2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Belki iyi grlmiyordur. Magnorm iciyorum devlet karşılıyor ve hic bacak kramp olmadı bende. Bir kere ilacın bitti bayramda yazdirmamistim o zmn girdi ve ağrılar kasılmalar çoğaldı tabi hemen nöbetçi eczameden buldu eşim içtim rahatladim. Mesela günde 8/9 u geçmez kramp sayım o da çoğunluk şekilsiz uzanmaktan oluyor. İs yaparken cooooook nadir yani

Aynen cnm neler duyuyrz ayırmak isterken insanların başına neler geliyor..bu kadar düşüncesiz bi eşe sahibim malesef
Öyle deme cnm dusunemiyorlar. Konuş güzelce anlat sakin sakin. Konustukca anlarlar. Erkekler atgozlukludur bağırarak sinirlenerek gözlük genişlemez. Dış dünyayı anlaması için anlatmak gerek konuşmak gerek. Yeri geliyor bir mevzuda 4/5 kerede anladığını biliyorum. Bazen anlamamis görünür ama aslında anlar da kuyruğu indirmek istemez. On senelik evliyiz konuşa anlata çok şey ogrettigimi düşünüyorum. Simdi büyük oğlum bile babasından daha anlayışlı daha düşünceli çoğu zmn. Çünkü ağaç yaşken eğilir.

Haydi geçmiş gitmiş olsun atlattin cnm. Tabi ki zor olur artik. Simdi inzivaya çekilip bol bol dinlenip bebisleri bekleme vakti.

Bebek rahim kanalına yerleşince idrara çıkma siklasir diye biliyorum. Yada idrar kesesine bulunduğu konum itibariyle çok baskı yapıyordur o da olabilir.

Merhaba, idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de bu şekilde olabiliyor. Bu konudan muzdarip olan biri olarak bir baktırın derim.

Merhaba, idrar yolu enfeksiyonu belirtileri de bu şekilde olabiliyor. Bu konudan muzdarip olan biri olarak bir baktırın derim.
Aslinda yarindan itibaren idrar biriktirecegim dr tahlil yapacak pazartesi günü. . 24saatlik idrar birikimiyle ... onda cikar mi aceba? Detayli tahlil herseye bakilacak dedi... yada beklemeyip acile mi gitsem aceba?

Aslinda yarindan itibaren idrar biriktirecegim dr tahlil yapacak pazartesi günü. . 24saatlik idrar birikimiyle ... onda cikar mi aceba? Detayli tahlil herseye bakilacak dedi... yada beklemeyip acile mi gitsem aceba?
İdrar biriktirme diye bir şey hiç duymadım. Neye bakacak tam olarak? Enfeksiyona da bakılmalı madem idrar alınıyor. Doktora detaylı sorun derim. Enfeksiyona bakmayacaksa sağlık ocağına da başvurabilirsiniz.

Bebek rahim kanalına yerleşince idrara çıkma siklasir diye biliyorum. Yada idrar kesesine bulunduğu konum itibariyle çok baskı yapıyordur o da olabilir.
Cuma gunu kontrolde asagi inmis dedi zaten hatta mumkun oldugunca uzan sirt ustu dedi... ama günüm resmen lavaboda geciyor... demekki bundan ... tesekkur ederim

İdrar biriktirme diye bir şey hiç duymadım. Neye bakacak tam olarak? Enfeksiyona da bakılmalı madem idrar alınıyor. Doktora detaylı sorun derim. Enfeksiyona bakmayacaksa sağlık ocağına da başvurabilirsiniz.
Bende ilk kez duyuyorum :) sebebini sorunca idrarda bakilabilecek herseye bakacagiz dedi... orada alinan idrar ornegim temiz cikti aslinda ama neden gerek gördü soylemedide sadece tedbir aliyorum dedi... pazartesi teste gidecegim zaten kendine sorayim bakalim ne dicek

Allah razı olsun canım.. Aynen doktor gelişimi açısından da iyi demişti hatta. Evet iki doktor da kullan dedi normalde doktorum ne verirse kayıtsız kabul ediyordum ama idrar yolunda enfeksiyon için antibiyotik bide bu ilaçlar bunyeme ağır gelirse diye düşünüyorum yalan yok antibiyotik günde 2 kez ama ben 1 alıyorum bol suya devam. Bu hafta kontrollerde neolacak bakalım. Kan ve parça almışlardı onlar da temiz çıkar inşallah. Doğum yaklaştı evett ne durumdasın doğumun ne zaman belli mi :)

Haydi geçmiş gitmiş olsun atlattin cnm. Tabi ki zor olur artik. Simdi inzivaya çekilip bol bol dinlenip bebisleri bekleme vakti.
Öyle valla canım inzivaya çekilme zamanı gelmiş geçiyor. Allahtan hava serindi mutfakta hazırlık yaparken bunalmadım. Bu gece dişim ağrımazsa güzel bi uyku çekmek gibi bi hayalim var :)

Insallah hayirli haberler alirsin canim

Canım ne yaptın nst de ne çıktı?

Takılma ebeye canım şimdi bide korktun ya sende hassassındır. Bizide haberdar et mutlaka.

Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.

Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.

Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…