2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhba kizlar bi sorum olcak folik asit kilo aldirir mi 2aydr kullniyrm istah acti ve normlde hic kilo almayan 45kilo biriyim suan 48kiloyum göbis cikti ya bilglrnzi pylsrsanz sewnrm

Canım göğüs yaraları için ben susam yağı duydum kendime de alcam ne olur ne olmaz diye istersen bir dene inşallah iyi gelir , ilk çocuğumda çok çektim göğüs yaralarından diye bunda baya araştırıyorum çoğu kişi susam yağı dedi

Günaydın kızlar

Temizlikçi gelecek ve kimse yok yanımda ayakta durmak bile zor geliyor peşinde nasıl dolanıcam bilmiyorum

Bir de tahin yağı duymuştum o da iyi geliyormuş bebeği emzirmeden önce yağın çekmesi sağlanmalı bence ama, belli olmaz çocuk memede yağı emerse alerji filan yapmasını bir de.

Aynen canım oğlum hala küvözde 12 gün oldu daha iyi tabiki ama bizden ayrı hala35+5 doğdu

Kızlar günaydın biliyorsunuz erkenden zorunlu sezaryen oldum oğlum hala kğvözde ben hergün süt götürüyorum ama sütüm azaldı geceleri kalkıp sağamıyorum uyuyorum acaba ondan olabilirmi kesilmesinden korkuyorum napmam lazım

Bol bol taze nane ve dereotu ye cnm birde rezene çayı iç kuru incir ye dun doktor bana süt arttırıcı bi damla yazdı prolac sende dene istersen cnm umarim ise yarar. Ins yavrunda bir an once toparlar.

Kızlar soğanı bebeğin ilk emmesinden önce sürmek gerekiyor. Ben hastaneye götürmüştüm, doğumdan sonra sürdük, bebek emmeye gelince ıslak mendille sildim biraz. Çok yara olmamıştı, bununla ne kadar ilgisi var bilemem tabi.

Sizi merak ettim canım benim inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.
Allah'ım acil şifalar versin. Ameliyat iyi geçmiştir umarım.
Çok teşekkür ederim.Ameliyatı biraz daha erteledi doktorlar.2kilo olmasını bekleyecekler.hakkımızda hayırlısı olsun gece gündüz dua ediyoruz.

Ben ilk oğlunda yapmistimnbunu kar etmemişti hic. En güzeli göğsü dinlendirmek. Yara göğsü bir gün verme sadece sağ sayarken de bol lanshinol garmastan sur. Diğer gün daha iyi oluyorm

Çok teşekkür ederim.Ameliyatı biraz daha erteledi doktorlar.2kilo olmasını bekleyecekler.hakkımızda hayırlısı olsun gece gündüz dua ediyoruz.
Allah yardımcınız olsun canım, sorunsuz atlatacaksınız inşallah..ben de dua ediyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…