2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sancilarin gelmiş salı günü nstde çıkar erken gelmezse

Canim stres yapma .Vücut hazirlaniyor sakin ol .Dinlenince gecmezse dakika olarak kisalirsa gidersin hastaneye .Germe kendini.

Kordonun boynuna dolanması sıkıntı gerçekten normal doğum yaptırmıyolar o zaman zaten. Ama banu çiftçinin doğum doğuma hazırlık videolarını izlersen orda anlatıyo suyun gelmesi çocuk için sorun değil diyo bebek son zamanlarında suya ihtiyaç duymuyo ama susuz olunca bebeğin enfeksiyon kapma riski oluyo o yüzden su geldikten sonra bekletmeden doğum yaptırıyolar.

Ayyy bi bebiş daha mı geliyo yoksa

Kizlar su an secim kutlamalarindan dolayi cok yogun gürültü var .Silah sesi ,havai fisek ,kornalar ve her seste kasiliyorum. Bebek bir yere toplaniyor Insallah bu geceyi agrisiz atlatiriz hastane uzak zaten ayri geriliyorum .

Ya kizlar bu benim ikinci sezeryanim olcak dieri son anda sezeryam oldugu icin o ana kadar normal beklemistik ama bunda kesin sezeryan oldugu icin tedirginim ya cocuk gelirse filan diee yaaa

Benim agrim cok olmuyor ama gun icerisinde 5 6 kere adet sancisi gibi alt karında sanci hissediyorum bi de o esnada bacaklarimda sanki kasiliyo gibi agriyo bi de doğumu memlekette yapmaya karar verdim yarin 11 saatlk yola cikiyorum

O bayani cok oneren oldu videolari izleyeceğim insallah. Ama iste evde sancı cekip kolay olsun derken normal olacak isi sezeryan olarak olmak da var

Canım sende hamilelik şekerimi var? Bebek kaç kilo? Benimle bir gün var aranda. Benim bebek 2 hafta önde gidiyo kiloda ve boyda ama bir hafta önce 2850 idi. Yarın kontrol var, alsa alsa 200 gr Alır diye düşünüyorum bir haftada.

Ya kizlar bu benim ikinci sezeryanim olcak dieri son anda sezeryam oldugu icin o ana kadar normal beklemistik ama bunda kesin sezeryan oldugu icin tedirginim ya cocuk gelirse filan diee yaaa
bende 35 te 36 da elimi kolumu sallama sallaya doğuma girdim şimdi kasilmalarim sancilarim herseyi ilk defa yaşıyorum 38 den önce gelirse diye merak icindeyim iki gündür alttan alttan iğne batıyor sanki ara ara bakalım paşa 1 hafta bekleyecekmi

Benim bebek de bu hafta 2800 du ortalama boyle oluyo galiba 49 cm de boyu demişti doktor

Yaaa benimde ole batmalarim oluo benimki suan ters ayaklarini vuruo die yoruodum ama ayy bilmiorum walla

Canim gebelik sekwri yok cikmadi uc aylik normal aclik tokluk sekeri normal. Tansiyon yok sukur ödem bile yok. Kilomu sorarsan 47 ile hamile kaldim boy 160 yag oranim yuzde 14 du :) komandolarda bile yuzde 20 imis. Asiri zayif görünüyordum. Ama bebisin masallahi var. 35 hafta 2 gunlukken 3200 dü. Persembe nst sonraki persembe kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…