2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz bugünlük hastaneye yattık. Yavrum sarılık olmuş. Işın’ın altında makina da şimdi. Sütüm olmadığı için mama vermiştim ondan olmuş. Ebe sağolsun geldi pompa ile sütümü zorlaya zorlaya getirdi. Yavrum da hem biberona dolanı hem de memeden emerek karnını doyurdu. Allahım herkesin yavrusuna sağlık versin

Rabbim şifa versin canım benimde hamileligimde idrar yolu enfeksiyonu vardı bebektede enfeksiyon çıktı tekrar kan aldılar yine enfeksiyon varsa yogunbakima alacaklar sanırım inşallah düşmüştür kalsın istemiyorum Rabbim tüm bebislere sağlık versin inşallah

Ben de şimdi karnımdan oğluşum diye seviyorum çok tuhaf geliyo. Küçük kızım karnımı açıp canım kardeşim benim diye seviyodu, büyük kızım ben Onun 2.annesiyim diyo. Hatta görev dağılımı yaptı. Ben emzircem, O bezini değiştircekmiş, küçüğe de ayak işlerini yaptırcakmış. :)

2 hafta önce babaannesi ve dedesiyle Balıkesir’e gittiler, Doğumdan 4-5 gün sonra gelcekler inşallah. Ben toparlaniym diye. Ama gözümde tütüyolar kuzucuklarım. Allahım evlatlarımla sınama diye dua ediyorum hep. Hayat Onlarla güzel

Geçmiş olsun...esin için de üzülme bence biraz da onlar üzülsün seni uzdukleri zamanlara saysinlar hiç taviz verme fırsatın varken nazlan

Off ayni durumdayız
Aslinda ruzgar var balkona oturayim rahatlarim dedim .Yalniz olunca amaan napcan dedim .Simdi yatakta dönüp duruyorum.Ne kadara temizletiyorsun evi bir de nerden buldun? Dogumdan sonra ihtiyaç duyabilirim.

Senin baya az kalmis gelir yakında inşallah:) bizim daha var illa sezeryan gününü bekleyecek belli :)
Aman diyim bacim bakici tut istersen ama yine çagirma
Yok ya daha önceden geldi sofradan kaşık kaldırmadı yedi geçti odaya eline sağlık bile demedi. Ilkinde gelmişti 1 hafta karı koca tatil yaptilar giderkende bilet al bizde para yok dediler gittiler eşim birdaha laf ederse uzun uzun bunları hatirlatirim ona sakın kafa sakın ortam istiyorum gelmesin kimse. Sense göndermeye çalış duası falan varsa istenmeyen misafir için bul oku hatta :)

Geçmiş olsun...esin için de üzülme bence biraz da onlar üzülsün seni uzdukleri zamanlara saysinlar hiç taviz verme fırsatın varken nazlan
Sagol canım, yinede onun üzülmesne dayanamıyorum biraz naz yapayüm dediğin gibi son haftalarımiz sonucda

Kızlar Doğumdan 5 gün sonra annenin de kontrolü varmış bebeği de sağlık ocağına götürmek gerekiyormuş hatta bebeği 3. Gün kontrolü de varmış sezeryan olan anneler bu günlerde rahatça gidebildiniz mi ?

Maaşallah canım kilosu iyimiş, hareketlerinin azalması da normal değil mi o zaman? Yeri dar sonuçta kilosuna göre
O da var canım. 37. Hafta bitti ama 39. Hafta içerisinde tüm ölçümleri. Doktor miyadını doldurmuş bebek, ciğerleri içün en azından 38 i bitirelim ve hemen alalım dedi. Bugün sabahtan beri kıpır kıpır, çok can acıtmayan hareletler yapıyor.

Gecmis olsun canim hemen gecer insallah .Moralini yuksek tut .Bir sey kafami karıştırdı. Hani sut gelmezse mama verin diyorlar ya ilk etapta sarilik olmasin, kan şekeri dusmesin diye .Peki mama sarilik mi yapiyor?Hangisi doğru

Off ayni durumdayız
Aslinda ruzgar var balkona oturayim rahatlarim dedim .Yalniz olunca amaan napcan dedim .Simdi yatakta dönüp duruyorum.Ne kadara temizletiyorsun evi bir de nerden buldun? Dogumdan sonra ihtiyaç duyabilirim.
tam gün 130 canım gayet iyi temizliyor ama ağustosta çocuk bakmaya başlayacakmış kadın bırakıyor yani. şansıma bende iyi birini buldum dedim ilk ve son oldu

Maaşallah canım kilosu iyimiş, hareketlerinin azalması da normal değil mi o zaman? Yeri dar sonuçta kilosuna göre
37. Hafta olmasına rağmen 39. Haftaya göre tüm ölçümleri. Artık daha fazla bekletemezmiş. Ciğerleri için 38. Haftayı olsun dolduralım dedi.

Kuzum benim, düşünsene daracık yerde bekliyo çıkmayı. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun inşallah

Rahatça olmasada ben gittim hemde iki kez yani iki bebeği tek tutamadığım için iki kez git gel yaptım hatta hemşire kız halime acıdı yalnız çok zor dedi telefonunu verdi bir ihtiyaç olursa beni ara demişti.

Çok geçmiş olsun canım.

Kizlar merhaba, bebisim hareketleri azaldi gibi hissediyorum. Gobegim normalde dalga dalga olurdu simdi bikac tekme valla.agrim falan da yok ama tecrubesiz olmak ne kadar zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…