2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim doğum dönemeci lafi beni bile heyecanlandirdi :) simdiden allah kolaylik versin... o gelen suyundegilmis yani dimi?

Masallah size ... saglikli huzurlu mutlu bir yasami olsun... anali babali büyüsün inşallah...

Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Allah yardimcin olsun canim simdiden... boyle mesajlari okuyunca bi tuhaf oluyorum :) sag saglim al bebisini insallah kucagina
Günaydın kızlar

Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum
Simdi nasilsin canim? Allah yardimcin olsun...sag saglim ve yormadan gelsin bebegin insallah
Evet sanirim enfeksiyon canim... dr a ulastim az once o da idrar yolu enfeksiyonudur dedi.. yarina tahlilin var ama istersen bugunde yapabiliriz dedi ... suan iyiyim ictigim suyu arttirdim bakalim eger sorun yasarsam gidecegim

Suyu gelmisti canim Forse nin

Gözünüz aydın canım. Maşallah sende kavuştun bebeğine.

gunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi

Bende de oluyo canım doğuma yakın akıntı sıklaşır diye pek önemsemedim su olmadığı belli çünkü

Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin

Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah.

Günaydın kızlar

Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum

Ya tecrübeli olmak başka bişey :) heyecanlandım yine bakalım ne zaman gelecek prenses.

Benimde gece sancım tuttu. Aha dedim seçim günü geliyo ya doktor bulamazsam diye bi korktum. Neyseki geçti ama hala hafif bel ağrım ve kasık ağrım var

Gunaydin kizlar
Bizde bir sorun yok bebeğin suyu iyimis
Kalp atimi falan.
Nst ile ilgili bişey demedi doktor.
Ağrın olursa gel.
Doğum dönemecine girmişsin dedi
38. Hafta artı 2

Doğuma yakın bi doğum heyecanı yaşattı sana :)

Ah
ah canım ya Allah yardımcın olsun

Benim 2 temmuzda randevum tekrar.ondan sonra doğuma çağıracak 7 si 9 u o ara ama daha gün belirlemedik canım:) inş temiz çıkar onu tedbir amaçlı herkesten alıyorlar.

Şu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum

Sağlıklı olsunlar da sabredicez artık, ben bu sene anaokuluna göndermeyi düşünmüyorum hem bebek geldi beni evden gönderiyorlar demesin diye hemde hazır değil sanki okula bilemiyorum

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Şu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum
canım sanciyida evde çekmek daha iyiymis inşallah sancin gelir doğumun rahat olur

Günaydın kızlar

Herkes doğurdukça heyecan basıyor bizim sıpa ne zaman gelecek acaba :)
Bizimkiler gunduz gelsin insallah.Gece her rahatsizlandigimda senaryo yaziyorum .Ya dr telefonu acmazsa ya gelmezse saatlerce ac bekletirlerse diye

Gunaydin kizlar
Bizde bir sorun yok bebeğin suyu iyimis
Kalp atimi falan.
Nst ile ilgili bişey demedi doktor.
Ağrın olursa gel.
Doğum dönemecine girmişsin dedi
38. Hafta artı 2
nst elindemi canım demekki sancin cikmis öyle dediğine göre hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…