2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Endiselenme canim .Ben dr uma sordum hareket eden hıçkıran bebekten korkma dedi .

Bizim doktor da aynisini soyledi cok hickirik cok emme refleksi gelişimi dedi. Esim de yabanci forumda okumus. Diyaframina zararli son haftada mi ne birseyler yaziyor diyordu. Bence gayet normal bi durum bu. Benim şiddetli oluyor onun sebebi de kafasi büyük o sanirim. Tekmeden kat kat sert oluyor alt tarafta. Elini koymadan da görülüyor

Ben olsam söylerdim benim yanımda içmeyin diye. Ya böyle bi bencillik olabilir mi yaa, bencillik cehalet, hamile olmasan bile içmemeleri gerekir.

Bizimki de uzun sürüyor. Dedigin gibi dışarıdan görülüyor. Daha cok soğuk seyler yiyince oluyor .Onu tespit ettim .Soğuk bir sey yiyince hem kasiliyorum hem de hıçkırık oluyor.

Oturuncada sem sert canim ama sürekli ayaktayım diye ayakta oldüğümda oldüğnu düşündüm şimdi oturdum yine taş gibi gece uyurkende kontrol etdim dün ne zaman kalksam taş gibi sertdi.

Canım ben başından beri kullanıyorum. Hiç bırakmıycam, hatta doğum sonrası 6 hafta daha devam etcem. Sezeryan olcak benim, kanama yapmıyo iğne. Normal doğum benim için riskli dedi doktorum ama bende açıkcası istemiyodum.

Ben internette doğum sırasında kanama riskini artırdığı için çoğu kişinin sezeryan olduğunu okumuştum canım o yüzden korktum biraz hayırlısı tabi ama bende normal doğum çok istiyorum bakalım.

Bende dogum belirtisi olarak sadece asiri hareket var :) bebek doguma yakin cok hareketlenirmiş bizimki o daracik yerde masallah done done bi hal oluyor :))
Benim kizda iki gundur yerinde durmuyo hic uyumuyo sanki bi ben uyuyunca uyuyor eller ayaklar karnimi dalga dalga yapiyorinsallah pazartesi dogururum hayirlisiyla

D dehaaa cnm ben emzik kullanmam sanıyordum ama bir noktadan sonra emzikten başka oyalayıcı birşey bulamadım ve emzige alıştırmaya başladım.
Ne marka emzik aldn canm bende aliyom dursun ozaman kenarda. Milana firuze vanm benmde karnm sürekli sertleşio hemde sürekkkli kasılma bence başka biseye benzetemedm ben

Benimkisi de oyle 28.haftaya kadar hep ilerideydi sonra birden bire geri düştü bebek... bor seker diyeti yüzünden. . Hayirlisi artik saglikli olsunlarda gerisi hallolur..
Öyle tabi öncelikle saglikli olsunlar da gerisi hallolur Rabbim sağlıkla nasıp etsin

Bugün 2 kişi ikiz mi diye sordu bana kızlar tek diyince de bi şaşırdılar
Aslında 9 kilo aldım ama ben biraz fazla şiştim sanırım :)

Oturuncada sem sert canim ama sürekli ayaktayım diye ayakta oldüğümda oldüğnu düşündüm şimdi oturdum yine taş gibi gece uyurkende kontrol etdim dün ne zaman kalksam taş gibi sertdi.
Poposunu dayiyordun karnina .
Ben de cok kasiliyorum. Oturuyorsam kalkıyorum. Ayaktaysam uzaniyorum .Pozisyon değiştirdikçe geciyor tekrar basliyor .

Aa bu hareketin adi bu muymus.ben bu hareketi icgudusel olarak karnimda huzursuzluk hissedince yada sanci hissedince yapiyordum daha rahat hissediyorum yapinca.

Hemoroid olmasın o. Geçmiyor sadece içi boşalıyor sonradan ilaçla filan...
Bende de oluştu çok sinir bozucu
Normalde hemoroidim yok ama şimdi böyle olması sinir bozucu ağrı sızı acı da yok şişlik var inşş geçer çünkü doğumda hemoroidi çıkan oluyomuş ıkınmadan dolayı

Magnezyum falan kullanıyormusun ? Sürekli sertse doktoruna danış canim gerçi haftanda ilerledi sorun olmaz artik sen rahatsız olursun sadece. Bende 35 bitince bir oh çektim artik kasilsada ağrısada rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…