2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ikimizin de günü aynı. Gerçi diğer programlarda 4temmuz görünüyor aslında. Burda 5temmuz görünüyor nedense.
Ben de hala bşey hissetmiyorum. Sadece arada karnım sertleşiyor ama ağrı yok. Bi de çatı kemiklerim ağrıyor sende de var mı bu tarz ağrı?
Cumartesi günü randevum normal Doğum gibi görünüyor bi sıkıntı olmazsa. sen ne durumdasın?normal Doğum mu olacak?

Gunaydin herkese bugun güzel haberler alalım inşallah

RYSA bayadır görünmüyor doğum falan geldi aklıma:)
Yok canım nerede , kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı üstümde kara bulutlar var sanki hani anlatmıştım ya görünümcemler gelecek diye onlar geldikleri gün çocuğum hastalandı alerjisi tuttu ateşler içinde yandı 2 gün gorumcemler de gezdi tozdu geldiler yemek yediler yayıldılar denize alış verişe gittiler hiç yeğeni de ben de umrunda olmadı arti gece cocugunun altini baglamayi unutmus cocuk kanepeye işedi iyice sinirlerim bozuldu, ben o sıcakta yemektir çocuktur temizliktir uğraştım durdum annem geldi memleketten ama kadınla daha oturup konuşamadık nihayet gorumcemler cuma gitti çocuğumun ateşi düştü iyi oldu derken şimdi de kusma başladı yemedi icmedi aciller çocuk doktorları iğneler serumlar öldük bittik resmen kaç gündür hiç bir şey ağzına koymadı bugün kusma durdu çok şükür ama ağzına sadece biraz cips istedi onu yedi biraz su ve biraz da şeftali yedi o kadar ama şimdi de ben grip oldum öksürme baş ağrısı kemiklerim sızlıyor sizlerden uzak yani nasıl desem bir hastalık bitiyor peşinden başkası geliyor üstümde lanet varmış gibi bir kurtulamadım canım lütfen bana dua edin çok üzgünüm kaç gündür her şeye ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu görümcem gittiğinden beri hiç arayıp çocuğu sormadı da adını bile duymak istemiyorum o kadının , sizlerden dua istiyorum kızlar bu halimle bir de bebek gelirse ne yaparım hiç bilmiyorum , bu arada cuma günü çocuğu hastaneye götürünce kendim de doktora çıktım bebeğim normal geliş pozisyonunda Dr normal doğum yapmam için bir engel olmadığını söyledi haftaya gel dedi nst' de hiç sancı çıkmadı , hep fazla gecikmesin gelsin bebeğim diyordum şimdi de gelmesin kızımla ben iyileselim ondan sonra gelsin diye dua ediyorum

Bende aynı durumdayım artık esım dalga gecıyo bugundemı yok dıyo. Sancı bılle yok anşamadım ben. Herles dogruyo patır patır darısı basımıza

Bende aynı durumdayım artık esım dalga gecıyo bugundemı yok dıyo. Sancı bılle yok anşamadım ben. Herles dogruyo patır patır darısı basımıza
Vakti gelfi mi hic anlamadan geliyorlar:)) 40+4te geldi benim bidik:) 7 temmuzda gelecek hatta gececek derken 4 temmuzda kollarimdaydi:)) bol yuruyus hurma ve meryem ana otu suya koyduk. Anam 1 hafta once koydu suya otu ne zaman dogacak bu cocuk diyee:))) 41i bekleriz demisti doktor. Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah. Normal dogum ise sabredin. Zamani geldiginde cikiyor yavrular merak etmeyin:))

RYSA canım çok geçmiş olsun son zamanında kötü şeyler olmuş gerçekten ama geldi mi üst üste geliyo işte. Herkeste anlayışsız birileri var kv kp anne baba gibi sanada da anlayışsız görümce düşmüş maalesef. Yani dışarda bile insanlar halimizi görünce işlerimizi kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapıyolar da bu akrabalar neden böyle anlamış değilim. Allah akıl fikir merhamet versin ne diyelim.

Kızlar bugün annemle buzluğa atmak için poaça kurabiye falan yaptık inanılmaz yorulmşum şimdi çıkıyor acısı belim kopuyor resmen uzanmak bile rahatlatmıyor şuan. Off doğum yapan insandan pasta börek beklenir mi ya sen yapar götürürsün afiyetle yersiniz valla nasıl adetlerimiz var şaşıyorum bazen..

Canım kızına da sana da çok geçmiş olsun maalesef bu akraba denilen insanlar sanki bizim hayatımızı zorlaştırmak için varlar kimimizde anlayışsız kv. Kp. Kimimizde anne baba kardeş Kimimizde görümce ne bileyim Allah yardımcın olsun sıkma canını kızını bebeğini ve kendini düşün

ayprensesii
Sayfa ya doğuranların listesni yapma fikri cok güzel olur, @AdaisyLove da dediği gibi.
Evet bnde düşündüm ama şuanki halini zor oluştutdum doğumdan sonra pek giren olacağını sanmıyorum..
İsimleri bile tamamlanmadı listenin.. bazı tarigler olup bazılarının olmadığı bi liste de güzel durmaz

Kızlar vajinada batma yaşayan var mı?

Bebek hareketli bu gece ve batma oluyor alt tarafta nedir ki bu?baskı mı oluyor acaba aşağıya doğru? Yoksa Doğum yaklaşıyor mu??

Son düzenleme:

Bebek hareketli bu gece ve batma oluyor aşt tarafta nedir ki bu?baskı mı oluyor acaba aşağıya doğru? Yoksa Doğum yaklaşıyor mu??
Canım ben doğum yapmadım ama genelde doğum yapanlar vajinada baskı batma ve bebeğin hareketlendiğini söylüyor doğuma yakın. Günün de az kalmış hazırlıklı ol az kalmış bence kavuşmanıza yumuşacık kucağına alırsın inş bebişini:)

Bebek hareketli bu gece ve batma oluyor aşt tarafta nedir ki bu?baskı mı oluyor acaba aşağıya doğru? Yoksa Doğum yaklaşıyor mu??
Dün gece bnmde çok şiddetli bi batma geldi alt kısma.. ayaktydım doğrulamdım bidaha olmdı ama korktum bnde

Gözün aydın cnm rabbim sağlıklı uzun ömür versin ikinizede..darısı başımıza inşallah..
Normal mi oldu sezaryenmi uygun bir zmnda yazarsın iyi dinlenmeler bebişinle sana

Ayy gerçekten mi canım bak iyice heyecan yaptım şimdi :) amin inş hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızı canım :)
zaten tetikteyim kaç gündür. Dışarı çıkmaya korkuyorum resmen. Ağrım olur suyum gelir diye tedirgin oluyorum. Cumartesi randevum var ama o zamana kadar doğurur muyum bilmiyorum :)

Dün gece bnmde çok şiddetli bi batma geldi alt kısma.. ayaktydım doğrulamdım bidaha olmdı ama korktum bnde

Bende de arada oluyordu ama bu gece sık tuvalete çıkıyorum ve az az yapıyorum idrarı da ilginç bi şekilde. Doğuma yaklaşıyoruz mu acaba diye düşünüyor insan farklı bişey yaşayınca.

Allah analı babalı büyütsün canım. Gözünüz aydın. :)
Doğum hikayeni uygun bi zamanda bekliyoruz :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, allah uzun sağlıklı ömürler versin evladına.. çok sevindim, darısı bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…