- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.921
ederim tabi canim, geçecek insallah. Sen nasilsin, iyi misin?
Canm bize dr mutlaka uyansin uykuda kan sekeri asiri dusebilir, ihmal etmeyin demisti hem emzirip hem mama veriyorsan mamayi 30 cc den az vermelisin cnm yada sutunu sagip ona gorede ayarlayip verebilirsin, ayriyetten bazi annelerin sutu bebislerini sarilik yapabiliyormus, anne sutu sariligi diyorlar dr una danis mutlaka, birde kusmamasi icin her beslenme sonrasi gazini alin cnm, gazini duymadan hemen yatirmayin bir sure kucaginda kalsin, bunlarda geciyor Allahin izniyle, reflu yastigi varsa onuda kullanabilirsiniz cnm..
Tam imtihan sen Hasbinallahi ve nimel vekil zikrini bolca oku.Cunku sabir lazim. Allah seni kurtarsin o kadından .Esine de gerçekleri gorebilme yetisi versin.
hay Allah ya sana destek olmayacaksa niye gelmis? Ona katlanilacak zaman mi simdi, misafir agirlanacak durumda degiliz ki.
Yaa saka gibi söylediklerini hic üstüne alinmiyor .Sen bunu postala lohusa depresyonuna erken girdin nasil gececek zaman .Hep dua et gitsin diye .Bitkiler dile gelir esyalar akillanir konusur da bizimki onu anlamaz. Sabir ver allahim diyorum surekli. Pazar yattim cunku tatil diyor. Isi yeni bıraktı o bozuk psikolojiye de bende atiyor iste. Pazar tatilim diyor. Bugun neyiydi bilmem. Hastaneye gittim kan verdim nst cekildi isim bitti diye aradim geldi bi cay bahçesinde oturduk. Valla mutfagi silecektim ama hic canim istemedi diyor. Zahmet etme bosver yarinda havuza gidelim dedim mayom yok o zaman once mayo alalim diyor. Tukursem yarabbi sukur diyecek vallahi güleceğim geliyor
Niye gelsin bacim yaz gunu tam istanbulu gezme vakti. Evde is var irdan tatile gitse abes kacar buda buraya geldi
Selam sonsuzcum bizde de vardı sarılık 4. Günü başladı çok şükür azaldı.
Bol gün ışığı pencere önüne yatır bağrı kolları yüzü açık olsun, çok iyi geliyor. Günde bir kaç defa yapabilirsiniz eğer çok iyi. Bir de emzirmek için uyandırmak gerçekten zor, komple üstünü soy o da işe yarıyor, tamamen uyanıp ağlayınca memeyi dayarsın. Çiş rengi açıldıkça sarılığı gidiyor.. Allah kolaylık versin. Bende bol bol emziriyorum ama emdikçe uykusu uzuyor .Doktor uzun emip uyuyorsa sorun yok dedi. Bugün doktora gittik düşmüş çok şükür zaten renginden de belli kuzumun.
Sizlere de çok geçmiş olsun D dehaaa
Yaa saka gibi söylediklerini hic üstüne alinmiyor .Sen bunu postala lohusa depresyonuna erken girdin nasil gececek zaman .Hep dua et gitsin diye .
Aa çok sevindim benimki de uzun uzun emip uyudu az önce.. inşallah bizimki de geçer. Güneş ışığını da yarın deneyeceğim mutlaka canım. Çok sıkıntılı gerçekten uyuyan bebeği uyandırmak. Siz atlatmışsınız darısı bize ve deha arkadaşımıza olsun inşallah ..
Aa çok sevindim benimki de uzun uzun emip uyudu az önce.. inşallah bizimki de geçer. Güneş ışığını da yarın deneyeceğim mutlaka canım. Çok sıkıntılı gerçekten uyuyan bebeği uyandırmak. Siz atlatmışsınız darısı bize ve deha arkadaşımıza olsun inşallah ..
60 cc sadece mamaysa oke ama arti emziriyorsun ona yakin da sut emiyorsa cok gelmesi gayet normal, kustugunu dr a soyleyin cnm, birde kullandiginiz mamayida reddediyor olabilir, sebep cok yani, ama en iyi dr un durum degerlendirmesi yapar sizeMama fazlamı diyorsun cnm? Doktor 60 cc demişti biz ondan öyle veriyoruz
Sagol canm sanada gecmis olsunSelam sonsuzcum bizde de vardı sarılık 4. Günü başladı çok şükür azaldı.
Bol gün ışığı pencere önüne yatır bağrı kolları yüzü açık olsun, çok iyi geliyor. Günde bir kaç defa yapabilirsiniz eğer çok iyi. Bir de emzirmek için uyandırmak gerçekten zor, komple üstünü soy o da işe yarıyor, tamamen uyanıp ağlayınca memeyi dayarsın. Çiş rengi açıldıkça sarılığı gidiyor.. Allah kolaylık versin. Bende bol bol emziriyorum ama emdikçe uykusu uzuyor .Doktor uzun emip uyuyorsa sorun yok dedi. Bugün doktora gittik düşmüş çok şükür zaten renginden de belli kuzumun.
Sizlere de çok geçmiş olsun D dehaaa
Hepsini yapiyorum canmm ama yinede zor oluo uyanio ama hemen geri uyuyoKizlar ikinizede cok gecmis olsun ... insallah sık beslenmeyle gecer sariliginiz... nette "yeni dogan uyandirma yöntemleri " var onlari bi inceleyin isterseniz tentene temas-bebegin yüzünü islak pamukla silme-altini acip pamuklu suyla silme-topuklarini islatma.... vs vs ... umarim faydasi olur... bebek cok sicak tutulursa da boyle durumlarda uyanamaz bilginiz olsun...
Gecmis olsun canim suyuna ne dedi dr? 9temmuz iyi bir tarih... masallah hem haftan hemde bebegin kilosu iyi hic sikma canini... misss kokusunu daha erken duyacaksin insallah...
Sagol canimmm insallah
canım çok teşekkür ederim hastane çıkışını kaç set koydun birde zıbın kaç adet.bebek temizleme pamuğunu duymamıştım birdeEki Görüntüle 2164303
Canım ben bunları koydum. İlk bebeğim doğum da yapmadım ama yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapan arkadaşlarım bunları koymuşlar.
Yorulduysan ondan olabilir kuzum ayaga kalkinca filan geciyosa da degildir sanirim bende oyle olmustum gecenlerde ev temizligi yaptiktan sonra uyumayi dene sancinsa da girer tekrar cikar ne guzel bebisine kavusursunkızlar karnıma bir ağrı girdi adet ağrısı gibi ve sağdan belimde de var geçmiyorda bu doğum sancısı olabilr mi belimde gittikçe artıyor
yok canım ya yorulmadım ağrıdan yatamadım karnımın ağrısı hafif geçti ama sağ tarafımda belimde ağrı duruyorYorulduysan ondan olabilir kuzum ayaga kalkinca filan geciyosa da degildir sanirim bende oyle olmustum gecenlerde ev temizligi yaptiktan sonra uyumayi dene sancinsa da girer tekrar cikar ne guzel bebisine kavusursun
Canim soğan sür bende kk de duydum tabi yara olmadan sursen daha iyiydi, bir göhsüne sür emzir gör bebek rahatsız oluyormu kokusuna olmuyorsa hep sür bende doğum sonradı deniycem.Gece tekme yiyenlerden gece emzirenler kervanına geçiş yaptım
Tamam emiyor çok şükür ama gögüslerim çok acıor kremde sürdüm azaldı ama geçmiyor napsam bilemedim kızlar tecrübeli anneler bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?