- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.121
Günaydın. Valla ben dış ağrılama uyandım feci suanda. İnşallah agrimamistirsenin cnmm minoset içtim hiç gecirmediÖyle valla canım inzivaya çekilme zamanı gelmiş geçiyor. Allahtan hava serindi mutfakta hazırlık yaparken bunalmadım. Bu gece dişim ağrımazsa güzel bi uyku çekmek gibi bi hayalim var :)
Canım senin bebeğin gelişimi nasıldı yani önden mi gidiyordu? Benim de7 temmuz da heyecan yaptım seni okuyunca:) inşallah hayırlısı ile doğurursun.Şu an bi sıkıntım yok canım oyumu kullandım şimdi de dışarıda kahvaltıya gidiyorum prenses ne zaman gelmek isterse o zaman gidicem hastaneye devlet olduğu için hemen gitmek istemiyorum
Sırt üstü uzanmanı niçin söledi neye yarıycakmıs yanıCuma gunu kontrolde asagi inmis dedi zatenhatta mumkun oldugunca uzan sirt ustu dedi... ama günüm resmen lavaboda geciyor... demekki bundan ... tesekkur ederim
Çok şükür canm gctı bıttı hayırlı olsun mınık kuzucugunla saglıklı ömürlerniz olsun ailecek inşallah n guzel smdı kucagında onun kokusuyla ohh misssGünaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
Canim bebek hareketliyse suyun azalmamistir merak etme ... kontrolden sonra guzel haberlerini yaz bizedeGünaydın kızlar,iki günde bayağı yazı birikmiş ama neyse ki hepsini okudum. Bebişler gelmiş hyırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde yarın randevum var sat 5 de. Bebek iki gündür baya hareketli, suyum daha da azlmmıştır diye düşünüyorum, herlde bir hafta daha bekliycez. Ben de en azından 37 dolmadan doğurmak istemiyorum zaten.
İki gündür benim dişlerimde de hassasiyet var zaten bütün hamileliklerimde diş kaybı yaşadım biri çürük doğumdan sonra kanal tedavisi yaptırıcam mecbur, bide zaten çok sağlam değiller 40 yaşında takma diş takarım heraldeGünaydın.
Dış Dış agrisina uyandım bütün dişlerimi sokesim var şuan. Rabbim yardımcımız olsun. Vakit daraldikca her yerimiz patlak veriyor
Canim sadece yer cekimiyle alakali ayakta durursan yada egilirsen yorulursan dogumu hizlandirirsin dedi... bebek kanala girmis dedi... yani en azindan 37doksun istiyoruz henüz erken ustelik benim bebegim zaten 1hafta geriden geliyorSırt üstü uzanmanı niçin söledi neye yarıycakmıs yanı
Bende öyle düşünüyorum canım. İnanırmısın burası cehennem sıcağı, günde 4 litreyi buluyor içtiğim su. Siz nasılsınız? Bebiş iyimi?Canim bebek hareketliyse suyun azalmamistir merak etme ... kontrolden sonra guzel haberlerini yaz bizede
sezeryan olacaktın dimi canım sen zaten gündüz olurda inşallah sezeryan gününü bekler paşa :) bizimkinin hiç çıkası yok gibi en son ben doğurucam sanırım :))Bizimkiler gunduz gelsin insallah.Gece her rahatsizlandigimda senaryo yaziyorum .Ya dr telefonu acmazsa ya gelmezse saatlerce ac bekletirlerse diye
Ay birde beni düşün adanadayimBende öyle düşünüyorum canım. İnanırmısın burası cehennem sıcağı, günde 4 litreyi buluyor içtiğim su. Siz nasılsınız? Bebiş iyimi?
Anladım cnm herseyın bası uzanıp dınlenmek yanı.aynen bebiş ii olsun yterkı hersy onlar için zten az kaldıCanim sadece yer cekimiyle alakali ayakta durursan yada egilirsen yorulursan dogumu hizlandirirsin dedi... bebek kanala girmis dedi... yani en azindan 37doksun istiyoruz henüz erken ustelik benim bebegim zaten 1hafta geriden geliyorsimdi bol yatış :) hayirlisi bebek iyi olsunda kipirdamamaya raziymmmm
Tutabıldıgın kadar uzun tutmaya calıs yada gece degılde daha onceden yap yanı en az 2saat kalsın sende sabah öglen aksam ne zaman daha uzun durabılcegnı dusunuorsan ozaman koy sık sık tekrarlarsan faydasını zten gorceksnİnşallah canım gece biraz rahat uyudum pek ağrı hissetmedim
Erken uyandım ama wc ye geçtim kan geldi hemeroidden bir zarari var mı acaba çok korktum görünce.
Hamileliğimin son günleri tadını çıkaracam dedim ben nelerle uğraşıyorum Allahım yardım et
Çok haklısın canım yarına kadar devam edecem geçmezse yarın akşam başlarım
Sabah a kadar nasıl duruyor peki gece wc ye kalkıyorum ben en az 5 defa düşmez mi
Kanama oluyor muydu sende canım
Az önce kan geldi çok korktum gece biraz rahatlatti ilaç beni
Ben de aynısını sordum arkadaş a canım sabah a kadar nasıl duracak ben de wc ye çok çıkıyorum
Canım nasılsın sonuçlar nasıl
Oyy maşallah size canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Canım çok mu geliyor
Suyun olabilir mi bir doktoruna danış istersen
Çok değilse bende de oldu bir ara sonra geçti şimdi ara ara gelir yine
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alirsin inşallah
Günaydın kızlar, hemen yazamadım sizi merakta bıraktım kusura bakmayın.
Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. 36+6 da 2800gr ve 50 cm boy. spinal sezeryanla dünyaya geldi oğlum.
Cuma günü gecesi doğumdan beri şu ana kadar 1 saat uyumuşumdur :) bol bol dinlenin uyuyun çook işinize yarayacak. Herkese hsayırlı doğumlar diliyorum...şu an kucağumda mışıl mışıl uyuyor
Evet gününü bekler insallah .Ya deme oyle bir anda oluyor her sey .Bak forse nin birden suyu geldi .Birden sancilananlar oluyor .Anlik bir sey .Benim de korktugum dışarıdayken suyumun gelmesi .sezeryan olacaktın dimi canım sen zaten gündüz olurda inşallah sezeryan gününü bekler paşa :) bizimkinin hiç çıkası yok gibi en son ben doğurucam sanırım :))
Canım sen de benim gibisin yani. Bu haftayı iyi değerlendirmeliCanim sadece yer cekimiyle alakali ayakta durursan yada egilirsen yorulursan dogumu hizlandirirsin dedi... bebek kanala girmis dedi... yani en azindan 37doksun istiyoruz henüz erken ustelik benim bebegim zaten 1hafta geriden geliyorsimdi bol yatış :) hayirlisi bebek iyi olsunda kipirdamamaya raziymmmm
banada dinlen bol bıl uzan dedi, ben pek yapamadım ama. 1,5 gün işe gittim. Bir gün çarşıda bir kaç işimi hallettim doğum için. Hergün öğlen yemeğine anneme gidiyorum , sağolsun hergün yemek yapıyor bana. 3 saat falan annemde vakit geçiriyorum. Tabi ayaklar uzalı oturarak. Yarın kontrolde gerileyen bir durum yoksa herşey yokunda demekdir. Bu haftayı da atlatıcaz inşallah.Ay birde beni düşün adanadayimdurumum fena... kac 4lt iciyorum bir bilsen... hepimizin suan suya ihtiyaci cokkk ama senin daha fazla tabiii... biz iyiyiz şükür bebek az da olsa kilo aldi arayi kapatacak insallah sonuna kadar beklerse ... 2hafta geriden geliyordukilosu... simdi 1e düştü .... hayirlisi bende azicik daha büyüsün diye gozune bakiyorum... çünkü kanala girmis dedi dr erken dogum olabilir dedi ama iyiyim simdilik şükür sorun yok insallah soyle3hafta daha beklese ne iyi olur :)
Allah korktuğuna uğratmaz inşallah canım. Rabbim kolaylığını verir darda koymaz seni gönlünü ferah tut hep.Evet gününü bekler insallah .Ya deme oyle bir anda oluyor her sey .Bak forse nin birden suyu geldi .Birden sancilananlar oluyor .Anlik bir sey .Benim de korktugum dışarıdayken suyumun gelmesi .
ben biraz rahatım sanırım ondan nede olsa hastane 2 dk diye :)Evet gününü bekler insallah .Ya deme oyle bir anda oluyor her sey .Bak forse nin birden suyu geldi .Birden sancilananlar oluyor .Anlik bir sey .Benim de korktugum dışarıdayken suyumun gelmesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?