2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çooook okudum :)

Bizde kavuşalım sağlıkla inşallah ♡

İlk 2 yoktu 3. Günde geldi canım ağırlaştı sütten.emmeyince ağrıyor.senin doğumun kolay mıydı
Benim sezeryandi zaten cnm kalktıgımda ağrım vardı ama öyle ağlayacak kadar degil zaten hemşire gelip ağrı kesici yaptı narkozu akşama doğru ancak atabildim. Doğum yaptigim gün mümkün olduğunca kalkıp dolaştım yatmadım ertesi günde taburcu oldum kısacası 24 saat kaldim. Sütte benim dün işte biraz çoğaldı sol tarafı hastanede emziremedigim için kızım sol göğsümü almıyor onuda süt sağma makinesiyle boşaltıyorum sağ göğsün acayip bi şekilde acıyor ama yinede dayanıyorum. Lansinoh krem kullanıyorum ama sanki bi ise yaramıyor.

Evet çok sıkıcı bir durum bende genelde kendim dikiyorum benim elimden geliyor en azından yoksa baya bir sıkıntı çekiyorum
Aynen canim keşke benimde elimden gelse, kilolu insanlara acıdım kiyafet bulmaları imkansız, coğu şey 0 beden. Sanki bu dünyada hamile, kilolu insan yokmuş gibi, ki bende doğumdan sonra 0 beden olmuycam hemen 4-5 ay berki 1 yıl zayıflamak için uğraşıcam, tabi koca göbek olmuycak sadıce.

Göğüs için tahinin üzerine çıkan yağın iyi geldiğini okudum birçok kremden daha etkili ve doğal dene istersen canim

Taş çatlasın 40 beden olurum daha zayıf olamam valla kemik yapım müsait değil 42 ye de razıyım

Genel anestezi mi olmak zorunda kaldınız ? Spinal yapmak istemediler mi ? Hayırlı olsun bu arada Allah bebişe ve size sağlık afiyet versin
Cnm aslında ben epidural istiyordum ama ameliyathaneden nedense korkuyorum son anda vazgeçip genele döndüm. Teşekkürler darisi size ins.

Canim tek göğsü reddeden bebeklerin oteki meme sanmasi icin bir tane emzirme pozisyonu vardi. Onu bir arastir istersen .
Tmm cnm bakayım ona bir bu arada bişey diyeceğim göğüs kalkanı almistin değil mi cnm sen manuel, bende aldim ama inanki bende hiç bir işe yaramadi bir damla süt bile gelmedi. Bilgin olsun.

Amin insallah canim .Hepimiz hayirla doguralim.

Bize 40 dk filan hatta esim en basta demisti bak uzak diye ben de olsun pirt diye dogmuyor bebeler demistim ama uzaklik da tedirgin ediyor :))
Canım hiçbir şey olmaz 40 dkdan bak 2 saatten aşağı doğuran yok o da en son ana kadar beklersen sancılarını bile bu şekilde. Benim hastane de hemen hemen o kadar uzakliktaydi

Ben diycem dr a bebegi ben dikilirken kucagima versinler. Işlemleri sonra yapsinlar .Benden once odaya gitmesini de istemiyorum.
spinalde bebeği apar topar çıkarmaya calisiyorlar anesteziden etkilenmesin diye o ara zaman gecmek bilmiyor sanki hep dua ettim biran once bitsin diye anestezi uzmani basimda sohbet ediyor birseyler soruyor sonra bebegi biraz temizleyip yanıma uzatıp öpüp koklamami sağladilar o an muhtesemdi bitmesin istedim sonra bebegimi bebek bakım odasına götürüp tartı bakım vs işleri uyguladilar sonrasinda yani bebekten sonra uyudum sonra gözümü açtığımda drum gitmişti beni çıkarmak uzereydiler sonra ameliyathaneden çıktım annem eşim gözleri dolu dolu beni bekliyorlardi bebeği bakım odasına goturduklerinde ailemde gitmiş bebegimi giydirirken izlemis resim video cekmisler ben odaya çıktım az sonrada bebegimi getirdiler
bu süreçleri bilmek çok heyecanlı ne yaşayacağını bilmek benim doğum sonrası rahat geçti inşallah yine öyle olur drum 3.dogumun 3 sezeryan ağrıların olabilir daha sıkıntılı olabilir sonrası diyor inşallah rahat geçer

Kızlar korseli halim. Korsesiz halimi ne siz sorun ne ben gosteriyim 1. Hafta doğumdan sonra 6 kilo vermişim gibi gözüküyor bilmiyorum ödem falan kaldı mı artık.
çok iyisin canım korse normal bedeninde kaç beden küçük rahatmisin

çok iyisin canım korse normal bedeninde kaç beden küçük rahatmisin

M

Maşallah subhanallah gayet iyi görünüyorsun
Sağolun kızlar inşallah işe yarar içerdeki saklı göbek gider. Ben zayifim gobegim büyük duruyor yeni yemek yemiş solucan gibi. Normal bedenimde aldım korseyi ama şuan içine girmekte aşırı zorlandim. Hiç takamicam param boşa gitti sanmıştım ilk günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…