- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.901
Amin canım cümlemizin inş..Hacı şeriften cumartesi akşam sipariş verdim bugün geldi ve çok güzel paketlenmiş köpük buz torbası falan beğendim çikolatada güzel test ettim onayladım :))
çatı uygunsa olur heralde sağlıklı olsunlar da gerisi boş :)
Erkeklerin asla bizi anladigini dusunmuyorum, ne fiziksel nede psikolojik ruh halimizden anlamiyorlar, abartiyoruz onlara gore herseyi ama oyle degil isin asli..ben daha dogurmadan iyi degilim. Artik dogmasini istiyorum. Sanki 10 yildir bu sekilde kisitli hayat yasiyor gibiyim. Esime bir sey soylesem hep sikayet ediyorsun diyor. Ona gore bir sey yok tabi... Tasiyan agri sizi eziyet ceken kesilen biçilen biziz, onlara gore ne var...
Hey Allah im yaa .Allah akil versinAğrım cok oldu yarin cikmayacagim evden diyorum eee hic mi cikmazsin diyor. Allahim bana son haftalarda sancisi gelsin diye verdi bunu galiba. Gezmedigi gezemeyecegi gune üzülüyor resmen
Hey Allah im yaa .Allah akil versin
Ya gonder gitsin Allah askina.Erken dogurcan bu kadin yüzünden.Vermez. Kadin gezmeye gelmis. Oglu subay olaydi doğuda olaydik gelmezdi bu. Karisik kuruyemis aldik bi tabaga doldurmus ben uyurken az once yemis yemis. Nerde dedim burda diye tabagin dibinde kalani gosterdi. E bu ayiklanmis dedim yo bi kac badem biraktim diyor. Yemin ediyorum her seye ragmen keyif yapıyor. Yada bana mesaj veriyor bence. Bak ben dogumda boyle yapacağım diyor
benimki de diyor ki ne var herkes doguruyor herkesin cocugu var. Birlikte normal dogumla ilgili videolar izlemistik Banu Çiftçi'nin videolarini. Orda cok kolay anlatti ben ikna oldum diyor. Sanki kendi doguracak.Aynen ya karamsarlık basıyor hep tuhaf rüyalar tuhaf düşünceler eşime kalsa bende hep şikayetçiyim kasılmalar sancılar gayet normal ben abartıyorum. Beyefendi 39 bitsin öyle doğsun diyor bana kalsa hemen yarın
asla anlamiyorlar canim. Dun bacagimi otururken zar zor hareket ettirdim bana diyor ki bilerek mi oyle agir hareket ediyorsun yoksa gercekten hareket edemiyor musun. Hee rol yapiyorum!Erkeklerin asla bizi anladigini dusunmuyorum, ne fiziksel nede psikolojik ruh halimizden anlamiyorlar, abartiyoruz onlara gore herseyi ama oyle degil isin asli..
Çok şükür korktuğum gibi geçmedi canımCnm nasl gectı cok sukur atlattın bebıs nasl sn naslsn
Bayağı olmuş cnm 40 çıkmadan geçmiyor sanırımBanada oluyor canım yalnız değilsin merak etme ve ben bir ayı tamamladım yinede halen oluyor. Geçermi geçmez mi bilmiyorum ama bu durumu sadece yaşayan anlar. Özellikle emzirirken birden ağlamaya başlıyorum herkesten gizli gizli ağlıyorum.
Ya gonder gitsin Allah askina.Erken dogurcan bu kadin yüzünden.
Tam imtihan sen Hasbinallahi ve nimel vekil zikrini bolca oku.Cunku sabir lazim. Allah seni kurtarsin o kadından .Esine de gerçekleri gorebilme yetisi versin.Oglu gelecek sabah. Bakalim onun yaninda ne yapacak. Agrim var de annem sanki anlamaz mi diyor bana. Agrim bar diyorum iyi yarin dinlen obur gun gezeriz diyor. Dun 1 kg vermişim dedim ben 300 gram almisim dedi. E seni ayakta goremedim hic cok dogal dedim. Benim ortundugum polari muazzam sekilde katlamış hala bana ben duzenliyim mesaji verme peşinde. Aksam ne yicez diyorum makarna var dunden diyor. E ben bi tek onla ogun atlayamam protein yok yumurta bari haslayayim dedim ben yerim valla dedi kendine kafam kadar beyaz peynir bi o kadar kasar feslegenli yogurt neler neler yapmis. Oglu asla inanmaz foto ceksem gene inanmaz. Sana ye demistir yememissindir der. Allah bana da bu sinavi verdi napalim. Gulesim de geliyor . Ben agrim var diyorum normal normal de su kovboy filmi ne zaman reklama girecek tuvalete gidemedim diyor. Oglu gelince annen ne yemeklsr yapti bana bi anlatsin hele dicem
hay Allah ya sana destek olmayacaksa niye gelmis? Ona katlanilacak zaman mi simdi, misafir agirlanacak durumda degiliz ki.Oglu gelecek sabah. Bakalim onun yaninda ne yapacak. Agrim var de annem sanki anlamaz mi diyor bana. Agrim bar diyorum iyi yarin dinlen obur gun gezeriz diyor. Dun 1 kg vermişim dedim ben 300 gram almisim dedi. E seni ayakta goremedim hic cok dogal dedim. Benim ortundugum polari muazzam sekilde katlamış hala bana ben duzenliyim mesaji verme peşinde. Aksam ne yicez diyorum makarna var dunden diyor. E ben bi tek onla ogun atlayamam protein yok yumurta bari haslayayim dedim ben yerim valla dedi kendine kafam kadar beyaz peynir bi o kadar kasar feslegenli yogurt neler neler yapmis. Oglu asla inanmaz foto ceksem gene inanmaz. Sana ye demistir yememissindir der. Allah bana da bu sinavi verdi napalim. Gulesim de geliyor . Ben agrim var diyorum normal normal de su kovboy filmi ne zaman reklama girecek tuvalete gidemedim diyor. Oglu gelince annen ne yemeklsr yapti bana bi anlatsin hele dicem
Cnm gecmis olsun, oglumda yasadim aynisini ama 1 gun boyunca ac kaldi sebebi acliktan, genetik sarilik degilse, yeni dogan sariliginin tek sebebi ac kalmasi, uyku halinin sebebide uykuda kan sekerinin dusmesi, bizim bilirubin degerimiz 17 lere kadar cikmisti, 18 ve ustu yatis vericeklerdi ki 2 saat arayla mama verdim sutum olmadigi icin ve yavas yavas deger azaldi oylece atlattik, 2 saat arayla emzir mutlaka sutun yeterlimi bir bak olmadi mama ver ac kalmasin, uyuyor diye sakin birakma altini acin ve topuklariyla oynayin hemen uyaniyor oyle oyle derken besleyin ins hemen atlatirsiniz..
Mamayıda yemiyor mu yada sen sütünü sağıp veriyor musun. Biz beslenme düzenini 1.5 yada en çok 2 saat aralığında yaptık ve çok şükür o şekilde sarılığı atlattık. O dönem 15 dakika emme +20cc mama ile atlatmıştık inşallah sizde atlatırsınız.
Kesinlikle karanlıkta yatırma sari tulum sari örtü sari çarşaf ört. Bas ucunda gece lambası gün Işığı olsun. Bol bol emzir sut azsa mama takviye ver şırınga ile yada biberon tercih senin. Biz boyle atlattik
Birde evin güneş gelen yerine onbeş dk kolsuz zibinla koy biraz güneş de sarıldığını alır. Gece lambası gece gündüz dursun. Ufak oglumda çok yüksekti yatır istemedim bu yöntemle iki günde tertemizdik.
Topuktan 15.2 idi kandanda damardan alinandanda 19 cikmisti sanrm yani bu neye gore degisio anlamadm ama. tedavi sonrasi topuktan 11 e dustu
Canm bize dr mutlaka uyansin uykuda kan sekeri asiri dusebilir, ihmal etmeyin demisti hem emzirip hem mama veriyorsan mamayi 30 cc den az vermelisin cnm yada sutunu sagip ona gorede ayarlayip verebilirsin, ayriyetten bazi annelerin sutu bebislerini sarilik yapabiliyormus, anne sutu sariligi diyorlar dr una danis mutlaka, birde kusmamasi icin her beslenme sonrasi gazini alin cnm, gazini duymadan hemen yatirmayin bir sure kucaginda kalsin, bunlarda geciyor Allahin izniyle, reflu yastigi varsa onuda kullanabilirsiniz cnm..Mama veriyorum cnm anne sütünün ardından, ama kustu fazla verdik galiba, o yüzden artış gösterdi sanırıö. Birde ne yapsam yapayım uyandıramıyorum bazen.. çok zormuş çok..
planlida yapılmıyor canımKızlar planlı sezeryan öncesi lavman yapılıyor mu bilginiz var mı ?
Aynennn cnm emiyor ama uyur uyanık, uyandırmıyorum bi türlü, burun sıkma, ayak vurma, ıslatma.. hepsi 5 sn uyanık tutuyo. 16,5 seviyemiz. Daha yatış vermediler ama sınırdayız.
Sizin kaçta derecesi?
Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruzkilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Kizlar ikinizede cok gecmis olsun ... insallah sık beslenmeyle gecer sariliginiz... nette "yeni dogan uyandirma yöntemleri " var onlari bi inceleyin isterseniz tentene temas-bebegin yüzünü islak pamukla silme-altini acip pamuklu suyla silme-topuklarini islatma.... vs vs ... umarim faydasi olur... bebek cok sicak tutulursa da boyle durumlarda uyanamaz bilginiz olsun...Canimmm ayni durumdayzzz dun butun gun hastane aradk yatmasi lazmdi hic bir yerde yer yoktu zor bela bi ozel hastanede bulduk bir gece yattik fototerapi yapildi sabaha kadar ve surekli emzirdm sarilik degeri azaldi taburcu olduk ama tam gecmis sayilmaz surekli emzirmeye calisiyorum en etkili sekli emzirmekmis ama sarilik uyku yapms uyandiramiyorum emzirmek icin((
Gecmis olsun canim suyuna ne dedi dr? 9temmuz iyi bir tarih... masallah hem haftan hemde bebegin kilosu iyi hic sikma canini... misss kokusunu daha erken duyacaksin insallah...İyi akşamlar kızlar, doğum yapanlar allahım sağlıklı sıhatli büyümelerini nasip etsin inşallah. @Pembegomlek i çok merak ediyorum doğumu oldumu acaba?
Bugün benim de kontrolüm vardı. Bebek hareketleri 3 gündür çok yavaşladı, tedirgin oldum bayağı. Nst de de çıktı zaten. Doktor doğumu daha erkene aldı. 9 temmuz pazartesi. Yarından itibaren de hergün nst ye gircekmişim, bir sorun olursa daha erken olcakmış doğumum. Bebek bugün 3516 kg çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?