2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Peki nst yaptılar mı bu surecte kasılmalar cıkıyor muydu

Benim de ne karnım indi ne de inecek gibi duruyor. Anladığım kadarıyla bebek pelvikse yerleşmediği sürece Doğumun başlaması olmuyormuş. İlk bebekte daha da erken haftalarda inmesi gerekmiş diyorlar. Kimileri de 42. Haftaya kadar yolu var son dakkada inebilir de diyor ama benim doktorun ve devlet hastanesindeki ebelerin tavrından anladığım normal Doğum şansının yüksek olması bebeğin kafasının aşağı inmesi şart

bedef hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım bildiğin bir durum olduğu için kendini hazirlamissindir tabiki ama yine de çok zor seni anlıyorum. İnşallah bir an önce kucağına alırsın oglusunu. O gün her şeyi unutursun zaten. Rabbim şimdilik böyle uygun gormus

Evet ilk bebekte yavaş yavaş oluyormuş, sonrakilerde doğum anında oluyormuş diye biliyorum bende

Gidicem canım bu pzt
Ama beklemeyim mi acaba.
Idrar gibi değildi ama bilemiyorum su olsa başka şeylerde eşlik etmez miydi.
Nisan gelmeden şu gelir mi ki

Aynen cnm herşeye hayır hayır hayır diyor. Tek sakinledigi şey iPad onuda vermek istrmiyorum
Biz geçen sene öyleydik tablet hep elinde yada telefon, evdeki İnterneti kapattırdım artık şimdi sadece TV ye izin veriyorum bide bizim site dışarda oyun oynamaları açısından sıkıntı olmuyor Allahtan abi ile dışarda da oynuyorlar. Yalnız olması çok daha zor, tablet de bağımlılık yapıyor cidden ben bozuk diyorum artık sordukça, unutacak yavaş yavaş yapacak bir şey yok. İyiki önümüz yaz Allah kolaylık versin sana da

Gidicem canım bu pzt
Ama beklemeyim mi acaba.
Canım nişan rahim ağzı açılmaya başlayınca yani doğum başlayınca gelir, ama su öyle değil kese yırtılmış olabilir. Su doğum başlamadan da geliyor malesef. Ondan sonra tekrar etti mi çünkü idrar kaçırma da kaçınılmaz oluyor inşallah öyledir

Kızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Canim gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin senin ve bebeginin sağlığı önemli Rabbim 3 evladina hayırlı ömür versin çok geçmiş olsun

Gidicem canım bu pzt
Ama beklemeyim mi acaba.
Bebeğin hareket ediyorsa sıkıntı yoktur canım bide sadece bikere gelip kesilmezdi o zaman basşa zorlandığın zamanlarda da akmaya devam ederdi

Canım geçenlerde buradaki Doğum yapan arkadaşlardan biri son muayenesinde bebeğin inmediğini yazmıştı. Demek ki Doğum başlayacağı zaman her halükarda inecek :) benimki de henüz inmedi.

canım su az gelip devamı gelmeyebilir bebeğin hareketi nasıl bol bol su iç

Bi kontrol ettir bence nolur nolmaz

Bebeğin hareket ediyorsa sıkıntı yoktur canım bide sadece bikere gelip kesilmezdi o zaman basşa zorlandığın zamanlarda da akmaya devam ederdi

Kızlar hareket durumu değişiyor
Bazen hareketli bazen sakim hareket etmiyor
Sertleşiyor karnım
Hareketleri de var ama öyle çok sık değil.
Dışardan çok belli oluyo çıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…