2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle valla canım inzivaya çekilme zamanı gelmiş geçiyor. Allahtan hava serindi mutfakta hazırlık yaparken bunalmadım. Bu gece dişim ağrımazsa güzel bi uyku çekmek gibi bi hayalim var :)
Günaydın. Valla ben dış ağrılama uyandım feci suanda. İnşallah agrimamistirsenin cnmm minoset içtim hiç gecirmedi

Günaydın kızlar,iki günde bayağı yazı birikmiş ama neyse ki hepsini okudum. Bebişler gelmiş hyırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde yarın randevum var sat 5 de. Bebek iki gündür baya hareketli, suyum daha da azlmmıştır diye düşünüyorum, herlde bir hafta daha bekliycez. Ben de en azından 37 dolmadan doğurmak istemiyorum zaten.

Şu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum
Canım senin bebeğin gelişimi nasıldı yani önden mi gidiyordu? Benim de7 temmuz da heyecan yaptım seni okuyunca:) inşallah hayırlısı ile doğurursun.

Çok şükür canm gctı bıttı hayırlı olsun mınık kuzucugunla saglıklı ömürlerniz olsun ailecek inşallah n guzel smdı kucagında onun kokusuyla ohh misss

Canim bebek hareketliyse suyun azalmamistir merak etme ... kontrolden sonra guzel haberlerini yaz bizede

Günaydın.
Dış Dış agrisina uyandım bütün dişlerimi sokesim var şuan. Rabbim yardımcımız olsun. Vakit daraldikca her yerimiz patlak veriyor
İki gündür benim dişlerimde de hassasiyet var zaten bütün hamileliklerimde diş kaybı yaşadım biri çürük doğumdan sonra kanal tedavisi yaptırıcam mecbur, bide zaten çok sağlam değiller 40 yaşında takma diş takarım heralde

Sırt üstü uzanmanı niçin söledi neye yarıycakmıs yanı
Canim sadece yer cekimiyle alakali ayakta durursan yada egilirsen yorulursan dogumu hizlandirirsin dedi... bebek kanala girmis dedi... yani en azindan 37doksun istiyoruz henüz erken ustelik benim bebegim zaten 1hafta geriden geliyor simdi bol yatış :) hayirlisi bebek iyi olsunda kipirdamamaya raziymmmm

Bizimkiler gunduz gelsin insallah.Gece her rahatsizlandigimda senaryo yaziyorum .Ya dr telefonu acmazsa ya gelmezse saatlerce ac bekletirlerse diye
sezeryan olacaktın dimi canım sen zaten gündüz olurda inşallah sezeryan gününü bekler paşa :) bizimkinin hiç çıkası yok gibi en son ben doğurucam sanırım :))

Bende öyle düşünüyorum canım. İnanırmısın burası cehennem sıcağı, günde 4 litreyi buluyor içtiğim su. Siz nasılsınız? Bebiş iyimi?
Ay birde beni düşün adanadayim durumum fena... kac 4lt iciyorum bir bilsen... hepimizin suan suya ihtiyaci cokkk ama senin daha fazla tabiii... biz iyiyiz şükür bebek az da olsa kilo aldi arayi kapatacak insallah sonuna kadar beklerse ... 2hafta geriden geliyordukilosu... simdi 1e düştü .... hayirlisi bende azicik daha büyüsün diye gozune bakiyorum... çünkü kanala girmis dedi dr erken dogum olabilir dedi ama iyiyim simdilik şükür sorun yok insallah soyle3hafta daha beklese ne iyi olur :)

Anladım cnm herseyın bası uzanıp dınlenmek yanı.aynen bebiş ii olsun yterkı hersy onlar için zten az kaldı

Tutabıldıgın kadar uzun tutmaya calıs yada gece degılde daha onceden yap yanı en az 2saat kalsın sende sabah öglen aksam ne zaman daha uzun durabılcegnı dusunuorsan ozaman koy sık sık tekrarlarsan faydasını zten gorceksn

Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebişini. Hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin Rabbim inşallah.

sezeryan olacaktın dimi canım sen zaten gündüz olurda inşallah sezeryan gününü bekler paşa :) bizimkinin hiç çıkası yok gibi en son ben doğurucam sanırım :))
Evet gününü bekler insallah .Ya deme oyle bir anda oluyor her sey .Bak forse nin birden suyu geldi .Birden sancilananlar oluyor .Anlik bir sey .Benim de korktugum dışarıdayken suyumun gelmesi .

Canım sen de benim gibisin yani. Bu haftayı iyi değerlendirmeli
banada dinlen bol bıl uzan dedi, ben pek yapamadım ama. 1,5 gün işe gittim. Bir gün çarşıda bir kaç işimi hallettim doğum için. Hergün öğlen yemeğine anneme gidiyorum , sağolsun hergün yemek yapıyor bana. 3 saat falan annemde vakit geçiriyorum. Tabi ayaklar uzalı oturarak. Yarın kontrolde gerileyen bir durum yoksa herşey yokunda demekdir. Bu haftayı da atlatıcaz inşallah.

Evet gününü bekler insallah .Ya deme oyle bir anda oluyor her sey .Bak forse nin birden suyu geldi .Birden sancilananlar oluyor .Anlik bir sey .Benim de korktugum dışarıdayken suyumun gelmesi .
Allah korktuğuna uğratmaz inşallah canım. Rabbim kolaylığını verir darda koymaz seni gönlünü ferah tut hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…