2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen benim eşimde annemi cagirsakmi acaba doğuma dedi duymazdan geldim.. senin yazıları okuyunca ıyiki ses etmemişim Allah sabır versin sana

1 aydır her gece ağrım var sabaha kadar ama ilk defa gündüz bu kadar uzun sürdü diye hem de zamanım da gelmiş 2 gündür de yoğun kıvamlı akıntım var diye acaba mi dedim tatlı bebem annesine yine şaka yaptı galiba :)

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin. Kanaman çok oldu mu? Sezeryan öncesi lağman yapıldı mı? Gazın oldu mu? Bebeğin kaç kilo doğdu? Ultrasonla söylenenden ne kadar farklıydı? Çok soru sordum kusura bakma. 3.ler daha zor oluyomuş diye duydumda. Senin de iki kızın vardı demi? Bu üçüncü diye hatırlıyorum

Canım alıyım susam yağını deneyim o zaman teşekkür ederim inşallah iyi gelir
Bir de tahin yağı duymuştum o da iyi geliyormuş bebeği emzirmeden önce yağın çekmesi sağlanmalı bence ama, belli olmaz çocuk memede yağı emerse alerji filan yapmasını bir de.
Canım onu denedim etkisi olmadı hatta sürdüğüm zaman göğsümü çok yaktı
Aynen temizlenmeli alerji yapabilir
Ben ilk oğlunda yapmistimnbunu kar etmemişti hic. En güzeli göğsü dinlendirmek. Yara göğsü bir gün verme sadece sağ sayarken de bol lanshinol garmastan sur. Diğer gün daha iyi oluyorm
Canım ikisi de yara ne yazık ki kızım da sürekli meme istiyor çok zorlanıyorum emzirirken
Silikon göğüs ucu kullanıyorum biraz rahatlatti

cok tesekkur ederim canım bir gece önceden yemeği kestigim için lavman yapılmadı sonda takıldı bi tek genel anestezi oldum bi tahlil sonucundan dolayi ameliyatı görmemek bu sefer hoşuma gitti iki spinali yaşamış biri olarak uyudum uyandım bitmişti çabuk kendime geldim dikiş ağrım var ama 3. olmasına rağmen çok değil spinalden farkli olarak karnim gurul gurul gaz var spinalde böyle olmamıştı ama 3. olmasına rağmen çokta zor olmadı eskiye göre sadece karnimda gaz var ilk tuvaletime desteksiz gittim yurumemde sıkıntı olmadı doğumdan sonra ağrım çok olmadı ..
Ama herseye bedel çok tatlı bir oğlum var Rabbim sizlerede yasatsin biran önce ..
bebeğim 38+2 de doğdu 37.hafta kontrolünde 2960 ti yine 2960 47 cm dogdu

Geçmiş olsun canim. Sanciyi öyle ya da böyle mecbur cekecez. Önemli olan bebegin sağlıkla doğması ve bizim sağlığımız. Sen kurtulmuşsun. Darısı biz doğum yapmayanlarin başına

İnşallah benim de öyle olur canım. 3.ler daha zor oluyormus dediler de tırstımdı. İçime su serptin valla kuzum sağol. Benim de 3. erkek, evlat evlattır, kızı erkeği farketmez muhtemelen ama sence nasıl, farklı bi duygu mu?

Maaşallah canım kilosu iyimiş, hareketlerinin azalması da normal değil mi o zaman? Yeri dar sonuçta kilosuna göre

Şaka gibi kadın yaa, acaba sana kamera şakası falan mı yapıyolar kuzu. Yemin ederim kadının saçını başını yolasım geldi.

Milana firuze canim cok gecmis olsun. Tansiyonunu kontrol et hep, sıkıntı olmasin. Hava zaten cok asiri sicak. Tam doguracak ayi bulmusuz ya valla isimiz zor temmuz anneleri olarak
Sagol canım hep kontrol ediyorum canım gercekden tam doğuracak ayı bulmuşuz.

Hamile olmasam gelir kadına saydırırdım valla, ay sinirlerim zıpladı. Bu ne yaa, ne yapmaya çalışıyon teyze sen. Ne içiyon da böyle kafa yapıyo sende.

S Shezofren88 bitti mi temizlik canim ?Bugun hava niye bu kadar sicak yaa esiyor da ama kan ter icindeyim oturduğum yerde. Dus da yetersiz geliyor.
yok canım mutfaktalar şuan banyo tuvalet var daha fena sıcak tansiyonum düştü bi ara ayran içtim kendime geldim bide perdeler yıkandı ıslak asıp sıcakla birleşince Antalya havası hakim evin içine kafamın içi su resmen

yok canım korkma yataktan falan kalkarken tek başıma kalkiyorum. .
Aslında farkı yok tek farkı telaffuzu küçük adamim oğlum diye sevmek değişik geliyor güzel geliyor
Kızlarım yanımda değil eksigim inşallah eve cikarsam tamamlanacagim. .
Kızlarım bizi ziyarete geldiler kardeşlerini görünce çok sevindiler bebeği ordan oraya sürüp durdular bebek yatağı tekerlekli ya şimdi düşünmeye başladım eve çıkınca napicam oğlum oyuncakları olacak kızlarda bile annelik icgudusu fazla oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…