2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli ugurlu olsun. Saglikli sihatli buyusun

gunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi

Gözün aydın allah annalı babalı buyutsun.

gunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi
Bende de son bi haftadir var canım ama doguma yakin normal diye okumustum o akintiyi

Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Rabbim yardimcin olsun inşallah kolay geçer sağlıkla bebeğini kucagina alirsin

Bir zararı olacağını sanmıyorum inşallah faydasını görürsün
İnşallah canım gece biraz rahat uyudum pek ağrı hissetmedim
Erken uyandım ama wc ye geçtim kan geldi hemeroidden bir zarari var mı acaba çok korktum görünce.
Hamileliğimin son günleri tadını çıkaracam dedim ben nelerle uğraşıyorum Allahım yardım et
Gecmezse kesınlıkle dene bnde bılmezdım annemler sölemıstı normalde bana sacma gelır ama o acıyla yterkı gcsın dıe yapmıstm we bı o ıse yaradı bı zararı yok sonucta inşallah gcer cnm
Çok haklısın canım yarına kadar devam edecem geçmezse yarın akşam başlarım
Sabah a kadar nasıl duruyor peki gece wc ye kalkıyorum ben en az 5 defa düşmez mi
Kanama oluyor muydu sende canım
Az önce kan geldi çok korktum gece biraz rahatlatti ilaç beni
Ben de aynısını sordum arkadaş a canım sabah a kadar nasıl duracak ben de wc ye çok çıkıyorum
Canım nasılsın sonuçlar nasıl
Oyy maşallah size canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Canım çok mu geliyor
Suyun olabilir mi bir doktoruna danış istersen
Çok değilse bende de oldu bir ara sonra geçti şimdi ara ara gelir yine
Kızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah

Günaydın kızlar

Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu

Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum
Aaa canım Rabbim yardimcin olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canim darısı bizim başımıza :)

Canım bende asla ayakkabı giyemiyorum
Sissik ayaklarım zaten.
Parmak arası terlik giyiyorum sipidik sipidik
Ama çekimde sandalet alayım onu giyeyim dedim ama bilmiyorum
Ne tarz aksesuarlar kullandın bana da fikir olsunn
Kiyafet ,usg fotosu,ayakkabi,ayicikli patik ,oyuncak vosvos (benim vosvos sevdam var da )
Cekim yaptığımız yerde bez bebek, elma sekeri satiyorlardi onlardan faydalandik.Nostaljik bisiklet filan kullandik cekimde.

Yaa kiyamam .Hosgelmis minnos .Bizim icin de kokla miss kokuluyu .Sütün geldi mi canim, kac dk sürdü operasyon ?

Sağol canım cevap icin umarım fotolar istediğin gibi oluuur
Hepsi cok guzel canim .Fotografci cekse 3 5 poz olurdu .Simdi belki 200 tane foto var makinemde .Cok sukur hallettik .Vakit bulunca photoshoplarim sonra bastırırız. Iyi ki vaktinde fotoğraf egitimi almisim.

Valla bende önümüzdeki hafta içi dogsun istiyorum salı günü kontrolüm var onda ne diyecek merak ediyorum. Sende sor bakalım ne diyecek
Doguranlari görünce bi heves geliyor dogsun diyorum sonra tırsıyorum:) değişik ruh halleri içindeyim kontrolü iple cekiyorum
Idrar yoku enfeksiyonu olmuş ola bilirsin canim yada bebis oturmustur oraya baskidan oluyordur. Bende 2 gundur oyleyim idrar tahlilini daha yeni yaptilar birsey yoktu bebektendir diye dusunuyorum
Ilkten dr magosis yazdi içinde yazan nekadar yan etki varsa hepsini yaptı bana sonra özel yazdı oda bir iyi bir kötü az kaldı sabrediyorum artik.
Masallah oglusuna :) sağlıkla sıhhatli güle güle büyüt inşallah darısı bizlere :)
Akintidir o canim. Kokusu kıvamı kasinti yoksa korkma bende gebeliğin başından beri bahsettigin şekilde geliyor ama son haftalarda artti

Lavman .

Sancı başladığı zaman bol kayısı suyu için yada ayran yoğurt su vs metobolizma hemen çalışır doğum olana kadar. Benmde aklıma senin sorun geliyordu, fikrimi yazim dedim:)

Ay kalbim güm güm . Burda her msjı her dk girip takip ediyodum 2 gün aktif olamadım yine birikmiş msjlarr

yaaa Forse
Kavuştun demek, çok şükür ♡ Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah ♡ yalnız ben bir yer mi kaçırdım suyun mu geldi doğumun bu hafta mıydı bilmiyorum malum kendi canımın telaşındaydım 36+6 randevulu bir şekilde mi gittin hazırlıklı ? 38 flan bekliyordum . Heyecan bastı beni çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…