- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.941
Arada geciyor ve yeniden daha şidetlisi başlıyor sonra yine geciyorsa doğum sancısı ola bilir ama sürekli arasız bir ağrıysa merak etme tabi neden ağridiğnida bilmek lazım.yok canım ya yorulmadım ağrıdan yatamadım karnımın ağrısı hafif geçti ama sağ tarafımda belimde ağrı duruyor
Canım soğan daha kötü yapmaz mı bilemedimCanim soğan sür bende kk de duydum tabi yara olmadan sursen daha iyiydi, bir göhsüne sür emzir gör bebek rahatsız oluyormu kokusuna olmuyorsa hep sür bende doğum sonradı deniycem.
Canim soğan sür bende kk de duydum tabi yara olmadan sursen daha iyiydi, bir göhsüne sür emzir gör bebek rahatsız oluyormu kokusuna olmuyorsa hep sür bende doğum sonradı deniycem.
Bebek bir süre sonra emmeyi öğreniyor, benim de öyle oldu sonra geçti daha rahat emziriyorum; biraz hassasiyet olsa da...
Lansinoh kullanıyorsan her seferinde sürdüm ben bir kaç gün içinde bebeğim de emmeyi öğrenince rahatladım canım.
Ben de gececiyim uyansın diye bekliyorum, uyku tutmadı
Lansinoh kullanıyorum canım. Sanırım süt yetmiyor anlamadım, birini 30-40 dk emiyor heh tamam diyorum 2 dk sonra başlıyor ağlamaya ağzını şapırdatmaya diğer gögsümü veriyorum ama her seferinde 2sini birden vermek yoruyor ve canımı çok yakıyor bazen yarım saat 1 saatte bi istiyor bu şekilde öyle olunca süt dolmadan bitiyor gögüsde kendine gelemiyor. Mamada vermek istemiyorum normal mi bu durum bilemiyorum daoinone27 uykusuzluktan yanlış alıntılamışım :))
Global kargo muBenim üç dört gündür kargoda şekerlerim. Buz kalıbı koymuş olsalar bile bu kadar dayanmaz sanırım. Bir de ilk defa duyduğum bir kargoya verilmiş internet global kargo adı. O yüzden biz kalıbı falan olduğunu hiç sanmıyorum
Benimkini yatırdım yarım saat sonra ağladı ağzını şapırdatmaya başladı diğerinide verdim şimdi. Inşallah 2 saat uyur diye düşünmeye başladım daha ilk günlerden :)Bende tontişimi şimdi yedirdim gazını aldm uyuttum bu tontişleri nezamana kadar en az 2 saatte bir emziricezzz
Benimki emzik tutmadı diye resmen 15 - 30 dk de bir emziriyodum istiyodu şimdi şükür azalttı mahvolmuştum.sahi canım ismi nolmuştuBende tontişimi şimdi yedirdim gazını aldm uyuttum bu tontişleri nezamana kadar en az 2 saatte bir emziricezzz
Ay bebişlerin hepsi aynıBenimkini yatırdım yarım saat sonra ağladı ağzını şapırdatmaya başladı diğerinide verdim şimdi. Inşallah 2 saat uyur diye düşünmeye başladım daha ilk günlerden :)
Canım benimkide aynı.emzik tutmadı diye beni emzik niyetine kullanıyor..açlık değil yani onlarınki..memede uyumak ve uyandıklarında emmeye devam etmek istiyolar sürekli .seninki emzik tutmadıysa seninde aynı sebeptendirLansinoh kullanıyorum canım. Sanırım süt yetmiyor anlamadım, birini 30-40 dk emiyor heh tamam diyorum 2 dk sonra başlıyor ağlamaya ağzını şapırdatmaya diğer gögsümü veriyorum ama her seferinde 2sini birden vermek yoruyor ve canımı çok yakıyor bazen yarım saat 1 saatte bi istiyor bu şekilde öyle olunca süt dolmadan bitiyor gögüsde kendine gelemiyor. Mamada vermek istemiyorum normal mi bu durum bilemiyorum da
Göğüslerim yara oldu çok acıyor ve dediğin gibi bir çok şey denedim geçirmedi. Dün duştan sonra giyinirken göğüs kalkani taktım ve göğüs ucuma sadece sütü sürdüm hemşire tavsiye etmişti. Bunu sürekli yap düzelir demişti ben yapacağım bakalım işe yarayacakmiÇok şükür korktuğum gibi geçmedi canım
İlkine göre çok daha kısa sürdü 25 dkda her şey bitmişti
Doğum sonrası da çok acı çekmedim çok şükür..
Sadece ayaklarımın uyusuklugu geçene kadar çok üşüdüm
Sütüm hemen geldi emzirmeye başladım şu an toparladım sayılır göğüslerim yara oldu onlarla uğraşıyorum
Kısaca benim doğumum kolay oldu cnm darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤❤
Bayağı olmuş cnm 40 çıkmadan geçmiyor sanırım
Ben de bazen gizli ağlıyorum bazen de eşimin yanında ağlıyorum
Bazen annemin yanında
Çok bunaldıgim oluyor
Göğüslerin yara oldu mu cnm?
Benimkiler dün hafif sızlıyordu bugün çatlamış hep ne yaptiysam hafiflemedi
Zeytin yağı tahin in üstünde yağı lansonoh krem ılık dus kalkanlar ve en son silikon göğüs ucu aldım ama bana mısın demiyor
Bende öyle düşündüm başta canım ama aç olmasa o kadar ememez sanki 2 gögsünde tamamını bitiriyor. Annemde emzik ver kızım die tutturdu ama onuda istemiyorum çok küçük napıcam bilmiyorum.Canım benimkide aynı.emzik tutmadı diye beni emzik niyetine kullanıyor..açlık değil yani onlarınki..memede uyumak ve uyandıklarında emmeye devam etmek istiyolar sürekli .seninki emzik tutmadıysa seninde aynı sebeptendir
Hadi ya üzüldüm canim insallah geçer bir an önce artıkGöğüslerim yara oldu çok acıyor ve dediğin gibi bir çok şey denedim geçirmedi. Dün duştan sonra giyinirken göğüs kalkani taktım ve göğüs ucuma sadece sütü sürdüm hemşire tavsiye etmişti. Bunu sürekli yap düzelir demişti ben yapacağım bakalım işe yarayacakmi
Canım ilk günlerde kilo kaybı normal demişti Dr. Bir de arkadaşımın bebeğine beyaz florasan lamba altında bekletmek iyi gelmiş.Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruzkilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Ben 2 5li koydum canım birde alt üst ayrı bir iki tane koydum. Evimiz hastaneye yakın ama ne olur ne olma diye koydum. Makyaj temzleme pamuğu gibi pamuklar var. Bebeklerin altı,vücudu vs için ben aldım ne olur ne olmaz. Rica ederim bu arada:)canım çok teşekkür ederim hastane çıkışını kaç set koydun birde zıbın kaç adet.bebek temizleme pamuğunu duymamıştım birde
Normaldir csnım ya neden olmasın, daha ne kadarı yeterli bebek de bilmiyor göğsün de bilmiyor.Lansinoh kullanıyorum canım. Sanırım süt yetmiyor anlamadım, birini 30-40 dk emiyor heh tamam diyorum 2 dk sonra başlıyor ağlamaya ağzını şapırdatmaya diğer gögsümü veriyorum ama her seferinde 2sini birden vermek yoruyor ve canımı çok yakıyor bazen yarım saat 1 saatte bi istiyor bu şekilde öyle olunca süt dolmadan bitiyor gögüsde kendine gelemiyor. Mamada vermek istemiyorum normal mi bu durum bilemiyorum da
Bende tontişimi şimdi yedirdim gazını aldm uyuttum bu tontişleri nezamana kadar en az 2 saatte bir emziricezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?