2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydin canim allah annalı babalı buyutsun, darısı bekleyenlerin başına.

Isteyen istedigini beklesin .Umrumda olmaz .Her zaman ayni performansla misafir ağırlayacak degilim.Hayirli olsun demeyen insanlar bebegub ismini ,cinsiyetini ,kilosunu ogrenmek icin evime gelcek. Kahve,cikolata,lokum yeterlidir .Ha zaten gerçek dostlarim ,arkadaslarim elleri dolu gelir beklentiye girmez.
Masallah canim .Gozun aydin .Hosgelmis prenses .
Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Canim Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz .

Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy

Günaydın kızlar. pitircik66 gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallah.
Benim de bugün son kontrolüm var. Akşam üstü. Birazdan bayanlar gelecek ev temizliğine. Sonra da hastaneye gideceğim.
Not : siteye fazla girmiyorum birkaç gündür. Tırstım azıcık :) zaten normal doğumu o yüzden istemedim. Doğum hikayelerini okudukça da iyice bir tırstım. :)

Günaydın canim Nisan mi geldi acaba?
Nisandan hemen sonra doğum olmayabiliyor telaş yapma sakın ol dusunu al doktora görün canım sen normal mi bekliyordun yoksa sezeryan mi ?
Sezeryan ise hemen doktora git evde bekleme

pitircik66 canım hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler versin inşallah
Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy
canım bence git bi görün ne olur ne olmaz

Günaydın canim Nisan mi geldi acaba?
Nisandan hemen sonra doğum olmayabiliyor telaş yapma sakın ol dusunu al doktora görün canım sen normal mi bekliyordun yoksa sezeryan mi ?
Sezeryan ise hemen doktora git evde bekleme
Sezeryanla cnm 3. Olacak. Doktorum dan cevap bekliyorum ne diyecek bakalım.

Oy az kalmış cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.

Çok yorulmuşsun, gerilmen normal canım ama çoğunu atlatmışsın, bu dakikadan sonra daha rahat olursun inşallah. Şu 3. trimesterda gelen misafirler de bir bitsin artık, herkesin başına bela oluyorlar

Gözün aydın canım , Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın. Valla ben dış ağrılama uyandım feci suanda. İnşallah agrimamistirsenin cnmm minoset içtim hiç gecirmedi
Canım sorma iki gündür neler çektim dişten. Senin sorduğun gece 5 dk uyuyamadım. Tam dişim geçti diyorum yatıyorum başlıyor kulağıma doğru zonklama, denemediğimiz şey kalmadı ağlamaktan helak oldum. Dün gecede 3te uykudan bi uyandım ara ara 5 dk uyudum uyandım, 15 dk uyudum uyandım. O kadar uykusuzum ki gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. Bugün doktora gidicem mutlaka. Senin dişin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…