2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bılemedım ama bunu hıc duymadım we dusunmemıstım de gobek bagına zarar werebılcgnı hastanelerde ınsanlar cıkarken ana kucagıyla cıkarttıgını goruordum oda mantıklı aslında sıkıstırarak ortuyle falan yerını destekleyebılırız

Şuan bende öyle yapiyorum cnm mümkün olduğunca büyük kısmı vermeye calisiyorum. Birde cnm doktorum bana dediki bol bol nane ve dereotu tüket sütü çoşturuyor dedi dün başladım bende gerçekten doğruymuş.

Aynen cnm puset en uygunu gibi geliyor bana, birde ne olur siz siz olun 40 gunu doldurmamis bebegi kimsenin kucagina vermeyin, ozellkle kv,kp anne baba fark etmez cocugu duzgun tutamiyorlar koca cocuk gibi dik tutulmaz bebek ayrica annesi disinda da kucaga ihtiyaci yok ben o hatayi yaptim malesef 16 gunluk bebegimin gobegi kanadi, emzirmeden emzirmeye kucaga alinmasi en mantiklisi ki 2 saatte bir emicek bebekler anne kokusundan baska neye ihtiyaci olucak

Kızlar ya 15 dk bir geliyo sancı az daha mı beklesem napsam bilemedim heyecan tavan şu an
Ayy canım geliyormu sancılar ne zamandir var haziran annelerinde biri evde sancıları çekmiş hastaneye gittiginde 7 cm olmuş açıklığı kadını tebrik etmişler ama nekadar olunca gitmek lazım hic bilmiyorum

Son düzenleme:
Ayy sancılanan olunca çok heyecan yapıyorum ben, bide büyük ihtimalle en son ben doğurucam herkesin heyecanına ortak olacağım bu gidişle inşallah Ağustos'a kalmayız diye dua ediyorum .
Bende cok heycanlanıyorum böyle biri doğurunca.
Bende son doğuranlardan olucam hıs etdiğim 3-4 ağustos. Umarım o zamana kalmam.

Ayy sancılanan olunca çok heyecan yapıyorum ben, bide büyük ihtimalle en son ben doğurucam herkesin heyecanına ortak olacağım bu gidişle inşallah Ağustos'a kalmayız diye dua ediyorum .
Benim dr 40 haftayı bekleyecekmiş:) merak etme senle biz kapayacağız buraları hurma yiyelim bence :))

Ayy canım geliyorum sancılar ne zamandir var haziran annelerinde biri evde sancıları çekmiş hastaneye gittiginde 7 cm olmuş açıklığı kadını tebrik etmişler ama nekadar olunca gitmek lazım hic bilmiyorum

Bende o bayani okudum ve idolüm şu an. Allahim insallah hepimizin oyle kolay olsun

Bende o bayani okudum ve idolüm şu an. Allahim insallah hepimizin oyle kolay olsun
canım benim bi akraba da gece sancısı gelmiş bütün gece evde çekmiş sabah 10 da hastaneye gitti 2 de haber geldi bebek doğdu diye dogumuda rahat olmuş hep doğum yapanlar öyle derler ama ben hiç bilmiyorum sezeryan oluyorum çünkü hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusalim inşallah sende inşallah bi avazda dogurursun

Tmm cnm bakayım ona bir bu arada bişey diyeceğim göğüs kalkanı almistin değil mi cnm sen manuel, bende aldim ama inanki bende hiç bir işe yaramadi bir damla süt bile gelmedi. Bilgin olsun.
Canim göğüs kalkani yara olmasini engellemk icin.Ben makineyi yeni aldim baby plus .Insallah kalitelidir .Biraz aceleye geldi ama yorumlari iyiydi .
pitircik66 canim Allah bir avazda kurtarsin insallah .Guzel haberlerini bekliyoruz .
kayramberamveram canim cok guzel olmus eline saglik .

Masallah ne guzel. Allahim sizede hayirla saglikla kucaginiza almak nasip etsin. Sezeryan kolay mi onun da bin cesit zorlugu var. Benim korkum su azalması ve kordon dolanmasi. Evde aciklik artsin diye gezinirken allah korusun suyu biterse yada kordonu dolarsa boynuna. Benim normal olup olmayacagi belli degil bebek 4 e yaklasmak uzere 4 olursa bi düşüneceğiz dedi doktor masallah tosun hizlica büyüyor ama iste normal ihtimalimiz azalıyor

Kizlaarr iki gündür belimde çok şiddetli agrim var bugün dahada artti hatta bazen kipirdayamiyorum agridan ve adet sancisi gibi sancilarim oluyo arada. Hamilelik takvimimde de gerçek doğum sancilarinin böyle başladığı yazıyo. Salı günü Kontrolüm var. O güne kadar beklese bari

sezeryanda normal gibi aslında kiminin normal doğumu kolay kimininki zor geçer ya sezeryanda öyle benim sezeryanim kolay geçti iki kere oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…