2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanin sıkıntısı gun gectikce azalir insallah hic meraketmeyin... en zoru ilk gunlerdir :)

Canim hepimizin düştüğü kısır döngü bu iste... halbuki ilk aylarda(ilk 3ay=4.trimester) bebek sadece aciktigi icin emmez... en huzur buldugu bildigi yerdir anne göğsü . Ve amniyon sivisiyla kokusu aynıymış sütümüzün... bebek kendini sadece orda guvende hissediyor.. sen mama verirsen göğsün terbiye olmadan... bebek daha genis araliklarla emecek bu kez de otomatik olarak sütün yetmeyecek çünkü gogse verilen mesaj bu... ama bebek surekli emerse gogsun daha cok sut gerek mesaji alip daha cok uretecek... kendine ve bebise zaman tani duzelecek insallah... eger bebek kilo almazsa (dr kontrolunde) yada sarılıkdurumunda yine dr kontrolunde mamaya baslayabilirsin ama sen direkt mamayi düşünme ... mama dusmani degilim ama bunlar hep basimdan gecti biloyorum bizzat yasadim. . Kizimda mama verdim sütüm otomatikmen azaldi sonra kademeli mamayi azalttim ve anne sütü artti şükür ... birde incir hurma ve kavun bende cok ise yaramisti sut artirmada

Canim en fazla 2-3saate bir sagman gerekiyor... maalesef bu kez uyku problemin oluyor ama arayi fazla tutarsan da sutun azalor. .. biz kuvozdeyken ayni sıkıntıyı cektim ama gececek insallah merak etme... eminim sut artttiran gidalari arastirmissindir ama bende kavun cok ise yaramisti birde onu dene istersen? Gecmis olsun...

Herkese günaydın rüyamda doğum yapma sezonunu actim bu gece itibariyle:):)
Yarin kontrol var bakalım ne diyecek Pazar günü görümcem in sözü olucak inşallah sorunsuz sıkıntısiz atlatiriz
ayy bizimde cuma kına pazar düğün var gitmek istemiyorum doğurmak istiyorum

Allahim saka gibi. Hic mi Allah korkusu yok. Gizli kamera koyup cekeceksin o zman savunsun annesini

canim benim, iyilesecek insallah

Günaydın kızlar

Temizlikçi gelecek ve kimse yok yanımda ayakta durmak bile zor geliyor peşinde nasıl dolanıcam bilmiyorum
Peşinde dolanma canım bildiğin bir temizlikçi mi? Ben yatıp uyudum valla o temizledi. Ayakta duracak halim yoktu ki. Birşey sorunca tarif ettim çağırdı.

Gunaydinn, ben yazmistim, onu da izlettim, doguma 2miz basbasa gitmeye ikna oldu ama normal dogumu coook kolay zannetmeye basladi hocanin anlatimini izleyince bir yeri yapiyorum bir yeri bozuyorum

Prolaktin yani sut hormonu en fazla gece salgilaniyor. Sutunu arttirmak icin gece saat kurup en az 2 saatte bir kalkip sut sagman lazim.

Kızlar bisey sorcam size. Benim gunduz agrim yok ama üç gündür karnimin alti kasiklarim sola yatiyorsam gece saga donunce yada sirtsustu donunce zonklar gibi agri oluyo cok degisik bi agri yani şiş gibi oluyo bu normal mi sizce yaşayan var mı gece doncem diye korkuyorum artk.

Ayy nedir bu kv lerden çektiğimz.. sabah sabah arayıp sinir etmeyi başardı kadın ya. Bizim bebek 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu o yüzden doktrm en başından beri bizim için kıymetli bebek sezeryan düşünelim dedi kaldı ki kan sulandırıcı kullanıyrm. Tuttrmuş sezeryanla doğan bebekler hastalıklı oluyormuş inşallah normal olur diyo. Anne cumartesi doğumum var diyrm inşallahh ogün gelmeden gelirde görürsn diyo. Boynunda kordon var doktor olmaz dedi diyrm. Bişey olmaz ondan o doktor yaptramıcaksa başkasına gidin diyor. Sabah sabah nerden aradıysa deli etti beni ya. 9 ay boyunca arayıp sormayanlar başımdan eskilmicek anlaşıldı..

Canım çok uzun sürdü küvez ben o kadar kalacağını tahmin etmemiştim Allah yardımcın olsun bebeğin tez zamanda toparlanıp evine gelsin inşallah , süt arttırıcı içecekler doktora sor sonra aktara sor onlar da karışım hazırlıyorlar sık sık duş al arada vakit buldukça uyu dinlen mutlaka kendini strese sokma sütün azalması normal çünkü sütün artması bebek emerse olur bir müddet azalacaktır ama bebeğin emdiği zamanlarda tekrardan artacaktır inşallah canım biraz daha sabret az kaldı

Çok teşekkür ederim.Ameliyatı biraz daha erteledi doktorlar.2kilo olmasını bekleyecekler.hakkımızda hayırlısı olsun gece gündüz dua ediyoruz.
Ah canım baya uzun ve zorlu bir süreç atlattiniz çoğu gitti azı kaldı eminim ameliyat sonrası çok daha çabuk toparlayacaktır dualarımız hep sizinle inşallah Rabbim yardımcınız olsun inşallah
En kobtrole gidiyorum inşallah kızım dönmüldür. Ve kilo almişdir.
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel bekliyoruz

Ben dogum yaptım aynen suni şancı çok zor kendi sancim daha itimiz tecrübe ettim

Sagol canım ama gidemedim yolda bayılmışim otobus beklerken,
Ne zamanda beri ilk kez otobusle gitmek isdedim ondada bayıldım kendimi rezil etdim bir ayıldım herkes başıma yığılmış.
Eve geri geldik yarın gidicem muhtemel.
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Hahahayyy. benm kv ne dese begenirsin herkes soruyodu kalabalık bi ortama girince adını ne koycaksiniz filan diye ben bastanbberi kevser istiyodum ama erken diye daha belli değil dedim hep ramazanda iftarda esimin halası sordu bende Kevser koycaz dedm kv yuzunu eksitti anladm yani sonra bi hafta gecti kv bi babanneye filan sorulur ne isim koyalm diye bi fikir alınır kura çekilir filan dedi ve son olarak gecenghafta kp gece agrin flan olursa arayn filan dedi kv de evt azra bebek gelio diye haber verin biz adini koyduk dedi şaka gibi kadin yaaa ve de 9 aydirabi kere ne telefonda ne yüz yüze napion naslsn agrin var mi vs. Hiç bisey sormuş degil

Gece tekme yiyenlerden gece emzirenler kervanına geçiş yaptım
Tamam emiyor çok şükür ama gögüslerim çok acıor kremde sürdüm azaldı ama geçmiyor napsam bilemedim kızlar tecrübeli anneler bilir
Ben de bebeği ilk emzirmeden önce göğüs ucuna soğan sürülürse bir daha hiç yara olmuyormuş diye duymuştum göğüs ucu bir dene istersen canım. Bide göğüs kalkanı kullanıyor musun bayaa iyi geliyormuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…