2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa benimde ole batmalarim oluo benimki suan ters ayaklarini vuruo die yoruodum ama ayy bilmiorum walla
benimki ters değil canım pozisyonunu aldı ama karnim indi oyüzden iki gündür agrilarim değişti salı günü dra gideceğim son kontrole bakalım ne diyecek

Bende o bayani okudum ve idolüm şu an. Allahim insallah hepimizin oyle kolay olsun
Benim hayalim de öyle evde sancı çekmek, bakalım nasip üçüncü bebeğim ama kendi kendine sancılanmak nasıl bir şey bilmiyorum. İki de postterm yani günü geçmiş suni sancı ile oldu Ama bu benim yumurtlama tarihimin normalden geç olması ile alakalı sanırım

Zaten dogum sancisiysa seni uyandirir .Degilse rahat rahat uyursun canim.Su an benim de kasilmalarim artti .Ses oldukca bebek toplaniyor .Gidecek yer de yok silah atiliyor disari zaten cikamam
Canım tv ye aç kapıları kapat bi meyve tabağı hazırla oğluşuna sakinle biraz..

Yaa çok heyecanlı böyle fosur fosur oturmak istemiyorum doğurmak istiyorum artık ama erken daha

Zaten dogum sancisiysa seni uyandirir .Degilse rahat rahat uyursun canim.Su an benim de kasilmalarim artti .Ses oldukca bebek toplaniyor .Gidecek yer de yok silah atiliyor disari zaten cikamam
Burasida böyle canim. Bende çok korkuyorum cama yakın bile oturamiyorum silah sesinden. Bide sancim tutarsa hastanaye gitmek daha da zorlaşir. Akillica beklese bu bebişler

Bebiş erkekmi ? Benimde doktorum sürekli kızoyor ortalmanın üzerinde diue, şekerinmi var diyor devamlı. Halbuki hiç kilo almadım bu aya kadar. Tatlı yemiyorum, ekmek sabah sadece. Tabiki bebeğin sağlığı için konuşuyor ama ben bunalıyorum artık.

Canım tv ye aç kapıları kapat bi meyve tabağı hazırla oğluşuna sakinle biraz..
Canim kapilar filan kapali .Ev caddede o sesi bastiramiyoruz maalesef .Tv sesini yukseltince de ayni tepkiyi veriyor.Bu yuksek sesten korkmasini okulda gosteri hazirlarken provalarda fark etmistim .Hangi gun prova yapsak yogun tekmeleme sonra kasilma oluyordu .O degil de önümüzde daha 15 Temmuz var .Bizimki dogmazsa tabii .Dogum 16 temmuz 18 temmuz filan.

Burasida böyle canim. Bende çok korkuyorum cama yakın bile oturamiyorum silah sesinden. Bide sancim tutarsa hastanaye gitmek daha da zorlaşir. Akillica beklese bu bebişler
Insallah bisey olmaz atlatiriz .Son eksikleri de aldik ya esime surekli dogum yakin gibi hissediyorum diyorum.
Korktu yavrum kıyamam ya =(
Maalesef kuzum .Ürkek bir ceylan olcak benimki belli .Aslinda gebeligin en basindan beri hep gürültü icindeydim okulda ama

O bayani cok oneren oldu videolari izleyeceğim insallah. Ama iste evde sancı cekip kolay olsun derken normal olacak isi sezeryan olarak olmak da var

Canım sancın 5 dk da bire düşünce hastaneye gittiğinde bile doğum yapmak saatler sürüyo genelde zaten o yüzden sezeryana ihtiyaç duyulursa da sıkıntı olmaz nasipde ne var bilemiyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil

kızlar çikolata nerden aldınız bizim burda pastanede kilosu 60 tl 30 adet anca geliyormus ama çikolata kalın madlen gibi değil siz nerden aldiniz ve nasıl cikolatalar kaç adet
Bizim burda iki çeşit vardı canım kalın olanın kilosu 110 liraydı yaklaşık 40 tane gelir demişti . Dışı kaplı madlenin kilosu 75liraydı ben ondan aldım 118 tane geldi

Insallah bisey olmaz atlatiriz .Son eksikleri de aldik ya esime surekli dogum yakin gibi hissediyorum diyorum.

Maalesef kuzum .Ürkek bir ceylan olcak benimki belli .Aslinda gebeligin en basindan beri hep gürültü icindeydim okulda ama
Evet anlattığına göre sese duyarlı bir bebek olacak, Allah kolaylık versin uyanmasın diye parmak uçlarında yürümek Zorunda kalacaksın gibime geliyor hayali bile güzel

Benimde herşeyim hazır. Sadece bebeğimin bezi islak mendili ve şampuani kaldı. Başka unuttuğum bişey çıkmazsa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…