2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah oğluşuna. Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin :) Uykusuzluk konusunda da heralde artık "sevginin gücü adınaaa" diyebileceğiz sadece :)

kızlar çikolata nerden aldınız bizim burda pastanede kilosu 60 tl 30 adet anca geliyormus ama çikolata kalın madlen gibi değil siz nerden aldiniz ve nasıl cikolatalar kaç adet
Canım ben hacı seriften aldım
37 TL ye 70 adet madlen çikolata gayet de güzel beğendim ben
dün bunları diktim umarım kullanışlı olur. Nasıl olmuş
Maşallah ne güzel olmuş öyle çok beğendim ❤❤güle gülle kullanirsin inşallah canım

Son eksiklerimizi tamamlamaya çıktık. 2. Besik icin kumas kestirdim 2 set nevresim takımı yaptırcam.Sut sagma mak. aldik .Cok sicak bittim kizlar
Güle güle kulanın canım.
Bu gün bende alış verişe cıkdım aslında kendime kiyafet alıcakdım ama görünce kızım ve bebişede bişeyler aldım sonrada market alış verişi güneş yakdı beni bir an bayılacak gibi oldum hapda. Artık bir yere gitmek cok zor.
Oturmak daha mantıkli evde.

dün bunları diktim umarım kullanışlı olur. Nasıl olmuş
Harika olmus gule gule kullanin :)

Yok yok maşallah boyle bile cok iyi ki 40in cikinca asil toparlanir rahim..

Kesinlikle yaa, ben kızlarımı 25 er ay emzirdim, memeden ayırmak Onlara olduğu kadar bana da çok zor gelmişti. Günlerce ağladım hatta. Çünkü o emzirme anı anneyle Bebek açısından bambaşka bi olay. O bağ bambaşka. Hele bide arada yüzüne bakıp gülmeleri ağzından memeyi bırakmadan. Bazen hırs yapmaları. Süt az gelince homurdanmaları bile güzel.

Aranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…