- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.001
Geçmiş olsun iyi olmanıza sevindimmerhaba ateşim yok ishal de durdu şimdilik. Dediğiniz gibi herşey ihtimal dahilinde. Doğum yaklaşınca biz en ufak seyi bile belirti olarak goruyoruz sanırım
Her lavabodan sonra içeri itmen gerek canımAdaisyLove bendede var meme gibi çıkmış durumda kabız değilim ishal gibiyim biraz ama 10 gündür geçmedi. İçeriye bastırıp kalkın dediler bana bende öyle yapıyorum ama bi sonraki lavaboya gittiğimde tekrar çıkıyo acı vb yok ama şişlik var. Bende çözüm bulamadım şişliğe
Canım çok geçmiş olsun.gozunaydin inşallah en kısa zamanda oğluna kavuşursunKızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Çok geçmiş olsun canım sana da çok zor demin 20 dk boyunca wc de kaldım açıdan ağladımKesinlikle katılıyorum canım çok çok zor birşey
Evet benim de ağrılarım olduğu zaman başka hiçbirşeyi hissetmiyordum oturtamıyorum, kalkamıyorum, yürüyemiyorum nefes alırken bile acıyordu abartmıyorum. Bir de bayram günleriydi. Biz de bayramlarda kayınvalidemler kaynım eltim vs hep birlikte bayram ziyareti yaparız o acıyla çok zorlanmıştım allah kimseye yaşatmasın. Şimdi normal zamanda acı yok. Sadece tuvalete çıktıktan sonra acıyor. Ama her gün kanıyor anlamadım ben de. Doktorun verdiği ilaç sanırım patlatıyor onu dün doktoruma soracaktım da aklımdan çıkmış soramadım.
ben içeriye bastırmak bir yana dursun temizliği yapamayacak kadar ağrı oluyordu direk duşa girip sıcak suyla yıkıyordum.
CANIm cok gecmıs olsun onun acısı nasıldır bılırım özel yapma krem werdıler kullandım olmadı dubhalac kullandm ıshal yaptı 20gun cektım amelıyatlarda çare degıl kesınlıkle cogu tekrarlar careyı soganda buldum soganı 4e boluorsun bır dılımını catala gecırıp ocakta hafıf közluorsun sonra yatarken yara olan yere koyuyorsun ılık bı sekılde cok sıcakken degıl ama cokda sogumasın arkasınada bez koy dusmesın sabaha kadar tut 5gun yaptım sadece hıcbsyım kalmadı cok sukur sogan okadar guzel bısykı herseye dewa oluorGeçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
Evet öyle okuyor yine de ihmal etmemek daha iyi :)
Her lavabodan sonra içeri itmen gerek canım
Ben istiyorum geçmiyor hep dışarıda o yüzden o kadar ağrıyor çekiyorum
Canım çok geçmiş olsun.gozunaydin inşallah en kısa zamanda oğluna kavuşursun
Çok geçmiş olsun canım sana da çok zor demin 20 dk boyunca wc de kaldım açıdan ağladım
Doktorumu aradım dayanamıyorum diye daha etkili bir krem verdi onu kullanacam inşallah ise yarar çok zor
Yatisim yapildiktan sonra lagman yaptilar, o tum buyuk tuvaletimi yapyirdi, sonrasinda da doguma kadar birsey yiyip icmek yasakti. Doguma girdigimde idrarim vardi sadecd onu da bosalttilar doguma baslamadan@Forse canm bende merak ettm seni iyisin insallah haberaiz birakma bizi
Canm ıkinmana bagli demissnya bende cok arastrdm oleymis nasl ıkinmal gerwktigini fln izledm ama sunu merak ettm ıkinirkwn buyuk tuvalet olmaz insallah. Gerci bisey dediler onu yapiolarms adini unuttum
Saglicakla buyutursun insallah canm. 4ahmini neden aldilar biseymi kacrsm acaba
Çok geçmiş olsun canim insallah iyi gelir kremGeçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
Çok geçmiş olsun canım sana da çok zor demin 20 dk boyunca wc de kaldım açıdan ağladım
Doktorumu aradım dayanamıyorum diye daha etkili bir krem verdi onu kullanacam inşallah ise yarar çok zor
Bende sorucaktım naptınız canım nasıl geçti diye yağmur yağdı çünküFotograf çekimimiz yapıldı kizlar .Giderken oyle bir yagmur yağıyordu ki biz varana kadar durdu cok şükür.
Verdiği kremlerin adı ne canım? Benimkilerle aynı mı merak ettimGeçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
Evet nst ye giriyodum ama sancılarım çok hafif çıkıyorduPeki nst yaptılar mı bu surecte kasılmalar cıkıyor muydu
Fotograf çekimimiz yapıldı kizlar .Giderken oyle bir yagmur yağıyordu ki biz varana kadar durdu cok şükür.
artık kasılma oldukça çatı kemiklerim ağrıyor sanki sanırım yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz canım kasılmalar 10 dk dkda bir olursa dra gitmek lazimmisSon 1,5 saattir okadar fazla kasılmam varki kasıldıkça damarlarım çekiliyor sanki. Suda fazla fazla içtim iş hic yapmadım yattım sürekli ama kasılmalar baya inatçıinsallah doğurmam bu gece
Cok gecmis olsun canim allah anali babali büyütsün. . Seni cok iyi anliyorum inan.. kizimda bende hic dokunamadan kuvöze almislardi ve perisan olmuştuk ama geciyor ... insallah en kisa zamanda kavusursunuz bebeginizeYok canım mesaj yarım gitti oğlumda solunum sıkıntısı çıktı başka bir hastanede kğvezde az önce yanına gittim gördüm sadece 5 dakika bıraktım orda geldim alamadım daha koklayamadım kuzumu çok üzgünüm
Teşekkür ederim canım inşallah geçer allah düşmanıma yaşatmasın gerçekten çok zorCANIm cok gecmıs olsun onun acısı nasıldır bılırım özel yapma krem werdıler kullandım olmadı dubhalac kullandm ıshal yaptı 20gun cektım amelıyatlarda çare degıl kesınlıkle cogu tekrarlar careyı soganda buldum soganı 4e boluorsun bır dılımını catala gecırıp ocakta hafıf közluorsun sonra yatarken yara olan yere koyuyorsun ılık bı sekılde cok sıcakken degıl ama cokda sogumasın arkasınada bez koy dusmesın sabaha kadar tut 5gun yaptım sadece hıcbsyım kalmadı cok sukur sogan okadar guzel bısykı herseye dewa oluor
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canim insallah iyi gelir krem
İlk verdiği ultraproct canım hiç ise yaramadıVerdiği kremlerin adı ne canım? Benimkilerle aynı mı merak ettim
Kızlar geçen salı aynı @Forse nin gibi oldu benimki.
Hapşırdım.
Taa ayak bileğime kadar su aktı.
Korktum suyum geldi sandım ama suanbbisey yok sanirim doktora gitmedim bise olmaz demi
Benim kuzenimin karni cok yulardaydi 41nci haftada doguma gittiginde ebeler demiski senin dogurcak durusun yok karnin yukarda cok demisler 2 saatte dogurdu ama cocuguBenim de ne karnım indi ne de inecek gibi duruyor. Anladığım kadarıyla bebek pelvikse yerleşmediği sürece Doğumun başlaması olmuyormuş. İlk bebekte daha da erken haftalarda inmesi gerekmiş diyorlar. Kimileri de 42. Haftaya kadar yolu var son dakkada inebilir de diyor ama benim doktorun ve devlet hastanesindeki ebelerin tavrından anladığım normal Doğum şansının yüksek olması bebeğin kafasının aşağı inmesi şart
Bebeğin hayırlğ olsun canım. Rahmin içinde üzalme hayırlısı böyleymiş sağlığın yerinde olsunda napalım nasipKızlar ben hastaneden çıktım bugün perşembe günü Doğum yaptım sezaryenle rahmimi de aldıkar
Bence hemen dr a gidin, suyunuz da gelmiş olabilir, benim ilk doğumumda nişan filan gelmedi, ne sancım vardı ne başka bir belirti. Aynen sizin gibi az bi miktar su geldi, hemen doğuma aldılar. Su gelmesi çok ciddi bir olay.
Kesinlikle ihmal etmeyin Hemen gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?