- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.881
Canimmm ayni durumdayzzz dun butun gun hastane aradk yatmasi lazmdi hic bir yerde yer yoktu zor bela bi ozel hastanede bulduk bir gece yattik fototerapi yapildi sabaha kadar ve surekli emzirdm sarilik degeri azaldi taburcu olduk ama tam gecmis sayilmaz surekli emzirmeye calisiyorum en etkili sekli emzirmekmis ama sarilik uyku yapms uyandiramiyorum emzirmek icin((
Allah şifa versin kuzum. Evde misiniz yoksa hastanede miKızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruzkilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Ben çok normal istiyorum ama kafası biraz iri dedi doktorum .nolcak bilmiyorum.normal mi yapıcaksın
Cnm gecmis olsun, oglumda yasadim aynisini ama 1 gun boyunca ac kaldi sebebi acliktan, genetik sarilik degilse, yeni dogan sariliginin tek sebebi ac kalmasi, uyku halinin sebebide uykuda kan sekerinin dusmesi, bizim bilirubin degerimiz 17 lere kadar cikmisti, 18 ve ustu yatis vericeklerdi ki 2 saat arayla mama verdim sutum olmadigi icin ve yavas yavas deger azaldi oylece atlattik, 2 saat arayla emzir mutlaka sutun yeterlimi bir bak olmadi mama ver ac kalmasin, uyuyor diye sakin birakma altini acin ve topuklariyla oynayin hemen uyaniyor oyle oyle derken besleyin ins hemen atlatirsiniz..Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruzkilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Allah şifa versin kuzum. Evde misiniz yoksa hastanede mi
Banada oluyor canım yalnız değilsin merak etme ve ben bir ayı tamamladım yinede halen oluyor. Geçermi geçmez mi bilmiyorum ama bu durumu sadece yaşayan anlar. Özellikle emzirirken birden ağlamaya başlıyorum herkesten gizli gizli ağlıyorum.Kızlar her gün bir dertle geliyorum burayabu sefer sorum doğum yapanlara
Bugün 5.gunumuz çok şükür toparladım sayılır
Ama sanırım lohusa depresyonuna giriyorum yanımda beni strese sokacak kimse de yok çok şükür
Ama sorunum akşam olunca içime bir mutsuzluk çöküyor hep kötü bişey olacakmış gibi kalbim daralıyor
Sürekli ağlamak istiyorum bazen oturup ağlıyorum
İlk doğumumda da bunları yaşadım 40 tan sonra geçti
Kendi kendime geçecek yine diyorum ama akşam olunca yine aynısı oluor
Sizde de oluyor mu ?
Mamayıda yemiyor mu yada sen sütünü sağıp veriyor musun. Biz beslenme düzenini 1.5 yada en çok 2 saat aralığında yaptık ve çok şükür o şekilde sarılığı atlattık. O dönem 15 dakika emme +20cc mama ile atlatmıştık inşallah sizde atlatırsınız.Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruzkilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Kesinlikle karanlıkta yatırma sari tulum sari örtü sari çarşaf ört. Bas ucunda gece lambası gün Işığı olsun. Bol bol emzir sut azsa mama takviye ver şırınga ile yada biberon tercih senin. Biz boyle atlattikİnşallah cnm, dua edin bize
Evdeyiz, sami hoca henüz o seviyede değil dedi..
Hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla büyütünkızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
Topuktan 15.2 idi kandanda damardan alinandanda 19 cikmisti sanrm yani bu neye gore degisio anlamadm ama. tedavi sonrasi topuktan 11 e dustuAynennn cnm emiyor ama uyur uyanık, uyandırmıyorum bi türlü, burun sıkma, ayak vurma, ıslatma.. hepsi 5 sn uyanık tutuyo. 16,5 seviyemiz. Daha yatış vermediler ama sınırdayız.
Sizin kaçta derecesi?
Sonradan durdu su gelmesi. Sızıntı oldu sanırım.Kan normalde su gelmesi tuhafima gitti ,suyun gelmis olabilir mi ?
Aynisi yasadim habire agladim, aglama krizine girdim her gun, 3,4 ay surdu lohusa depresyonu ve hormonlar baska sebebi yok, benm aklima hep zorlandigim dogum ani geliyordu ve basliyordum aglamaya ins sizinde hemen gecer valla hamilelik ayriz dogum sonrasi ayri bir hikaye zamanla geciyor ama zorlaniyoruz iste..Banada oluyor canım yalnız değilsin merak etme ve ben bir ayı tamamladım yinede halen oluyor. Geçermi geçmez mi bilmiyorum ama bu durumu sadece yaşayan anlar. Özellikle emzirirken birden ağlamaya başlıyorum herkesten gizli gizli ağlıyorum.
Gozun aydin cnm saglicakla buyutun ins darisi bizekızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
Hacı şeriften cumartesi akşam sipariş verdim bugün geldi ve çok güzel paketlenmiş köpük buz torbası falan beğendim çikolatada güzel test ettim onayladım :))Kızlar hastanede ikram etmek için çikolatalarınızı aldınz mı benm cumartesi doğum olacak. Netten sipariş etsem erirmi sizce antalya sıcağında gelene kadar? Yoksa burdan mı alsam karar veremedm
çatı uygunsa olur heralde sağlıklı olsunlar da gerisi boş :)Ben çok normal istiyorum ama kafası biraz iri dedi doktorum .nolcak bilmiyorum.
ederim tabi canim, geçecek insallah. Sen nasilsin, iyi misin?İnşallah cnm, dua edin bize
Evdeyiz, sami hoca henüz o seviyede değil dedi..
ben daha dogurmadan iyi degilim. Artik dogmasini istiyorum. Sanki 10 yildir bu sekilde kisitli hayat yasiyor gibiyim. Esime bir sey soylesem hep sikayet ediyorsun diyor. Ona gore bir sey yok tabi... Tasiyan agri sizi eziyet ceken kesilen biçilen biziz, onlara gore ne var...Aynisi yasadim habire agladim, aglama krizine girdim her gun, 3,4 ay surdu lohusa depresyonu ve hormonlar baska sebebi yok, benm aklima hep zorlandigim dogum ani geliyordu ve basliyordum aglamaya ins sizinde hemen gecer valla hamilelik ayriz dogum sonrasi ayri bir hikaye zamanla geciyor ama zorlaniyoruz iste..
ben daha dogurmadan iyi degilim. Artik dogmasini istiyorum. Sanki 10 yildir bu sekilde kisitli hayat yasiyor gibiyim. Esime bir sey soylesem hep sikayet ediyorsun diyor. Ona gore bir sey yok tabi... Tasiyan agri sizi eziyet ceken kesilen biçilen biziz, onlara gore ne var...
Aynen katılıyorum. Doğum ne zaman olacak var mı planlanan tarih?
Aynen ya karamsarlık basıyor hep tuhaf rüyalar tuhaf düşünceler eşime kalsa bende hep şikayetçiyim kasılmalar sancılar gayet normal ben abartıyorum. Beyefendi 39 bitsin öyle doğsun diyor bana kalsa hemen yarınben daha dogurmadan iyi degilim. Artik dogmasini istiyorum. Sanki 10 yildir bu sekilde kisitli hayat yasiyor gibiyim. Esime bir sey soylesem hep sikayet ediyorsun diyor. Ona gore bir sey yok tabi... Tasiyan agri sizi eziyet ceken kesilen biçilen biziz, onlara gore ne var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?