2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mama fazlamı diyorsun cnm? Doktor 60 cc demişti biz ondan öyle veriyoruz

Tam imtihan sen Hasbinallahi ve nimel vekil zikrini bolca oku.Cunku sabir lazim. Allah seni kurtarsin o kadından .Esine de gerçekleri gorebilme yetisi versin.

Bitkiler dile gelir esyalar akillanir konusur da bizimki onu anlamaz. Sabir ver allahim diyorum surekli. Pazar yattim cunku tatil diyor. Isi yeni bıraktı o bozuk psikolojiye de bende atiyor iste. Pazar tatilim diyor. Bugun neyiydi bilmem. Hastaneye gittim kan verdim nst cekildi isim bitti diye aradim geldi bi cay bahçesinde oturduk. Valla mutfagi silecektim ama hic canim istemedi diyor. Zahmet etme bosver yarinda havuza gidelim dedim mayom yok o zaman once mayo alalim diyor. Tukursem yarabbi sukur diyecek vallahi güleceğim geliyor

hay Allah ya sana destek olmayacaksa niye gelmis? Ona katlanilacak zaman mi simdi, misafir agirlanacak durumda degiliz ki.

Niye gelsin bacim yaz gunu tam istanbulu gezme vakti. Evde is var irdan tatile gitse abes kacar buda buraya geldi

Yaa saka gibi söylediklerini hic üstüne alinmiyor .Sen bunu postala lohusa depresyonuna erken girdin nasil gececek zaman .Hep dua et gitsin diye .

Aa çok sevindim benimki de uzun uzun emip uyudu az önce.. inşallah bizimki de geçer. Güneş ışığını da yarın deneyeceğim mutlaka canım. Çok sıkıntılı gerçekten uyuyan bebeği uyandırmak. Siz atlatmışsınız darısı bize ve deha arkadaşımıza olsun inşallah ..

Yaa saka gibi söylediklerini hic üstüne alinmiyor .Sen bunu postala lohusa depresyonuna erken girdin nasil gececek zaman .Hep dua et gitsin diye .

Sapka al havuzda takarsin dedim e kocaninkiler var onlari takarim diyor. Kiz bildigin heyecanlandi gerçekten gidecegiz sandı

inşallah canım.. değeriniz kaçtı bilmiyorum ama normal fizyolojik sarılık ise yani o zaten hemen olmuyormuş 4.günde filan başlıyormuş, sizin de öyleyse bol bol gün ışığı bak faydasını göreceksin tülün arkasından sızan gün ışığı iyi etki ediyor.

inşallah geçer canım sizinde tez zamanda..

Gece de sari gece lambasinin faydasini okumustum bi ingiliz forumunda. Ingiliz diyorum zira bizimkilerde cok bilgi kirliligi var. Gunes isiginda zibinla yatmasi da cok cok iyi geliyormuş. Almanyada bir klinik bu sekilde tedavi uyguluyormus bebeklere sıfır ilac sadece gun isigi ve anne sütü

Mama fazlamı diyorsun cnm? Doktor 60 cc demişti biz ondan öyle veriyoruz
60 cc sadece mamaysa oke ama arti emziriyorsun ona yakin da sut emiyorsa cok gelmesi gayet normal, kustugunu dr a soyleyin cnm, birde kullandiginiz mamayida reddediyor olabilir, sebep cok yani, ama en iyi dr un durum degerlendirmesi yapar size

Sagol canm sanada gecmis olsun
Hepsini yapiyorum canmm ama yinede zor oluo uyanio ama hemen geri uyuyo
D dehaaa sonsuzzz gecmis olsun kizlar hemen gecer insallah
Sagol canimmm insallah

Sizler nasılsınız kızlar ? Her şey yolunda mı?

İlk defa pc açtım cepteki fotoları atmak için... silinir filan ağlarım sonra... yedek alayım dedim.

Benim tontiş de uyuyor şimdi...

@Zelichka dan haber yok mu ? Allah'ım inşallah iyilerdir, mesajlara da bakamadım..

Eki Görüntüle 2164303

Canım ben bunları koydum. İlk bebeğim doğum da yapmadım ama yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapan arkadaşlarım bunları koymuşlar.
canım çok teşekkür ederim hastane çıkışını kaç set koydun birde zıbın kaç adet.bebek temizleme pamuğunu duymamıştım birde

Kızlar çatı muayenesini merak edenlere kısa bir bilgilendirme:
Korktuğumuz gibi değilmiş ben dün sabah ilk kez oldum.. ilkini doktor yapmaya çalıştı ama kendimi kastığım için anlayamadı.Sonra doğumhaneye yönlendirdi. Oradaki ebe baktı. İlk başta kendimi kastığım için çatın dar, normal doğum zor dedi ama sonra kendimi serbest bıraktım ve yanlardan açılman var bir santim dedi.

Biliyorum kolay değil insan ister istemez kendini kasıyor ama bebeklerimiz için katlanamayacağımız şey yok
Bu arada çatı muayenesinden sonra bir iki damla kan geldi benden. Bir de adet sancısı gibi sancı geldi. Nst'de de ilk kez sancı çıktı. Nasıl sevindim sancı var doğurcam diye ama maalesef sevincim kursağımda kaldı sancı mancı kalmadı eve gelince. bu arada 40+5 olduk bugün daha ne kadar sürecek acaba kızımın bu nazı

Arkadaşlar selam ben Ağustos annesi idim ama minigim erken geldi, temmuz annesi hem de en başından oldum :)) 2.5 sene önce epidural normal doğum yaptım, 8saat önce epidural spinal ile sezeryan oldum, sanırım ikisi de aynı yani normalde öncesinde ve dogum surecinde çekiyorsun, sezeryande daha çok bir zorluğunu görmedim açıkçası (belki daha yeni olduğu için) bilemiyorum. Her dogum farkli ama tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum şuan iyiyim demek için erken mi? Nelere dikkat etmeliyim?

kızlar karnıma bir ağrı girdi adet ağrısı gibi ve sağdan belimde de var geçmiyorda bu doğum sancısı olabilr mi belimde gittikçe artıyor

kızlar karnıma bir ağrı girdi adet ağrısı gibi ve sağdan belimde de var geçmiyorda bu doğum sancısı olabilr mi belimde gittikçe artıyor
Yorulduysan ondan olabilir kuzum ayaga kalkinca filan geciyosa da degildir sanirim bende oyle olmustum gecenlerde ev temizligi yaptiktan sonra uyumayi dene sancinsa da girer tekrar cikar ne guzel bebisine kavusursun

Yorulduysan ondan olabilir kuzum ayaga kalkinca filan geciyosa da degildir sanirim bende oyle olmustum gecenlerde ev temizligi yaptiktan sonra uyumayi dene sancinsa da girer tekrar cikar ne guzel bebisine kavusursun
yok canım ya yorulmadım ağrıdan yatamadım karnımın ağrısı hafif geçti ama sağ tarafımda belimde ağrı duruyor

Gece tekme yiyenlerden gece emzirenler kervanına geçiş yaptım
Tamam emiyor çok şükür ama gögüslerim çok acıor kremde sürdüm azaldı ama geçmiyor napsam bilemedim kızlar tecrübeli anneler bilir
Canim soğan sür bende kk de duydum tabi yara olmadan sursen daha iyiydi, bir göhsüne sür emzir gör bebek rahatsız oluyormu kokusuna olmuyorsa hep sür bende doğum sonradı deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…