2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım cümlemizin inş..
Benim bu çatı muayenesinden sonra sürekli belden kasıklara doğru yayılan adet sancısı gibi sancılarım oluyor şiddetli değil ama rahatsız edici sanırım bugün yarın doğrucam ben de öyle hissediyorum

Erkeklerin asla bizi anladigini dusunmuyorum, ne fiziksel nede psikolojik ruh halimizden anlamiyorlar, abartiyoruz onlara gore herseyi ama oyle degil isin asli..

Hey Allah im yaa .Allah akil versin

Vermez. Kadin gezmeye gelmis. Oglu subay olaydi doğuda olaydik gelmezdi bu. Karisik kuruyemis aldik bi tabaga doldurmus ben uyurken az once yemis yemis. Nerde dedim burda diye tabagin dibinde kalani gosterdi. E bu ayiklanmis dedim yo bi kac badem biraktim diyor. Yemin ediyorum her seye ragmen keyif yapıyor. Yada bana mesaj veriyor bence. Bak ben dogumda boyle yapacağım diyor

Ya gonder gitsin Allah askina.Erken dogurcan bu kadin yüzünden.

K kathleen kelly
beklenen dogum tarihi 15 temmuz canim. Ama rahim agzi kapkalin hic incelmemis, dogumda kagit gibi incelmis olmasi lazim, bebek ta midemde oturuyor asagi inmedi. Seytan diyor ki hic bekleme git 39+0 da ol sezaryeni kurtul... Ben zaten evlendigimde vajinismustum, gittim 3000 tl.ye tedavi oldum. Normal dogurabilir miyim onu bilmiyorum ki...
benimki de diyor ki ne var herkes doguruyor herkesin cocugu var. Birlikte normal dogumla ilgili videolar izlemistik Banu Çiftçi'nin videolarini. Orda cok kolay anlatti ben ikna oldum diyor. Sanki kendi doguracak.
Erkeklerin asla bizi anladigini dusunmuyorum, ne fiziksel nede psikolojik ruh halimizden anlamiyorlar, abartiyoruz onlara gore herseyi ama oyle degil isin asli..
asla anlamiyorlar canim. Dun bacagimi otururken zar zor hareket ettirdim bana diyor ki bilerek mi oyle agir hareket ediyorsun yoksa gercekten hareket edemiyor musun. Hee rol yapiyorum!

Cnm nasl gectı cok sukur atlattın bebıs nasl sn naslsn
Çok şükür korktuğum gibi geçmedi canım
İlkine göre çok daha kısa sürdü 25 dkda her şey bitmişti
Doğum sonrası da çok acı çekmedim çok şükür..
Sadece ayaklarımın uyusuklugu geçene kadar çok üşüdüm

Sütüm hemen geldi emzirmeye başladım şu an toparladım sayılır göğüslerim yara oldu onlarla uğraşıyorum
Kısaca benim doğumum kolay oldu cnm darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤❤
Bayağı olmuş cnm 40 çıkmadan geçmiyor sanırım
Ben de bazen gizli ağlıyorum bazen de eşimin yanında ağlıyorum
Bazen annemin yanında
Çok bunaldıgim oluyor
Göğüslerin yara oldu mu cnm?
Benimkiler dün hafif sızlıyordu bugün çatlamış hep ne yaptiysam hafiflemedi
Zeytin yağı tahin in üstünde yağı lansonoh krem ılık dus kalkanlar ve en son silikon göğüs ucu aldım ama bana mısın demiyor

Ya gonder gitsin Allah askina.Erken dogurcan bu kadin yüzünden.

Oglu gelecek sabah. Bakalim onun yaninda ne yapacak. Agrim var de annem sanki anlamaz mi diyor bana. Agrim bar diyorum iyi yarin dinlen obur gun gezeriz diyor. Dun 1 kg vermişim dedim ben 300 gram almisim dedi. E seni ayakta goremedim hic cok dogal dedim. Benim ortundugum polari muazzam sekilde katlamış hala bana ben duzenliyim mesaji verme peşinde. Aksam ne yicez diyorum makarna var dunden diyor. E ben bi tek onla ogun atlayamam protein yok yumurta bari haslayayim dedim ben yerim valla dedi kendine kafam kadar beyaz peynir bi o kadar kasar feslegenli yogurt neler neler yapmis. Oglu asla inanmaz foto ceksem gene inanmaz. Sana ye demistir yememissindir der. Allah bana da bu sinavi verdi napalim. Gulesim de geliyor . Ben agrim var diyorum normal normal de su kovboy filmi ne zaman reklama girecek tuvalete gidemedim diyor. Oglu gelince annen ne yemeklsr yapti bana bi anlatsin hele dicem

Tam imtihan sen Hasbinallahi ve nimel vekil zikrini bolca oku.Cunku sabir lazim. Allah seni kurtarsin o kadından .Esine de gerçekleri gorebilme yetisi versin.

hay Allah ya sana destek olmayacaksa niye gelmis? Ona katlanilacak zaman mi simdi, misafir agirlanacak durumda degiliz ki.

Mama veriyorum cnm anne sütünün ardından, ama kustu fazla verdik galiba, o yüzden artış gösterdi sanırıö. Birde ne yapsam yapayım uyandıramıyorum bazen.. çok zormuş çok..

Bizde şimdi 2-3 saat emme ve 30 yada 60 cc mama şeklinde uygulamaya başladık. Emiyor cnm kalanı da sağıp veriyoruz aslında sütüm de iyi de, az geliyo galiba yinede..

Teşekkür ederim cnm sarı çarşaf serdik bakalım işallah bizde atlatırız

Topuktan 15.2 idi kandanda damardan alinandanda 19 cikmisti sanrm yani bu neye gore degisio anlamadm ama. tedavi sonrasi topuktan 11 e dustu

Sarılık baştan başlar aşağı doğru inermiş, iyileşirkende aşağıdan iyileşirmiş. o yüzden aşağıda düşük çıkıyor.

Mama veriyorum cnm anne sütünün ardından, ama kustu fazla verdik galiba, o yüzden artış gösterdi sanırıö. Birde ne yapsam yapayım uyandıramıyorum bazen.. çok zormuş çok..
Canm bize dr mutlaka uyansin uykuda kan sekeri asiri dusebilir, ihmal etmeyin demisti hem emzirip hem mama veriyorsan mamayi 30 cc den az vermelisin cnm yada sutunu sagip ona gorede ayarlayip verebilirsin, ayriyetten bazi annelerin sutu bebislerini sarilik yapabiliyormus, anne sutu sariligi diyorlar dr una danis mutlaka, birde kusmamasi icin her beslenme sonrasi gazini alin cnm, gazini duymadan hemen yatirmayin bir sure kucaginda kalsin, bunlarda geciyor Allahin izniyle, reflu yastigi varsa onuda kullanabilirsiniz cnm..

Aynennn cnm emiyor ama uyur uyanık, uyandırmıyorum bi türlü, burun sıkma, ayak vurma, ıslatma.. hepsi 5 sn uyanık tutuyo. 16,5 seviyemiz. Daha yatış vermediler ama sınırdayız.

Sizin kaçta derecesi?

Selam sonsuzcum bizde de vardı sarılık 4. Günü başladı çok şükür azaldı.

Bol gün ışığı pencere önüne yatır bağrı kolları yüzü açık olsun, çok iyi geliyor. Günde bir kaç defa yapabilirsiniz eğer çok iyi. Bir de emzirmek için uyandırmak gerçekten zor, komple üstünü soy o da işe yarıyor, tamamen uyanıp ağlayınca memeyi dayarsın. Çiş rengi açıldıkça sarılığı gidiyor.. Allah kolaylık versin. Bende bol bol emziriyorum ama emdikçe uykusu uzuyor .Doktor uzun emip uyuyorsa sorun yok dedi. Bugün doktora gittik düşmüş çok şükür zaten renginden de belli kuzumun.

Sizlere de çok geçmiş olsun D dehaaa

Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruz kilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((

Kizlar ikinizede cok gecmis olsun ... insallah sık beslenmeyle gecer sariliginiz... nette "yeni dogan uyandirma yöntemleri " var onlari bi inceleyin isterseniz tentene temas-bebegin yüzünü islak pamukla silme-altini acip pamuklu suyla silme-topuklarini islatma.... vs vs ... umarim faydasi olur... bebek cok sicak tutulursa da boyle durumlarda uyanamaz bilginiz olsun...

Gecmis olsun canim suyuna ne dedi dr? 9temmuz iyi bir tarih... masallah hem haftan hemde bebegin kilosu iyi hic sikma canini... misss kokusunu daha erken duyacaksin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…