Merhaba kızlar, umarım iyisinizdir, sayfaları hızlı hızlı geçtim pek okuyamadım.
Kontrolden geldim şimdi.
Bebeğim 36+5 günlük bugün, 3.400 çıktı. Çok mu fazla sizce, bana biraz çok geldi.
Doktor 2 haftada 4ü geçerse sezeryanla almak zorunda kalabiliriz dedi, 4.200 üstünü normal doğuma almıyorlarmış.
Ama onun dışında suyum rahim ağzım normalmiş, bebekte normal doğum pozisyonunda.
Bide clexane iğne verdi.
İlk başlarda da vermişti ama ben ilk gebeligim bi sorun yokken verdi test falan yapmadı diye 1-2 farklı doktora gidip sormuştum kullanmana gerek yok dedi.
Bugün uzun uzun konuştuk, kullanıp kullanmamak senin tercihin zorlayamam ama önlem bu, bu kadar haftadan sonra riske atma kilon fazla vs dedi. Iğnenin bi zararı yok ama faydası olabilir dedi.
Kanama çok oluyormuş normal doğum olmuyormuş falan dedim yalan onlar zaten iğnenin etki.süresi 12 saat dedi ama içime bi.türlü sinmiyor.
Planlı doğum olursa 2 gün önce bırakmamı istedi, normal olursa sancı başladıktan sonra yapma dedi.
Burda kullanan arkadaşlar vardı. Ne zaman bırakıcaksınız ve doğum şekli hakkında ne diyor doktorunuz acaba