- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.041
Kahverengi bolgeye suruyorum canim sadece ucu yetersiz olabilirKızlar merhaba
Birşey sormak istiyorum bu göğüs kremini nasıl sürüyorsunuz komple mi yoksa sadece ucuna mı benimde sağ göğsüm çok acıyo soldan yana şikayetim yok şükür
Ilk once Allah k3ndi sancinla dogum etmeyi nasip etsin herkese. Benim 2. Doğumum 40+2 olunca suni sancıyla başlatalım dendi zaten 3 cm açıklık oluşmuş . 4 buçukta suni ye başlandı hemen hissettik ağrıları 4-5 dk bir şancı gelmeye saat 9 akadar böyle çektim doktor suyumu patlattı sonra sancim çoğaldı 2 dk bir 1 dk 1 oldu dogum masasına aldılar 1.45 de 2 de doğdu ama sancılar zor dogum kolay oldu bu sefer ilk çocuğumda tam tersi olmustuHayırlı olsun. Saglikla büyüsün minik. Nasıl oldu anlatirmisin doğumunu
Günaydın kızlar dün gece oğlumu aldım kucagima normal dogumla 2 de 3 temmuz .
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş, neyse ki kv yanındaymış çok dikkat et canımNeyseki kv yanımdaydı canim, uzun zamandır dşarı cıkmayınca başıma bunun geliceğni bilemezdim, bir dahaki sefere önlemi alip cıkarım tabi artik eşim beni yaya otobusle burakırsa.
Napsın oda gelemedi diye üzülmüştür sen kendine dikkat et yarın eşinle gidersin yanınada bolca soğuk su falan al yolda fenalasirsan iyi gelir son günler ve havalar çok bunaltıcı geçiyorSagol canım artik arabasız evden cıkmam yanı bu korku bana yeter, eve gelir gelmezde kv hemen eşimi aradı zavalı şimdi kendini sucluyor kesin gelemiyorda arıyor nasıl olduğmu soruyor iyiyim diyorum kapatmak isdemiyor ama konuşmaya sözde bulamıyor. Sucluluk duyuyor.
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebeginiz. Allah analı babalı sağlıcakla buyutsunIlk once Allah k3ndi sancinla dogum etmeyi nasip etsin herkese. Benim 2. Doğumum 40+2 olunca suni sancıyla başlatalım dendi zaten 3 cm açıklık oluşmuş . 4 buçukta suni ye başlandı hemen hissettik ağrıları 4-5 dk bir şancı gelmeye saat 9 akadar böyle çektim doktor suyumu patlattı sonra sancim çoğaldı 2 dk bir 1 dk 1 oldu dogum masasına aldılar 1.45 de 2 de doğdu ama sancılar zor dogum kolay oldu bu sefer ilk çocuğumda tam tersi olmustu
Bizim de yarin son kontrol var canim hastanemiz de uzak mecbur gitcez gelcez.Yarın kontrole gidenler varmi bizim kontrol var ama evden çıkasım yok şimdiden cook sıcak
Aynen canım ama işte ne yaparsın mecbur katlanıyoruz aynı evde yaşayan kv gelinleri düşününce kendi halime şükrediyorum yine deÇok enterasanlar ya herşeyi onlar biliyor biz niye yaşıyorsak niye okuduysak zaten.. insan hastalık bu ne zaman gelceği belli olmaz der elinden geleni yapar yapamıyorsada susar oturur..
Ağrı geçti canım şimdi hiç ağrı yok yarın kontrolum var sorucam dr umaArada geciyor ve yeniden daha şidetlisi başlıyor sonra yine geciyorsa doğum sancısı ola bilir ama sürekli arasız bir ağrıysa merak etme tabi neden ağridiğnida bilmek lazım.
Çok şükür canım nihayet kavuştun bebişine tebrik ederim sağlikla mutlulukla huzurla büyüt evladını inşallahYaprim canim gece doğdu bebişim iyi çok şükür 4 de girdim gece 2 de doğdu
Canim belki beşikten alirken zorlanırsin eğileceğin için. Ama herkes diyor ki yatarsan iyilesmezsin surekli yürü ,hareket et .Ben de cabuk toparlanmaya bakcam. Annem cok kalamayacak .Baskasina da muhtac olmak istemiyorum. Benim cevremdekiler hastaneden çıktıktan sonra desteksiz oturup yatabiliyordu .Insallah biz de oyle oluruz .kizlar sezeryan sonrasi rahat oturup kalkma uzanma gibi karin kasinin calistigi heraketleri ne zaman rahat yapabiliyoruz?? 2 gece hastanede kalcaz 3. gun taburcu ama eve geldigimde kendime yetememekten bebege bakamamaktan korkuyorum. Annem de evde olcak ama hala biraz kirginliklarimiz var o yuzden herseyde muhtac olmak istemiyorum.
Evet canim artık cok dikatli olmak lazım sagol canım.Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş, neyse ki kv yanındaymış çok dikkat et canım
Eve gelir gelmez olctuk 10/6 di her zamanki gibi.Tansiyonun mu düşüyor aceba? Olcturdun mu hic?
Evet canim ne yapsın oda yarın birlikde gideriz su falan alıcam yanıma, nefes almak cok zor bu sıcakda duşunda yararı yok artık.Napsın oda gelemedi diye üzülmüştür sen kendine dikkat et yarın eşinle gidersin yanınada bolca soğuk su falan al yolda fenalasirsan iyi gelir son günler ve havalar çok bunaltıcı geçiyornefes alamıyorum şuan soğuk duş aldim çıktım halen terliyorum
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebeginiz. Allah analı babalı sağlıcakla buyutsun
Sor canım bu ağrınında bir sebebi olmalı.Ağrı geçti canım şimdi hiç ağrı yok yarın kontrolum var sorucam dr uma
Bekle bakalim belki yeniden baslar.Rahat hazirlan diye müsade etmistir bebisKızlar son 1 saat ağrım oldu karnımda hatta şiddetlendi biraz ahanda geliyor benimki dedim heyecan bastı beni hazırlanmaya başladım şimdi herşey hazır ama ağrım geçti
Ay canim numaracı isde 180 derece donmuş oglu geldiğinde bunlarla uğraşmak daha zor gercekden bide kocan kor olunca görmüyünce gerceği daha zor.
Ne acayip insanlar var yaa
Gecmis olsun canim... hava cok sicak artik mumkun olduğunca yaya cikmamak lazimallahtan kv yanindaymis... dusunce bisey olmadi umarim?
Masallah allah anali babali büyütsün
insani delirtir yemin ederim e senn uyaninca havuz-gezmek-alosveris planin vardi anne artik yapabiliriz falan desen? Kocanin azcıktaolsa dikkatini cekmez mi aceba? Ne plani su son ayda diye?
Ben hepten tekim iki tane daha çocuğum var ve birde bebek gelecek inşallah. Sana tavsiyem bolca yuru hic agirdan alma nekadar çok hareket edersen okadar cabuk toparlaniyorsun. Ilk sezeryandan sonra 3. Gunumde herseyimi yapiyordum kendi başına. Şimdide yatmayı düşünmüyorum gerçi yatmaktanda biktim :) hastanede gaz ve büyük tuvalet olayi çözülünce hic sorun kalmiyor evdede rahat oluyor insankizlar sezeryan sonrasi rahat oturup kalkma uzanma gibi karin kasinin calistigi heraketleri ne zaman rahat yapabiliyoruz?? 2 gece hastanede kalcaz 3. gun taburcu ama eve geldigimde kendime yetememekten bebege bakamamaktan korkuyorum. Annem de evde olcak ama hala biraz kirginliklarimiz var o yuzden herseyde muhtac olmak istemiyorum.
Bizim yakın sayılır ama yinede üşeniyorum güzel haberler aliriz insallahBizim de yarin son kontrol var canim hastanemiz de uzak mecbur gitcez gelcez.
Ah son 1 haftadır nerdeyse her gece aha geliyor diye beklentiye sokuyor beni ama vazgeçiyor:)Kızlar son 1 saat ağrım oldu karnımda hatta şiddetlendi biraz ahanda geliyor benimki dedim heyecan bastı beni hazırlanmaya başladım şimdi herşey hazır ama ağrım geçti
Hadi inşallah Allah ağzından duysun 4 gözle bekliyoruz yavrumuBekle bakalim belki yeniden baslar.Rahat hazirlan diye müsade etmistir bebis
Bir buçuk saatlik ağlama krizlerinden sonra uyutmayi başardım ama hala müdahale ediyorum uyumaya devam etsin diye. 10 dk sonra falan da acikip yine ağlamaya baslicak. İkinci çocuğu olanlar bu sebepsiz ya da sebebini benim bilmediğim ağlamaları ne zaman geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?