- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.221
Benim sezeryandi zaten cnm kalktıgımda ağrım vardı ama öyle ağlayacak kadar degil zaten hemşire gelip ağrı kesici yaptı narkozu akşama doğru ancak atabildim. Doğum yaptigim gün mümkün olduğunca kalkıp dolaştım yatmadım ertesi günde taburcu oldum kısacası 24 saat kaldim. Sütte benim dün işte biraz çoğaldı sol tarafı hastanede emziremedigim için kızım sol göğsümü almıyor onuda süt sağma makinesiyle boşaltıyorum sağ göğsün acayip bi şekilde acıyor ama yinede dayanıyorum. Lansinoh krem kullanıyorum ama sanki bi ise yaramıyor.
Teşekkür ederim canımCok hos olmus güle güle kullanın :)
ben yiyiyorum canım ama öyle çok abartmiyorum çayın sutun yanında eslik etsin diye yiyiyorum 37.haftamdayim tetiklesede önemli değil :)Aranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?
Çok teşekkür ederim canımHarika olmus gule gule kullanin :)
Yok yok maşallah boyle bile cok iyi ki 40in cikinca asil toparlanir rahim..
Ya bende yemek istiyorum ama umreden gelenler bitti burda satılanlar da güzel olmuyor hiç, hurmadan olduğunu sanmıyorum ama tedbiren bi hafta daha bekle benceAranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?
canım aktardan al çok güzel oluyor orda hem büyük hemde yumuşak çok güzelYa bende yemek istiyorum ama umreden gelenler bitti burda satılanlar da güzel olmuyor hiç, hurmadan olduğunu sanmıyorum ama tedbiren bi hafta daha bekle bence
Kremler boş ya ne parası ne markası önemli benimde acısı inanılmazdı ama o emdikçe göğüs alışıyo şimdi nerdeyse ağrımıyor.ve göğüs ucunu değil göğsünü ver yani ağzına daha büyük alsın göğsünü sadece ucu alırsa çok ağrılı olur.bana annem öğretti emzirmeyi beceremiyodum önce şimdi alıştım.sadece ucu vermeyince daha kolay ve acısızBenim sezeryandi zaten cnm kalktıgımda ağrım vardı ama öyle ağlayacak kadar degil zaten hemşire gelip ağrı kesici yaptı narkozu akşama doğru ancak atabildim. Doğum yaptigim gün mümkün olduğunca kalkıp dolaştım yatmadım ertesi günde taburcu oldum kısacası 24 saat kaldim. Sütte benim dün işte biraz çoğaldı sol tarafı hastanede emziremedigim için kızım sol göğsümü almıyor onuda süt sağma makinesiyle boşaltıyorum sağ göğsün acayip bi şekilde acıyor ama yinede dayanıyorum. Lansinoh krem kullanıyorum ama sanki bi ise yaramıyor.
Hadi ya sutede etkili yani iyiymiş. Benden çok geliyordu o sıvı ama son haftalarda hic yok göğüslerim sönük gibi hurma yemem icin bir sebep daha var ozaman :) şimdi yemeğe başlasam 37de anca gelir herhalde sanci. yarın 37ye giriyoruzben yiyiyorum canım ama öyle çok abartmiyorum çayın sutun yanında eslik etsin diye yiyiyorum 37.haftamdayim tetiklesede önemli değil :)
benimde dogumdan sonra iki gün sutum gelmezdi geçen gogsumu sıktım süt geldi şimdiden geliyor demekki dogumdan hemen sonra gelecek bende hurmaya bağladım oyüzden yiyiyorum
Bende 2 poşet var yakında arkadaşım umreden getirmiş benimkini ayırmıştı yiyemedigim için bakıp bakıp saklıyordumYa bende yemek istiyorum ama umreden gelenler bitti burda satılanlar da güzel olmuyor hiç, hurmadan olduğunu sanmıyorum ama tedbiren bi hafta daha bekle bence
pitircik66 canım naptın sancın başladı mı ne durumdasın
Sagol canim .Ben de kendimi zorladim son çıkışımız olur alışveriş icin diye.Allah kolaylık versin canımdışarı çıkmıyorum kaç gündür sırf korkudan yürüyemiyorum artık
Kimsem olmayınca mecbur ciktim canim hepsi elzem ihtiyaçlardi .Annem gelcek ama son ana birakmak istemedim.Güle güle kulanın canım.
Bu gün bende alış verişe cıkdım aslında kendime kiyafet alıcakdım ama görünce kızım ve bebişede bişeyler aldım sonrada market alış verişi güneş yakdı beni bir an bayılacak gibi oldum hapda. Artık bir yere gitmek cok zor.
Oturmak daha mantıkli evde.
Hadi allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bizi haberdar etmeyi unutmaCanım dışarıdaydım şimdi eve gidiyorum sancılarım ara ara tavan yapıyo eve gidip duş alıcam sanırım sonra yada gece hastaneye giderim gibi hissediyorum sancılar 15 dk 10 dk da bir geliyor tam net değil yani dualarınızı eksik etmeyin
En azında bitdi diye rahatsın artık.Sagol canim .Ben de kendimi zorladim son çıkışımız olur alışveriş icin diye.
Kimsem olmayınca mecbur ciktim canim hepsi elzem ihtiyaçlardi .Annem gelcek ama son ana birakmak istemedim.
Zararı olacağını sanmıyorum canımÇok sağol canım belki yarın doktora giderim
Yarın doktora giderim belki canım doğuma az kaldı acil çözüm lazım bana
Benimki de biraz rahatladı ama kanama korkutuyor beni kan ilacını da bıraktım zararı yok mıdır
Hemeroid kanaması canım
Çok kötüyüm valla
Evet cnm doğumdan sonra başladım kullanmaya.Canım lansinohu kullanmaya Doğumdan 2 hafta kadar önce başlasaydın faydası olurdu sanki. Sen doğumdan sonra mı kullanmaya başladın? Benim küçük kızımda emerken memelerim resmen kanıyordu. Hatta kustuğu zaman resmen kan kusuyodu. Tabi O emerken farketmiyodum kanadığını memeyi bırakınca görüyodum. Müthiş bi acı veriyodu emerken ama zamanla geçiyo. Ben o zaman lansinohu kullanmaya geç başladım, yara olduktan sonra. Bu sefer doğumdan önce başlicam inşallah
Canım dışarıdaydım şimdi eve gidiyorum sancılarım ara ara tavan yapıyo eve gidip duş alıcam sanırım sonra yada gece hastaneye giderim gibi hissediyorum sancılar 15 dk 10 dk da bir geliyor tam net değil yani dualarınızı eksik etmeyin
Kendi kendine açılması olanlara çok özeniyorum keşke benim de öyle olsa. Allah hepimize kolay doğumlar versin
Hamilelikte rahattım doğumdan sonra kanama yine basladı,bir kere kanadı mı toparlamak zor oluyorEvet ara ara kanama oluyor hatta kanama olduktan sonra benim acısı geçmeye başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?