2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korktuğuna uğratmaz inşallah canım. Rabbim kolaylığını verir darda koymaz seni gönlünü ferah tut hep.
Amin insallah canim .Hepimiz hayirla doguralim.
ben biraz rahatım sanırım ondan nede olsa hastane 2 dk diye :)
Bize 40 dk filan hatta esim en basta demisti bak uzak diye ben de olsun pirt diye dogmuyor bebeler demistim ama uzaklik da tedirgin ediyor :))

Bende de öyle korkuyorum. Bi yandan da diyorum ki herkes nasıl doguruyosa bende öyle doguracam mecbur :)

Forse hadi gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza toplam da operasyon ne kadar surdu ben daha önce spinal oldum ama süreyi hatırlamıyorum bile

Canım şu an evdeyim oy kullanmaya gidicez durum ne olur bilmiyorum bugün mü gelir yarın mı sadece nişan geldi ağrım sancım yok hayırlısı artık
Kanaman yada suyun gelmediyse normal yaşantına devam et, sancının coğunu evde cekmeye calış, allah yardımcın olsun sağlikla bebişne kavuş inşallah.

Forse hadi gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza toplam da operasyon ne kadar surdu ben daha önce spinal oldum ama süreyi hatırlamıyorum bile
Ben de spinal oldum cocugun çıkması kısa sürüyor ama dikme kısmı uzun sürüyor bitsede gitsek oluyor:) yarim saat falan diye hatırlıyorum

Evet ara ara kanama oluyor hatta kanama olduktan sonra benim acısı geçmeye başlamıştı

Ben de spinal oldum cocugun çıkması kısa sürüyor ama dikme kısmı uzun sürüyor bitsede gitsek oluyor:) yarim saat falan diye hatırlıyorum
Ben diycem dr a bebegi ben dikilirken kucagima versinler. Işlemleri sonra yapsinlar .Benden once odaya gitmesini de istemiyorum.

Forse hadi hayırlı olsun canım...

Kızlar orda benle bir gelen 38 haftalik gebe bir kadın vardı onu sezaryana aldılar
22 yaşında oğlu varmış. Son doğumu sezaryan diye sezaryan istemiş. Ben ondan daha çok heyecanlandım onun bebeği kız olcakmis. Devlet hastanesinin aciline gittim ama demek ki sezaryan isteğe bağlı olabiliyormuş. Hep devlet normal olsun diye uğraşıyor deniliyordu ya ama gerçi kadının yaş faktörü de var

nst elindemi canım demekki sancin cikmis öyle dediğine göre hadi hayirlisi

Nst elimde değil canım devlete gittim onlar ultrason goruntusunude nstyi de vermediler
Girmeden eşim bugu n çalışacak olduğu için mal bırakmıştık eve ugramadan .
Baya meyve almış ti. Gece onları yemistm kipir kipirdi bebis. O lastikler ve koyduklari halka gibi plastikler nasıl oynuyodu görecektin

Ebe açıklığa bakarken kendini geri çekme dedi. Ben o an farkettim kendimi çektigimi. Rahat olunca daha Rahat oldu...
Eğer sizde normal düşünüyorsaniz çatala elinizi koyup nefesinizi tutar gibi kendinizi çekmeyin geri
Zor oluyo öyle

Ben diycem dr a bebegi ben dikilirken kucagima versinler. Işlemleri sonra yapsinlar .Benden once odaya gitmesini de istemiyorum.
Cnm bi ara veriyorlar ama o kadar uzun süre vermezler sanmıyorum bide bebegi silip temizliyorlar tartiyorlar ne bileyim herşeyi yolunda mi diye bakıyorlar Bebek odaya erken gidiyo ama söyleyince nasıl olur bilmiyorum

2 gün sonra kuzenimin düyünü var alışverişe cikdim, sinirim cok bozuldu hepsi kücük beden zor buldum kendime bluz, insana hamilesen hiç bir yere gitme hiç bişey giyme diyorlar resmen, bir an önce doğurmak isdedim sonrada daha 1,5 ay olduğnu hatırladım. Erken daha gelme dedim içimden.
Biraz sıkıldım sanırım büyük beden olmakdan.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli bol uyku ve süt versin

Evet çok sıkıcı bir durum bende genelde kendim dikiyorum benim elimden geliyor en azından yoksa baya bir sıkıntı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…