bebekten önce. ama haftada bir iki kere kv ye gidiyoruz ve orda kv görümce ikisi de içiyo. evlerinee gidip gidin dışarda için de diyemiyorum onlar da zahmet edip dışarda içelim bu kadın hamile falan demiyo mecburen katlanıyorum neyse ki haftada iki saat falan sadece.
Bakmadım bana biraz uzak şok oraya bakacam artıkŞok a baktınız mı orda var büyük boy ben ordan aldm
Canım ben hiç bi yerde bulamadımAa canım ben de hep orta boy aradım bulamadım nerede denk geldiysem hepsi büyük boykaç kilosun bel ölçün ortalama kaç acaba ben de ona göre büyük alayım olmadı. Belki Doğumdan sonra karnın küçülünce olur
Evet canım az kaldı çok teşekkür ederim inşallah hepimizin doğumu çok kolay olur ❤❤Maşallah kuzuya canim. 1 haftan kalmış ne güzel çok heyecanli. İnşallah kolay doğum olur bebişide sağlıkla kucağına alirsin
Ben de büyük marketten aldım canım ya çok üzüldüm olmadı diye yakınımda verebileceğim kimse de yok elimde patladıBende 30 a aldim canim büyük bi marketten. Ertesi gün evimin yakininda ki şoka baktim meğer ordada varmış ve 22 tly miş. Bilsem önce oraya bakardim
Benimki orta boy aldım küçük oldu canım sen benden zayıfsın büyük kesin olurBuyuk mu geldi kucuk mu .Ben de bulamadim kizlar soyledi şoktan aldim 20.kusur fiyat.Ama en buyuk boy hadi bana da olmazsa
Amin canım benim inşallah ❤❤Maşallah kuzuya :) çok sevindim hadi hayırlısı artk 1 hafta sonraa bebişli günler inşallah :) sağlıkla kavuşun ♡
Çok zor oluyor son zamanlarda bu durumun yaşanması canımCanim maksat bastan savmak zaten. Dr nekadar iyiyse yanindaki asistan bozuntusu bir okadar kotu. Doktoru gorseydim direk dalacaktim odaya ozaman geri ceviremezdi dr yok diye asistan herkesi sutluyordu sirayla. Inşallah aynı muameleye maruz kalır bir gün kendisi.. eve geldim uzunca bir şikayet olusturdum sağlık bakanlığına bakalım napacaklar. Aksama ozele randevu aldim bebegimi gormege gidicem 8 den sonra. Haftaya adam akilli bir hastane ve doktor bulmaya calisacagim artik
Yok canım ben kiloluyum, bebekte kiloluda onunla ilgili değil iğne benim kilomla ilgili :)) kilolu hamile kalmıştım kan sulandırıcıymış. Benimde kullanasım yok iğneyi ama şimdi tekrar ısrarla söyleyince kafama takıldı.İğneyi bebek kilolu diye mi verdi ben anlamadım canım ya.
Benimde kilo fazla gidiyordu bebeğin. Neymiş ki bu iğne ?
Gozun aydin canim .Topigin bir bebisi daha oldu .Allah saglik versin .Hosgelmis kuzucukDoğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallahDoğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Amin canim Allah razı olsun hepimizi hayırlı insanlarla karsilastirsinBakmadım bana biraz uzak şok oraya bakacam artık
Canım ben hiç bi yerde bulamadım
165 boyum 81 kiloyum
Evet canım az kaldı çok teşekkür ederim inşallah hepimizin doğumu çok kolay olur ❤❤
Ben de büyük marketten aldım canım ya çok üzüldüm olmadı diye yakınımda verebileceğim kimse de yok elimde patladı
Benimki orta boy aldım küçük oldu canım sen benden zayıfsın büyük kesin olur
Orta boy oldu da esnek biraz ama sıktı bir de tam ameliyat yerinde durdu rahatsız eder herhalde
Amin canım benim inşallah ❤❤
Çok zor oluyor son zamanlarda bu durumun yaşanması canım
Şikayetini yap haklısın her türlü yaptıkları çok kötü
Boşuna dememişler Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah iyi bir doktor ve hastane bulursun canım çok üzüldüm
Kızlar bebişlerinize emzik aldınızmı. rahatlıkmı oluyo emzik. Ben kücükken kullanmamısım diye hiç merak edip almadm:) sizler naptinz almalımiyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimki de çok hıçkırır sonra hopp Bş tekme hıçkırık durur :) hıçkırı düzelsin diye sert hareket ediyorlar sanırım
Valla dışarıda rahatsız olsan dahi vakit daha güzel geçiyor, moral oluyor. Evde saat bakıyosun resmen,6 oldu 7 oldu 9 derken gece yarısı olmuş, boşa geçen vakitler.
Çocukla çok zor olur enerjileri fazla nasıl uyabilirsin ki normalde zor uyuluyor:)
Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah tabii.
Gözün aydın canim. Hayırlı olsun bebegin :)Doğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Endiselenme canim .Ben dr uma sordum hareket eden hıçkıran bebekten korkma dedi .Allah razi olsun cümlemiz insallah. Bizde o taktik ise yaramiyor sanirim hickirik minimum 2 dk suruyor. Babasi da endişeli. Son haftalarda cok hickirik iyi degildiye okumus
Doğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
Kasılma değildir benimde aynı ayaktayken hep gergin ve sert. Kasılmalar farklı oluyor zaten anlaşılıyor hemen canim. Mesela fazla yürüyünce yada iş yapinca o sertlik toparlanma ve yamulma şekline dönüşüyor oturunca geciyorKızlar ben karnima ayaktayken ne zaman dokunsam taş gibi sert, bu kasılma değil diyimi cünki surekli kasılamam, bazende gaz diyorum ama sürekli gazda olamaz
canımm gözüm aydınnn Allah analı babalı büyütmek masip etsin İnşallah Allah bağışlasın yavrunuzuDoğurdum canım size kendime gelince detaylarıyla döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?