- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.321
Bi kaç gün daha beklese çok iyi olur :)
evet canım ikisinide spinal oldum ilkinde hiçbir fikrim yoktu 36 da dogurunca doktorumla da konusmamistim anestezi uzmanı sordu bilmiyorum siz hangisini onerirsiniz dedim spinal daha konforlu sonrası daha rahat dedi bende spinal oldum digerinde gıcık oluyormus oksuremiyormussun bende hiç öyle şeyler olmadıSpinal ile mi okmuştunuz
Aynen canim onlara bagliyiz. Sağlıkla kucagimiza alalim inşallahBende doğum duyunca heyecan yapıyorum gelsin artık diyorum sonra vazgeçiyorum bi hafta daha beklesin diyorumama bizim değil bebişin ne istediği önemli o yönlendirecek bizi artık
Ay hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.Evet anlattığına göre sese duyarlı bir bebek olacak, Allah kolaylık versin uyanmasın diye parmak uçlarında yürümek Zorunda kalacaksın gibime geliyor hayali bile güzel
Ben de bu kez bitti eve rahatlıkla gidebiliriz dedim esime. Korseyi unutmusuz .Benimde herşeyim hazır. Sadece bebeğimin bezi islak mendili ve şampuani kaldı. Başka unuttuğum bişey çıkmazsa tabii
Korseyi bende almadim giyebilirmiyim onuda bilmiyorum. Ama kardesime aldiracam yinede ben çıkamam bi yereAy hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.
Ben de bu kez bitti eve rahatlıkla gidebiliriz dedim esime. Korseyi unutmusuz .
Bizim de kac saattir silah havai fişek sesleri gerçekten daraltti yaAy hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.
Onu da internetten hallederim artik .Korseyi bende almadim giyebilirmiyim onuda bilmiyorum. Ama kardesime aldiracam yinede ben çıkamam bi yere
Hickirik arti kasilma ter bastiBizim de kac saattir silah havai fişek sesleri gerçekten daraltti ya
O zaman işin zor inşallah sese alışırAy hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.
Ben 4-5 gündür yiyorum canım günde 3 tane h de sevmem ama ben de hala tık yokAranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?
Aranizda hurma tuketen varmi kizlar? Çok sevmeme rağmen doğumu tetiklediği için yemedim en son 33. Haftada fazlaca yemiştim ve 3 gun sonra sancim 100lerde cikmis serumla durdurulmuştu. Kesin hurmadan oldu da diyemiyorum ama.Bugün 36 bitiyor artik yesem birşey olurmu ?
Sese tepki vermesi enterasan gerçi benmkide arabada yüksek ses müzikte hareketleniyordu ama korktuğunu düşünmyrm kasılma olmuyordu.. malesef sevinmeyi de kutlamayıda abartan bi milletz silah nedir hiç anlamıyorum. Umarım uzun sürmez.. doğumunda 15 temmuza denk gelmez. Planlamadı mı henüz doktorun tarihiCanim kapilar filan kapali .Ev caddede o sesi bastiramiyoruz maalesef .Tv sesini yukseltince de ayni tepkiyi veriyor.Bu yuksek sesten korkmasini okulda gosteri hazirlarken provalarda fark etmistim .Hangi gun prova yapsak yogun tekmeleme sonra kasilma oluyordu .O degil de önümüzde daha 15 Temmuz var .Bizimki dogmazsa tabii .Dogum 16 temmuz 18 temmuz filan.
Saygısızlık olduğunu düşünüyorum artık ülke olarak her şeyi abarmayi seviyoruz maalesefOnu da internetten hallederim artik .
Hickirik arti kasilma ter basti
Canım benim 10 günüm kaldı bende bile yok hala bişey.. ben de anlamıyorum hiç mi belirti olmaz, yapmadığım şey de kalmadı hurmalar, yürüyüşler, merdiven inip çıkmalar, yer bile sildim bikaç odayı eğilerek ama bana mısın demedi hiçbişeyim yokSancı nasıl bişi oluyor kiben niye hiç bişey hissetmiyorum kasılmıyorumda bende mi acayiplik var çözemedim yada oluyor ben mi anlamıyorumki
Benim hayalim de öyle evde sancı çekmek, bakalım nasip üçüncü bebeğim ama kendi kendine sancılanmak nasıl bir şey bilmiyorum. İki de postterm yani günü geçmiş suni sancı ile olduAma bu benim yumurtlama tarihimin normalden geç olması ile alakalı sanırım
iyi canım tek değilmişim demek ki seninde az kalmış aslında belli etmesi lazım heralde geç gelecek minnak :)Canım benim 10 günüm kaldı bende bile yok hala bişey.. ben de anlamıyorum hiç mi belirti olmaz, yapmadığım şey de kalmadı hurmalar, yürüyüşler, merdiven inip çıkmalar, yer bile sildim bikaç odayı eğilerek ama bana mısın demedi hiçbişeyim yok
Canım sancın 5 dk da bire düşünce hastaneye gittiğinde bile doğum yapmak saatler sürüyo genelde zaten o yüzden sezeryana ihtiyaç duyulursa da sıkıntı olmaz nasipde ne var bilemiyoruz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil
Bebiş erkekmi ? Benimde doktorum sürekli kızoyor ortalmanın üzerinde diue, şekerinmi var diyor devamlı. Halbuki hiç kilo almadım bu aya kadar. Tatlı yemiyorum, ekmek sabah sadece. Tabiki bebeğin sağlığı için konuşuyor ama ben bunalıyorum artık.
Heralde canım ya tam gününübekliyor ya da gecikicek baklaım hayırlısı artık. Gerçi bi arkadaşım doğurdu 3 hafta evvel 39+3 te onda da hiç bi belirti yokken birden suyu gelmiş ertesi güne de doğurdu belli olmuyor hiç. Beklemek çok heyecanlı artık dayanamıyorumiyi canım tek değilmişim demek ki seninde az kalmış aslında belli etmesi lazım heralde geç gelecek minnak :)
Evet canım ortlamanın üzeri oluyomuş diyor benim doktorda tam 35+0 da 2850 idi. Yani 37 haftalık bebek kilosuymuş.
aynen canım birde burda gördükçe dahada heyecanlanıyorum tipi huyu suyu hareketleri nasıl olacak öpüp koklamak istiyorum biran önce :) belki bizimde birden olur bakalım keyifleri ne zaman olacak:) sağlıkla doğsunlar inşallahHeralde canım ya tam gününübekliyor ya da gecikicek baklaım hayırlısı artık. Gerçi bi arkadaşım doğurdu 3 hafta evvel 39+3 te onda da hiç bi belirti yokken birden suyu gelmiş ertesi güne de doğurdu belli olmuyor hiç. Beklemek çok heyecanlı artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?