2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya yorulmadım ağrıdan yatamadım karnımın ağrısı hafif geçti ama sağ tarafımda belimde ağrı duruyor
Arada geciyor ve yeniden daha şidetlisi başlıyor sonra yine geciyorsa doğum sancısı ola bilir ama sürekli arasız bir ağrıysa merak etme tabi neden ağridiğnida bilmek lazım.

Canim soğan sür bende kk de duydum tabi yara olmadan sursen daha iyiydi, bir göhsüne sür emzir gör bebek rahatsız oluyormu kokusuna olmuyorsa hep sür bende doğum sonradı deniycem.

Bebek bir süre sonra emmeyi öğreniyor, benim de öyle oldu sonra geçti daha rahat emziriyorum; biraz hassasiyet olsa da...
Lansinoh kullanıyorsan her seferinde sürdüm ben bir kaç gün içinde bebeğim de emmeyi öğrenince rahatladım canım.

Ben de gececiyim uyansın diye bekliyorum, uyku tutmadı

oinone27 uykusuzluktan yanlış alıntılamışım :))

oinone27 uykusuzluktan yanlış alıntılamışım :))
Lansinoh kullanıyorum canım. Sanırım süt yetmiyor anlamadım, birini 30-40 dk emiyor heh tamam diyorum 2 dk sonra başlıyor ağlamaya ağzını şapırdatmaya diğer gögsümü veriyorum ama her seferinde 2sini birden vermek yoruyor ve canımı çok yakıyor bazen yarım saat 1 saatte bi istiyor bu şekilde öyle olunca süt dolmadan bitiyor gögüsde kendine gelemiyor. Mamada vermek istemiyorum normal mi bu durum bilemiyorum da

Bende tontişimi şimdi yedirdim gazını aldm uyuttum bu tontişleri nezamana kadar en az 2 saatte bir emziricezzz

Bende tontişimi şimdi yedirdim gazını aldm uyuttum bu tontişleri nezamana kadar en az 2 saatte bir emziricezzz
Benimkini yatırdım yarım saat sonra ağladı ağzını şapırdatmaya başladı diğerinide verdim şimdi. Inşallah 2 saat uyur diye düşünmeye başladım daha ilk günlerden :)

Canım benimkide aynı.emzik tutmadı diye beni emzik niyetine kullanıyor..açlık değil yani onlarınki..memede uyumak ve uyandıklarında emmeye devam etmek istiyolar sürekli .seninki emzik tutmadıysa seninde aynı sebeptendir

Göğüslerim yara oldu çok acıyor ve dediğin gibi bir çok şey denedim geçirmedi. Dün duştan sonra giyinirken göğüs kalkani taktım ve göğüs ucuma sadece sütü sürdüm hemşire tavsiye etmişti. Bunu sürekli yap düzelir demişti ben yapacağım bakalım işe yarayacakmi

Bende öyle düşündüm başta canım ama aç olmasa o kadar ememez sanki 2 gögsünde tamamını bitiriyor. Annemde emzik ver kızım die tutturdu ama onuda istemiyorum çok küçük napıcam bilmiyorum.

Hadi ya üzüldüm canim insallah geçer bir an önce artık
Ben de işkence çekiyorum emzirecegim zaman nefesim kesiliyor acidan
Ayva çekirdeğini 1 gece suda bekletiyormusuz sabah a krem kıvamında oluyormuş göğsümüze sürüyoruz çok etkili imiş bugün ayva bulursam alıp denicem bakalım bir o kalmıştı zaten

canım çok teşekkür ederim hastane çıkışını kaç set koydun birde zıbın kaç adet.bebek temizleme pamuğunu duymamıştım birde
Ben 2 5li koydum canım birde alt üst ayrı bir iki tane koydum. Evimiz hastaneye yakın ama ne olur ne olma diye koydum. Makyaj temzleme pamuğu gibi pamuklar var. Bebeklerin altı,vücudu vs için ben aldım ne olur ne olmaz. Rica ederim bu arada:)

Normaldir csnım ya neden olmasın, daha ne kadarı yeterli bebek de bilmiyor göğsün de bilmiyor.
Bir kaç gün sabret yara olacak ama memeler terbiye oluyor gevşiyor o zaman rahatlıyacaksın.
Bebeğinde emme gayreti var, göğsünde bu gayrete göre süt üretecek. Sakın mama düşünüp köreltme hazır emiyorken.
Emerken bile su içiyorum ben.
Bol sıvı bir de incir hurma yiyorum.
Sütün de artar evire çevire emzir bazen hep aynı memeden başlamak istiyor misal benimki
Gayretli olunca mecbur o çok istemediği memeyi de etmiyor.
Zaten hep bir memeyi daha fazla emerlermiş :))) bence gayet normal emzir gitsin :)

40 günden sonra istediği zaman emiyormuşlar canım, tecrübeli anneler öyle diyor. Hatta annem dedi 3-5 aylık olunca bütün gece yemese hiç birşey olmaz , zaten uyanıyorlar bir ya da iki kez dedi. 4 tane emzirerek büyütmüş bir annedir kendisi :)

Günaydın kızlar alıntılayamadım yukarılarda bi yerde eşlere izlettiler Banu çiftçi Doğum videosu konuşulmuş. Eşlere Banu çiftçinin Doğumda mahremiyet videosunu seyrettirmek lazım. Doğum festival gibi değildir anneleri rahat bırakın istemediği Kişiler Doğumda yanında olmasın yoksa Doğum ilerlemez falan diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…