2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

KIzlar bebişleri hastaneden cıkartırken ana kucagına koyup cıkarıoruz dımı ama oda bana cok buyuk glıor rahatsız olmmaz mı acaba onun ıcınde
Bn kıyamadım yawrumu içine koymaya.iki büklüm oldu .sanki yenidoğan için uygun değil gibi biraz dha büyümesini beklicem kullanmak için

Melodi cikolatadan yarin siparis vericem ben. Ustu bebek figurlu. 20 adet 56tldi. Bi de mavi badem sekeri alcam ayni yerden 150gr 11,5tl.
Ya kızlar çok pahalı değilmi ben koskadan sordum 32 adet 20₺ dünyaya hoşgeldin yazıyo ama bebek yok ben ondan alcam doğume yakın, pembeli güzel bişe zeyneppk

Melodi cikolatadan yarin siparis vericem ben. Ustu bebek figurlu. 20 adet 56tldi. Bi de mavi badem sekeri alcam ayni yerden 150gr 11,5tl.
Ben hacı şeriften aldım 70 adet madlen 49 tl cokta taze bı gunde geldı. İsim falan yazıyolar bı bak ıstersen ınternet sayfasından

KIzlar bebişleri hastaneden cıkartırken ana kucagına koyup cıkarıoruz dımı ama oda bana cok buyuk glıor rahatsız olmmaz mı acaba onun ıcınde
Cnm ben oglumda port bebe kullandim, icine koydugumuz da saga sola yalpaladi baya buyuk sagina soluna battaniye koyduk ole desteklemeye calistik kis diye ama oda pek rahat degildi, simdi yaza denk geliyor ve puset aldim daha saglikli olur diye dusunuyorum, kucakta tasinmasi daha sakincali oglumda kucakta gittik geldik hastaneye ve gobegi yeni dustugu icin kanama yapti ve k vitamini ignesi oldu yani kucaktada cok hirpalaniyor bebek sabit birseyde tasinmasi daha iyi...

Ayy çok heycanlandım hadi bakim darısı başıma kolaylıkla sağlıklı sağlıklı kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…