- 18 Ekim 2017
- 6.681
- 40.717
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.081
Hayirli ugurlu olsun. Saglikli sihatli buyusunGünaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
Gözün aydın allah annalı babalı buyutsun.Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
Bende de son bi haftadir var canım ama doguma yakin normal diye okumustum o akintiyigunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi
Rabbim yardimcin olsun inşallah kolay geçer sağlıkla bebeğini kucagina alirsinKızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
İnşallah canım gece biraz rahat uyudum pek ağrı hissetmedimBir zararı olacağını sanmıyorum inşallah faydasını görürsün
Çok haklısın canım yarına kadar devam edecem geçmezse yarın akşam başlarımGecmezse kesınlıkle dene bnde bılmezdım annemler sölemıstı normalde bana sacma gelır ama o acıyla yterkı gcsın dıe yapmıstm we bı o ıse yaradı bı zararı yok sonucta inşallah gcer cnm
Kanama oluyor muydu sende canımBen de kortos diye bir krem kullandım. Geçmeyince evde anestol pomad vardı ikisini karıştırıp sürdüm beni rahatlattı. Ama dediğim gibi tamamen geçirmiyor maalesefarkadaşın bahsettiği soğanı deneyeyim olmadı ben de. Ama sabaha kadar orada tutmam mümkün değiş çok sık tuvalete kalkıyorum çünkü gece
Canım nasılsın sonuçlar nasılKızlar korktum esimle acile geldik.
Alttan muayene oldum. Ebe hanım bir cihazla bişey aldı benden. Su mu değil mi test yaptilar.
Nstye girdim
Şimdide doktor görecek. Bakalım. Ebe çok sert davrandı ya. Kendi doktorum böyle muayene etmemişti.
Oyy maşallah size canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah:)Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Canım çok mu geliyorgunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alirsin inşallahKızlar yarın hayırlısıyla yavrumu kucağıma alacağım bende. Stres korku heyecan hepsi bi arada. Rabbim yardımcımız olsun banada dua edin
Aaa canım Rabbim yardimcin olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
Sanırım bebişim gelecek biraz önce wc de pembe akıntı geldi ama sancı falan yok bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Şu an bi rahatım sanki ama bilemiyorum
Canım şu an evdeyim oy kullanmaya gidicez durum ne olur bilmiyorum bugün mü gelir yarın mı sadece nişan geldi ağrım sancım yok hayırlısı artıkAaa canım Rabbim yardimcin olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun canim darısı bizim başımıza :)Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Kiyafet ,usg fotosu,ayakkabi,ayicikli patik ,oyuncak vosvos (benim vosvos sevdam var da )Canım bende asla ayakkabı giyemiyorum
Sissik ayaklarım zaten.
Parmak arası terlik giyiyorum sipidik sipidik
Ama çekimde sandalet alayım onu giyeyim dedim ama bilmiyorum
Ne tarz aksesuarlar kullandın bana da fikir olsunn
Kiyafet ,usg fotosu,ayakkabi,ayicikli patik ,oyuncak vosvos (benim vosvos sevdam var da )
Cekim yaptığımız yerde bez bebek, elma sekeri satiyorlardi onlardan faydalandik.Nostaljik bisiklet filan kullandik cekimde.
Yaa kiyamam .Hosgelmis minnos .Bizim icin de kokla miss kokuluyu .Sütün geldi mi canim, kac dk sürdü operasyon ?Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Hepsi cok guzel canim .Fotografci cekse 3 5 poz olurdu .Simdi belki 200 tane foto var makinemde .Cok sukur hallettik .Vakit bulunca photoshoplarim sonra bastırırız. Iyi ki vaktinde fotoğraf egitimi almisim.Sağol canım cevap icin umarım fotolar istediğin gibi oluuur
Doguranlari görünce bi heves geliyor dogsun diyorum sonra tırsıyorum:) değişik ruh halleri içindeyim kontrolü iple cekiyorumValla bende önümüzdeki hafta içi dogsun istiyorum salı günü kontrolüm var onda ne diyecek merak ediyorum. Sende sor bakalım ne diyecek
Idrar yoku enfeksiyonu olmuş ola bilirsin canim yada bebis oturmustur oraya baskidan oluyordur. Bende 2 gundur oyleyim idrar tahlilini daha yeni yaptilar birsey yoktu bebektendir diye dusunuyorumKizlar bugun ogleden beri surekli idrara cikma istegi hissediyorum... afedersiniz lavaboya gidiyorum daha elimi yikamadan tekrar ayni his basliyor... arada da 2kez sizinti yasadim o kadar sık lavaboya gitmeme ragmen... bu bebegin sıvısıyla alakali olabilir mi? Hafta sonuna denk geldi dr a da ulasamadim?bu konuda tecrubeniz var mi?
Ilkten dr magosis yazdi içinde yazan nekadar yan etki varsa hepsini yaptı bana sonra özel yazdı oda bir iyi bir kötü az kaldı sabrediyorum artik.Belki iyi grlmiyordur. Magnorm iciyorum devlet karşılıyor ve hic bacak kramp olmadı bende. Bir kere ilacın bitti bayramda yazdirmamistim o zmn girdi ve ağrılar kasılmalar çoğaldı tabi hemen nöbetçi eczameden buldu eşim içtim rahatladim. Mesela günde 8/9 u geçmez kramp sayım o da çoğunluk şekilsiz uzanmaktan oluyor. İs yaparken cooooook nadir yani
Masallah oglusuna :) sağlıkla sıhhatli güle güle büyüt inşallah darısı bizlere :)Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Akintidir o canim. Kokusu kıvamı kasinti yoksa korkma bende gebeliğin başından beri bahsettigin şekilde geliyor ama son haftalarda arttigunaydin kizlar bende kivamli bi akinti basladi su gibi geliyo islakligini hissediyorum bakiyorum beyaz boyle fitil koyunca ilac akarya beyaz oyle sulu sulu geliyo neden acaba bilen yada ayni olan varmi
Lavman .Forse canm bende merak ettm seni iyisin insallah haberaiz birakma bizi
Canm ıkinmana bagli demissnya bende cok arastrdm oleymis nasl ıkinmal gerwktigini fln izledm ama sunu merak ettm ıkinirkwn buyuk tuvalet olmaz insallah. Gerci bisey dediler onu yapiolarms adini unuttum
Saglicakla buyutursun insallah canm. 4ahmini neden aldilar biseymi kacrsm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?