2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Spinal ile mi okmuştunuz
evet canım ikisinide spinal oldum ilkinde hiçbir fikrim yoktu 36 da dogurunca doktorumla da konusmamistim anestezi uzmanı sordu bilmiyorum siz hangisini onerirsiniz dedim spinal daha konforlu sonrası daha rahat dedi bende spinal oldum digerinde gıcık oluyormus oksuremiyormussun bende hiç öyle şeyler olmadı

Evet anlattığına göre sese duyarlı bir bebek olacak, Allah kolaylık versin uyanmasın diye parmak uçlarında yürümek Zorunda kalacaksın gibime geliyor hayali bile güzel
Ay hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.
Benimde herşeyim hazır. Sadece bebeğimin bezi islak mendili ve şampuani kaldı. Başka unuttuğum bişey çıkmazsa tabii
Ben de bu kez bitti eve rahatlıkla gidebiliriz dedim esime. Korseyi unutmusuz .

Ay hic oyle olmasini istemiyorum .Gürültülü bir cadde, olaylı bir apartman .Matkap sesi ,bangir bangir komsular filan .Alışması lazim.

Korseyi bende almadim giyebilirmiyim onuda bilmiyorum. Ama kardesime aldiracam yinede ben çıkamam bi yere

Bizim de kac saattir silah havai fişek sesleri gerçekten daraltti ya

Ben 4-5 gündür yiyorum canım günde 3 tane h de sevmem ama ben de hala tık yok

Sese tepki vermesi enterasan gerçi benmkide arabada yüksek ses müzikte hareketleniyordu ama korktuğunu düşünmyrm kasılma olmuyordu.. malesef sevinmeyi de kutlamayıda abartan bi milletz silah nedir hiç anlamıyorum. Umarım uzun sürmez.. doğumunda 15 temmuza denk gelmez. Planlamadı mı henüz doktorun tarihi

Sancı nasıl bişi oluyor ki ben niye hiç bişey hissetmiyorum kasılmıyorumda bende mi acayiplik var çözemedim yada oluyor ben mi anlamıyorumki
Canım benim 10 günüm kaldı bende bile yok hala bişey.. ben de anlamıyorum hiç mi belirti olmaz, yapmadığım şey de kalmadı hurmalar, yürüyüşler, merdiven inip çıkmalar, yer bile sildim bikaç odayı eğilerek ama bana mısın demedi hiçbişeyim yok

Benimkide hep erken olur 11. Gun yumurtlarim bazen 10 . Adete 8 gun kala ogrenirdim ben sonucu hep :))

iyi canım tek değilmişim demek ki seninde az kalmış aslında belli etmesi lazım heralde geç gelecek minnak :)

Amin insallah. Ilkin acemiligi var iste halbuki instagram da ne kadar rahat doğuruyorlar :) hemen 1 dk lik video sonunda bir minik el ayak

Bebek erkek. Eger istanbulda isen hala gec degil doktorumu oneririm. Oyle saygili oyle anaç ki. 4 kiloyu gecmedigi surece gonlumuz normal dogumu istesin diyor. Hic demedi ne yersin ne icersin diye. Sagolsun cok memnunum

iyi canım tek değilmişim demek ki seninde az kalmış aslında belli etmesi lazım heralde geç gelecek minnak :)
Heralde canım ya tam gününübekliyor ya da gecikicek baklaım hayırlısı artık. Gerçi bi arkadaşım doğurdu 3 hafta evvel 39+3 te onda da hiç bi belirti yokken birden suyu gelmiş ertesi güne de doğurdu belli olmuyor hiç. Beklemek çok heyecanlı artık dayanamıyorum

Evet canım ortlamanın üzeri oluyomuş diyor benim doktorda tam 35+0 da 2850 idi. Yani 37 haftalık bebek kilosuymuş.

Benim ultrason kagidinda 3200 gramin karsisinda tam 37 hafta 4 gun yaziyordu
Masallah diyelim tontonlara allah nazardan korusun saglikla dogum nasip etsin herkese. Bunuda demeye korkar oldum. Bi bayan var allah herkese bi avazda normal dogum nasip etsin dedim diye belki herkes istemiyor filan demisti. Ne diyeyim o yuzden allah herkese saglikla bebegini kucaginda tutmayi nasip etsin( simdide belki ben kucağımda degil sırtımda gezdirmek istiyorum der gerçi )

aynen canım birde burda gördükçe dahada heyecanlanıyorum tipi huyu suyu hareketleri nasıl olacak öpüp koklamak istiyorum biran önce :) belki bizimde birden olur bakalım keyifleri ne zaman olacak:) sağlıkla doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…