2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nerden nekadara aldn cnm korseyi bende bitane alicam ama nasl bisey alsam nerden alsam bilemedm. Bedenide bilemedm tabi

canım gobegini hiç sıkıntı yapma madem zayifsin bebegin biraz buyuyunce mekikle yuruyusle gider

Kızlar korseli halim. Korsesiz halimi ne siz sorun ne ben gosteriyim 1. Hafta doğumdan sonra 6 kilo vermişim gibi gözüküyor bilmiyorum ödem falan kaldı mı artık.
Maşallah gayet iyisin. Bende birşey sorcam havalar sıcak zor oluyormu korseyle dolaşmak bebekle ilgilenirken falan? Resimden bakınca rahat görünüyor. 6 kiloda çok iyi dahada verirsin birşeyin kalmaz

Ah

ah canım ya Allah yardımcın olsun
Çok sağol canım belki yarın doktora giderim
Yarın doktora giderim belki canım doğuma az kaldı acil çözüm lazım bana
Evet ara ara kanama oluyor hatta kanama olduktan sonra benim acısı geçmeye başlamıştı
Benimki de biraz rahatladı ama kanama korkutuyor beni kan ilacını da bıraktım zararı yok mıdır
Ay ne kanaması AdaisyLove nasılsın ?
Hemeroid kanaması canım
Çok kötüyüm valla

Kızlar korseli halim. Korsesiz halimi ne siz sorun ne ben gosteriyim 1. Hafta doğumdan sonra 6 kilo vermişim gibi gözüküyor bilmiyorum ödem falan kaldı mı artık.
Canim karnin cok iyi gorunuyo. Hangi korseden almistin??? Ben o kadar alistim ki koca gobekli olmaya normal karin fantastik geldi.

kızlar çikolata nerden aldınız bizim burda pastanede kilosu 60 tl 30 adet anca geliyormus ama çikolata kalın madlen gibi değil siz nerden aldiniz ve nasıl cikolatalar kaç adet

kızlar çikolata nerden aldınız bizim burda pastanede kilosu 60 tl 30 adet anca geliyormus ama çikolata kalın madlen gibi değil siz nerden aldiniz ve nasıl cikolatalar kaç adet
Ben sadece külah şeklinde isimli kutular aldım, içine badem şekeri koycam eşim her defasında unutuyor almayı ama

Melodi cikolatadan yarin siparis vericem ben. Ustu bebek figurlu. 20 adet 56tldi. Bi de mavi badem sekeri alcam ayni yerden 150gr 11,5tl.

Nerden nekadara aldn cnm korseyi bende bitane alicam ama nasl bisey alsam nerden alsam bilemedm. Bedenide bilemedm tabi
Aliexpressten aldım canım orda ztov diye bir mağazadan sayfasında cm ölçüleri var ona göre beden seciyorsun. Ama olmazsa değişim çok ugrastirir tabiki
Daha fazla fazla gider canim merak etme :) toplamda kac kilo almistin?
Göbek gitsin de kilo kalsın istiyorum ya toplam 13 almıştım canim
Maşallah gayet iyisin. Bende birşey sorcam havalar sıcak zor oluyormu korseyle dolaşmak bebekle ilgilenirken falan? Resimden bakınca rahat görünüyor. 6 kiloda çok iyi dahada verirsin birşeyin kalmaz
Sıcaklık konusunda sıkıntı yaşamadım da yarın saat taktım iç organlarim acıdı çıkardım şimdi o yuzden. Aslında gobegim sarkıp sallaninca daha çok acıyor yara yerleri korseyle daha iyi oldu sanki
Canim karnin cok iyi gorunuyo. Hangi korseden almistin??? Ben o kadar alistim ki koca gobekli olmaya normal karin fantastik geldi.
Aynen evet çok hoşuma gitti düz göbek aliexpressten almıştım canim

Gecmis olsun canm zor valla ne diyim

Tmm canm tesekkur ederm ben hiv o riske girmiyim ozaman dogum arefesi:)

dün bunları diktim umarım kullanışlı olur. Nasıl olmuş
maşallah canım ne güzel olmuş ellerine sağlık guzel gunlerde kullanin insallah
bende uyku setini diktim puset örtüsü kaldı gidip kumaş alamadım artık muslin battaniyesini ortucem pusetin üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…