- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.341
Canım benim 10 günüm kaldı bende bile yok hala bişey.. ben de anlamıyorum hiç mi belirti olmaz, yapmadığım şey de kalmadı hurmalar, yürüyüşler, merdiven inip çıkmalar, yer bile sildim bikaç odayı eğilerek ama bana mısın demedi hiçbişeyim yok
Yok canım nerede , kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı üstümde kara bulutlar var sankiGunaydin herkese bugun güzel haberler alalım inşallah
RYSA bayadır görünmüyor doğum falan geldi aklıma:)
Bende aynı durumdayım artık esım dalga gecıyo bugundemı yok dıyo. Sancı bılle yok anşamadım ben. Herles dogruyo patır patır darısı basımızaCanım benim 10 günüm kaldı bende bile yok hala bişey.. ben de anlamıyorum hiç mi belirti olmaz, yapmadığım şey de kalmadı hurmalar, yürüyüşler, merdiven inip çıkmalar, yer bile sildim bikaç odayı eğilerek ama bana mısın demedi hiçbişeyim yok
Bence aynıdır canım dışı da güzel pembiş pembiş yeter bence mideye gitcek neticede :)))koskada iyiymiş ben istanbuldayim aynı fiyatmidir acaba
Vakti gelfi mi hic anlamadan geliyorlar:)) 40+4te geldi benim bidik:) 7 temmuzda gelecek hatta gececek derken 4 temmuzda kollarimdaydi:)) bol yuruyus hurma ve meryem ana otu suya koyduk. Anam 1 hafta once koydu suya otu ne zaman dogacak bu cocuk diyee:))) 41i bekleriz demisti doktor. Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah. Normal dogum ise sabredin. Zamani geldiginde cikiyor yavrular merak etmeyin:))Bende aynı durumdayım artık esım dalga gecıyo bugundemı yok dıyo. Sancı bılle yok anşamadım ben. Herles dogruyo patır patır darısı basımıza
canım bakicam oraya teşekkür ederim bilgi için sonuçta çikolata çok gider aynı fiyata çok daha fazla alirimBence aynıdır canım dışı da güzel pembiş pembiş yeter bence mideye gitcek neticede :)))
Aynin canım tabi iki türlü kalın ve ince olanı var. Bu ince, normal yediğimiz çikolatalardancanım bakicam oraya teşekkür ederim bilgi için sonuçta çikolata çok gider aynı fiyata çok daha fazla alirim
Canım kızına da sana da çok geçmiş olsun maalesef bu akraba denilen insanlar sanki bizim hayatımızı zorlaştırmak için varlar kimimizde anlayışsız kv. Kp. Kimimizde anne baba kardeş Kimimizde görümce ne bileyim Allah yardımcın olsun sıkma canını kızını bebeğini ve kendini düşünYok canım nerede , kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı üstümde kara bulutlar var sankihani anlatmıştım ya görünümcemler gelecek diye onlar geldikleri gün çocuğum hastalandı alerjisi tuttu ateşler içinde yandı 2 gün gorumcemler de gezdi tozdu geldiler yemek yediler yayıldılar denize alış verişe gittiler hiç yeğeni de ben de umrunda olmadı arti gece cocugunun altini baglamayi unutmus cocuk kanepeye işedi iyice sinirlerim bozuldu, ben o sıcakta yemektir çocuktur temizliktir uğraştım durdum annem geldi memleketten ama kadınla daha oturup konuşamadık nihayet gorumcemler cuma gitti çocuğumun ateşi düştü iyi oldu derken şimdi de kusma başladı yemedi icmedi aciller çocuk doktorları iğneler serumlar öldük bittik resmen kaç gündür hiç bir şey ağzına koymadı bugün kusma durdu çok şükür ama ağzına sadece biraz cips istedi onu yedi biraz su ve biraz da şeftali yedi o kadar ama şimdi de ben grip oldum öksürme baş ağrısı kemiklerim sızlıyor sizlerden uzak yani nasıl desem bir hastalık bitiyor peşinden başkası geliyor üstümde lanet varmış gibi bir kurtulamadım canım lütfen bana dua edin çok üzgünüm kaç gündür her şeye ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu görümcem gittiğinden beri hiç arayıp çocuğu sormadı da adını bile duymak istemiyorum o kadının , sizlerden dua istiyorum kızlar bu halimle bir de bebek gelirse ne yaparım hiç bilmiyorum , bu arada cuma günü çocuğu hastaneye götürünce kendim de doktora çıktım bebeğim normal geliş pozisyonunda Dr normal doğum yapmam için bir engel olmadığını söyledi haftaya gel dedi nst' de hiç sancı çıkmadı , hep fazla gecikmesin gelsin bebeğim diyordum şimdi de gelmesin kızımla ben iyileselim ondan sonra gelsin diye dua ediyorum
Evet bnde düşündüm ama şuanki halini zor oluştutdum doğumdan sonra pek giren olacağını sanmıyorum..
Canım ben doğum yapmadım ama genelde doğum yapanlar vajinada baskı batma ve bebeğin hareketlendiğini söylüyor doğuma yakın. Günün de az kalmış hazırlıklı ol az kalmış bence kavuşmanıza yumuşacık kucağına alırsın inş bebişini:)Kızlar vajinada batma yaşayan var mı?
Bebek hareketli bu gece ve batma oluyor aşt tarafta nedir ki bu?baskı mı oluyor acaba aşağıya doğru? Yoksa Doğum yaklaşıyor mu??
Dün gece bnmde çok şiddetli bi batma geldi alt kısma.. ayaktydım doğrulamdım bidaha olmdı ama korktum bndeKızlar vajinada batma yaşayan var mı?
Bebek hareketli bu gece ve batma oluyor aşt tarafta nedir ki bu?baskı mı oluyor acaba aşağıya doğru? Yoksa Doğum yaklaşıyor mu??
Gözün aydın cnm rabbim sağlıklı uzun ömür versin ikinizede..darısı başımıza inşallah..Kızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
Bebişim 3250 gr çokta tatlı alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Canım ben doğum yapmadım ama genelde doğum yapanlar vajinada baskı batma ve bebeğin hareketlendiğini söylüyor doğuma yakın. Günün de az kalmış hazırlıklı ol az kalmış bence kavuşmanıza yumuşacık kucağına alırsın inş bebişini:)
Dün gece bnmde çok şiddetli bi batma geldi alt kısma.. ayaktydım doğrulamdım bidaha olmdı ama korktum bnde
Kızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
Bebişim 3250 gr çokta tatlı alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Kızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?