- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.101
Gecmis olsun canim doğum dönemeci lafi beni bile heyecanlandirdi :) simdiden allah kolaylik versin... o gelen suyundegilmis yani dimi?Kızlar korktum esimle acile geldik.
Alttan muayene oldum. Ebe hanım bir cihazla bişey aldı benden. Su mu değil mi test yaptilar.
Nstye girdim
Şimdide doktor görecek. Bakalım. Ebe çok sert davrandı ya. Kendi doktorum böyle muayene etmemişti.
Masallah size ... saglikli huzurlu mutlu bir yasami olsun... anali babali büyüsün inşallah...Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
Allah yardimcin olsun canim simdiden... boyle mesajlari okuyunca bi tuhaf oluyorum :) sag saglim al bebisini insallah kucaginaKızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Simdi nasilsin canim? Allah yardimcin olsun...sag saglim ve yormadan gelsin bebegin insallahGünaydın kızlar
Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum
Evet sanirim enfeksiyon canim... dr a ulastim az once o da idrar yolu enfeksiyonudur dedi.. yarina tahlilin var ama istersen bugunde yapabiliriz dedi ... suan iyiyim ictigim suyu arttirdim bakalim eger sorun yasarsam gidecegimDoguranlari görünce bi heves geliyor dogsun diyorum sonra tırsıyorum:) değişik ruh halleri içindeyim kontrolü iple cekiyorum
Idrar yoku enfeksiyonu olmuş ola bilirsin canim yada bebis oturmustur oraya baskidan oluyordur. Bende 2 gundur oyleyim idrar tahlilini daha yeni yaptilar birsey yoktu bebektendir diye dusunuyorum
Ilkten dr magosis yazdi içinde yazan nekadar yan etki varsa hepsini yaptı bana sonra özel yazdı oda bir iyi bir kötü az kaldı sabrediyorum artik.
Masallah oglusuna :) sağlıkla sıhhatli güle güle büyüt inşallah darısı bizlere :)
Akintidir o canim. Kokusu kıvamı kasinti yoksa korkma bende gebeliğin başından beri bahsettigin şekilde geliyor ama son haftalarda artti
Suyu gelmisti canimAy kalbim güm güm . Burda her msjı her dk girip takip ediyodum 2 gün aktif olamadım yine birikmiş msjlarr
yaaaForse
Kavuştun demek, çok şükür ♡ Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah ♡ yalnız ben bir yer mi kaçırdım suyun mu geldi doğumun bu hafta mıydı bilmiyorum malum kendi canımın telaşındaydım 36+6 randevulu bir şekilde mi gittin hazırlıklı ? 38 flan bekliyordum . Heyecan bastı beni çok fena
Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
gunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi
Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Günaydın kızlar
Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum
Gunaydin kizlar
Bizde bir sorun yok bebeğin suyu iyimis
Kalp atimi falan.
Nst ile ilgili bişey demedi doktor.
Ağrın olursa gel.
Doğum dönemecine girmişsin dedi
38. Hafta artı 2
ah canım ya Allah yardımcın olsunİnşallah canım gece biraz rahat uyudum pek ağrı hissetmedim
Erken uyandım ama wc ye geçtim kan geldi hemeroidden bir zarari var mı acaba çok korktum görünce.
Hamileliğimin son günleri tadını çıkaracam dedim ben nelerle uğraşıyorum Allahım yardım et
Çok haklısın canım yarına kadar devam edecem geçmezse yarın akşam başlarım
Sabah a kadar nasıl duruyor peki gece wc ye kalkıyorum ben en az 5 defa düşmez mi
Kanama oluyor muydu sende canım
Az önce kan geldi çok korktum gece biraz rahatlatti ilaç beni
Ben de aynısını sordum arkadaş a canım sabah a kadar nasıl duracak ben de wc ye çok çıkıyorum
Canım nasılsın sonuçlar nasıl
Oyy maşallah size canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Canım çok mu geliyor
Suyun olabilir mi bir doktoruna danış istersen
Çok değilse bende de oldu bir ara sonra geçti şimdi ara ara gelir yine
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah
Benim 2 temmuzda randevum tekrar.ondan sonra doğuma çağıracak 7 si 9 u o ara ama daha gün belirlemedik canım:) inş temiz çıkar onu tedbir amaçlı herkesten alıyorlar.Allah razı olsun canım.. Aynen doktor gelişimi açısından da iyi demişti hatta. Evet iki doktor da kullan dedi normalde doktorum ne verirse kayıtsız kabul ediyordum ama idrar yolunda enfeksiyon için antibiyotik bide bu ilaçlar bunyeme ağır gelirse diye düşünüyorum yalan yok antibiyotik günde 2 kez ama ben 1 alıyorumbol suya devam. Bu hafta kontrollerde neolacak bakalım. Kan ve parça almışlardı onlar da temiz çıkar inşallah. Doğum yaklaştı evett ne durumdasın doğumun ne zaman belli mi :)
YaaaaSuyu gelmisti canimForse nin
Şu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorumGözünüz aydın canım. Maşallah sende kavuştun bebeğine.
Bende de oluyo canım doğuma yakın akıntı sıklaşır diye pek önemsemedim su olmadığı belli çünkü
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.
Ya tecrübeli olmak başka bişey :) heyecanlandım yine bakalım ne zaman gelecek prenses.
Benimde gece sancım tuttu. Aha dedim seçim günü geliyo ya doktor bulamazsam diye bi korktum. Neyseki geçti ama hala hafif bel ağrım ve kasık ağrım var
Doğuma yakın bi doğum heyecanı yaşattı sana :)
Bakalım temmuzun ilk bebişi kimden gelecek :))Benim 2 temmuzda randevum tekrar.ondan sonra doğuma çağıracak 7 si 9 u o ara ama daha gün belirlemedik canım:) inş temiz çıkar onu tedbir amaçlı herkesten alıyorlar.
Yaa 39.haftaaaŞu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum
Sağlıklı olsunlar da sabredicez artık, ben bu sene anaokuluna göndermeyi düşünmüyorum hem bebek geldi beni evden gönderiyorlar demesin diye hemde hazır değil sanki okula bilemiyorumBende şarj aletini sakladım şarj edemiyorlar. Abi zaten kullansa saatli kullanır dikkat ederde ufaklığa laf geçmiyor oyle bir çözüm buldum. Dışarda oynaması çok güzel bizim öyle bir imkan yok maalesef. Abi bile arada çıkar cam kuşu gibi bakarım gözüm üstünde olur. Bir şekilde atlaticaz artık okul zmni abiyle anaokuluna gönderilen zaten
Az kalmış sabretYanlarım çürüdü artık yan yatmaktan leğen kemiklerim çok ağrıyorYüz üstü yatmayı ne kadar özledim fil gibi debeleniyorum resmen. Ama mis kokulum için herşeye değer. Sabır ya sabır. ..
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
canım sanciyida evde çekmek daha iyiymis inşallah sancin gelir doğumun rahat olurŞu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum
benim 2sinde dogumumBakalım temmuzun ilk bebişi kimden gelecek :))
Bizimkiler gunduz gelsin insallah.Gece her rahatsizlandigimda senaryo yaziyorum .Ya dr telefonu acmazsa ya gelmezse saatlerce ac bekletirlerse diyeGünaydın kızlar
Herkes doğurdukça heyecan basıyor bizim sıpa ne zaman gelecek acaba :)
nst elindemi canım demekki sancin cikmis öyle dediğine göre hadi hayirlisiGunaydin kizlar
Bizde bir sorun yok bebeğin suyu iyimis
Kalp atimi falan.
Nst ile ilgili bişey demedi doktor.
Ağrın olursa gel.
Doğum dönemecine girmişsin dedi
38. Hafta artı 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?