2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 4-5 gündür yiyorum canım günde 3 tane h de sevmem ama ben de hala tık yok
Bende bugün başladım bakalım etki edecek mi
Allah yardimciniz olsun canim yavrunada sanada şifa versin tez vakitte. Bu milletin dusuncesizligi nedir valla anlayamadım gitti. Iyi sabretmiş patlamamışsın kadina. Esin birşey demedi mi hic? Neyseki gitmişler annende gelmiş toparla kendini iyi olmaya çalış morelin duzelsin hastalıkta çabucak geçer insallah. Dahada kabul etme kimseyi açık açık söyle bırak darılan darılsın. Kimse senden ve çocuklarından önemli değil.
Maşallah canim gözünüz aydın hayırlı olsun bebegin

Ay inanmıyorum maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kendini toparlayinca ayrıntıları bekliyoruz

Maşallah canım tam pıtırcık doğurdu kesin diye yazcaktım yazını gördüm hayırlı olsun bebişin bizde sağlıkla alırık inşş kucağımıza kolay bi şekildeeee :))

Bu akşam bende de ilk defa değişik şeyler oluyo belime ağrı giriyo, alttan çıkcakmış gibi baskı oluyo çocum içerde coştu karnımdan çıkcak sanki bi yandan seviniyorm belirtiler başladı diye bi yandan tırsıyorummmmmm :))))

kizlar hepinize tesekkurler cvb yazdiginz icin akintimi sumu bilmiyorum ama sancim coktu bugun aksam nst cdktrdim cok sanci cikmadi daha dogrusu eve geliyorum sanvi artiyo rahimden sanki cocuk cikacak gibi baski oluyo igne batar gibi batiyo hastaneye gidiyorum bise cikmiyo sinir oldum riskli gebelik oldugu icin bide pedli takip icin yatis dedi hastaneye yakinim bide oglum var diye yatamadim ama iyice alttan batma var sabah kontrole gidicem gece 12 de iyice doguruyorum sandim ama simdi biraz rahatim insallah sabah hayirli guzel haberler alirim

Oyle mi çok iyi bu tavsiyeni hemen deneyeyim sendede işe yaramış çok güzel afiyet olsun meleğine

Pedli takip derken turnusol kağıdı mı kullanacaklar acaba ? İnşallah hayırlı haberler alırsınız.

Bende pek bişey yok ya yani bakıyorum arada elimle çok hafif bazen hissediyorum ağrı ama çok az.. benimki tüp bebek canım ama normal doğum allah olucak allah izin verirse inşallah.. şimdiye kadar tüm muayenelerde hiç bir sorun çıkmadı, allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı

Amin canım inşallah sağ salim hepimizi kurtulalım, sağ salim alalım kucağımıza miniklerimizi :))

Pedli takip derken turnusol kağıdı mı kullanacaklar acaba ? İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
sanirim canm suyummu geliyo idrar kacagimi ona bakicaz dedilerdi ama yatmadim bise yapamadilar o yuzden insallah kontrole gidicem artik valla dogurmak istiyorum bnm doktrda inat son gune kadar bekler almaz sezeryana offff off insallah hayirlisiyla bugun riskli gebelik diye alir sezeryana

Gözünaydin canım maşallah bebişe ❤
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım geçmiş olsun
Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Rabbim bir ayazda kurtarsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Evet anlattığına göre sese duyarlı bir bebek olacak, Allah kolaylık versin uyanmasın diye parmak uçlarında yürümek Zorunda kalacaksın gibime geliyor hayali bile güzel
O cok doğru, benim kızım daha karnımdayken sese duyarlıydı, eşim sürekli kapiyi hizli acar carpar cıkar huyu boyle, karnımda olduğunda hep korkar uyanırdı aniden, yeni doğduğundada aynı sese ayni şekilde tepki veriyordu aniden korkup uyanıyordu, babasnın huyu değişdi sayesinde kapılarda bir oh cekdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…