- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.061
Geçen benim eşimde annemi cagirsakmi acaba doğuma dedi duymazdan geldim.. senin yazıları okuyunca ıyiki ses etmemişim Allah sabır versin sanaAnneme neden soguk davraniyorsun dedi ben şok. Ne zarari var ki diyor. Yuzmek istiyordu bana bakmak filan degil niyeti dedim. E zaten o ben yokken birsey olursa diye geldi bakmaya gelmedi diyor. yarin kontrol sonrasi hic agrim yok cok iyiyim inanilmaz iyiyim diyeceğim 3 ay daha dur deseler dururum oyle bi iyiyim diyeceğim
1 aydır her gece ağrım var sabaha kadar ama ilk defa gündüz bu kadar uzun sürdü diye hem de zamanım da gelmiş 2 gündür de yoğun kıvamlı akıntım var diye acaba mi dedim tatlı bebem annesine yine şaka yaptı galiba :)Ben hepten tekim iki tane daha çocuğum var ve birde bebek gelecek inşallah. Sana tavsiyem bolca yuru hic agirdan alma nekadar çok hareket edersen okadar cabuk toparlaniyorsun. Ilk sezeryandan sonra 3. Gunumde herseyimi yapiyordum kendi başına. Şimdide yatmayı düşünmüyorum gerçi yatmaktanda biktim :) hastanede gaz ve büyük tuvalet olayi çözülünce hic sorun kalmiyor evdede rahat oluyor insan
Bizim yakın sayılır ama yinede üşeniyorum güzel haberler aliriz insallah
Ah son 1 haftadır nerdeyse her gece aha geliyor diye beklentiye sokuyor beni ama vazgeçiyor:)
kızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
Geçen benim eşimde annemi cagirsakmi acaba doğuma dedi duymazdan geldim.. senin yazıları okuyunca ıyiki ses etmemişim Allah sabır versin sana
Canım alıyım susam yağını deneyim o zaman teşekkür ederim inşallah iyi gelirCanım göğüs yaraları için ben susam yağı duydum kendime de alcam ne olur ne olmaz diye istersen bir dene inşallah iyi gelir , ilk çocuğumda çok çektim göğüs yaralarından diye bunda baya araştırıyorum çoğu kişi susam yağı dedi
Canım onu denedim etkisi olmadı hatta sürdüğüm zaman göğsümü çok yaktıBir de tahin yağı duymuştum o da iyi geliyormuş bebeği emzirmeden önce yağın çekmesi sağlanmalı bence ama, belli olmaz çocuk memede yağı emerse alerji filan yapmasını bir de.
Canım ikisi de yara ne yazık ki kızım da sürekli meme istiyor çok zorlanıyorum emzirirkenBen ilk oğlunda yapmistimnbunu kar etmemişti hic. En güzeli göğsü dinlendirmek. Yara göğsü bir gün verme sadece sağ sayarken de bol lanshinol garmastan sur. Diğer gün daha iyi oluyorm
cok tesekkur ederim canım bir gece önceden yemeği kestigim için lavman yapılmadı sonda takıldı bi tek genel anestezi oldum bi tahlil sonucundan dolayi ameliyatı görmemek bu sefer hoşuma gitti iki spinali yaşamış biri olarak uyudum uyandım bitmişti çabuk kendime geldim dikiş ağrım var ama 3. olmasına rağmen çok değil spinalden farkli olarak karnim gurul gurul gaz var spinalde böyle olmamıştı ama 3. olmasına rağmen çokta zor olmadı eskiye göre sadece karnimda gaz var ilk tuvaletime desteksiz gittim yurumemde sıkıntı olmadı doğumdan sonra ağrım çok olmadı ..Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin. Kanaman çok oldu mu? Sezeryan öncesi lağman yapıldı mı? Gazın oldu mu? Bebeğin kaç kilo doğdu? Ultrasonla söylenenden ne kadar farklıydı? Çok soru sordum kusura bakma. 3.ler daha zor oluyomuş diye duydumda. Senin de iki kızın vardı demi? Bu üçüncü diye hatırlıyorum
Geçmiş olsun canim. Sanciyi öyle ya da böyle mecbur cekecez. Önemli olan bebegin sağlıkla doğması ve bizim sağlığımız. Sen kurtulmuşsun. Darısı biz doğum yapmayanlarin başınaIlk once Allah k3ndi sancinla dogum etmeyi nasip etsin herkese. Benim 2. Doğumum 40+2 olunca suni sancıyla başlatalım dendi zaten 3 cm açıklık oluşmuş . 4 buçukta suni ye başlandı hemen hissettik ağrıları 4-5 dk bir şancı gelmeye saat 9 akadar böyle çektim doktor suyumu patlattı sonra sancim çoğaldı 2 dk bir 1 dk 1 oldu dogum masasına aldılar 1.45 de 2 de doğdu ama sancılar zor dogum kolay oldu bu sefer ilk çocuğumda tam tersi olmustu
Bende merak ediyorum canım. Umarım kötü bir durum yoktur. Geçen gün sabahdan beri girmemiş hiç.kızlar @Pembegomlek ten haber varmı
cok tesekkur ederim canım bir gece önceden yemeği kestigim için lavman yapılmadı sonda takıldı bi tek genel anestezi oldum bi tahlil sonucundan dolayi ameliyatı görmemek bu sefer hoşuma gitti iki spinali yaşamış biri olarak uyudum uyandım bitmişti çabuk kendime geldim dikiş ağrım var ama 3. olmasına rağmen çok değil spinalden farkli olarak karnim gurul gurul gaz var spinalde böyle olmamıştı ama 3. olmasına rağmen çokta zor olmadı eskiye göre sadece karnimda gaz var ilk tuvaletime desteksiz gittim yurumemde sıkıntı olmadı doğumdan sonra ağrım çok olmadı ..
Ama herseye bedel çok tatlı bir oğlum var Rabbim sizlerede yasatsin biran önce ..
bebeğim 38+2 de doğdu 37.hafta kontrolünde 2960 ti yine 2960 47 cm dogdu
Biraz once aktifmis ama yazmaya firsati olmadi sanirim.Bende merak ediyorum canım. Umarım kötü bir durum yoktur. Geçen gün sabahdan beri girmemiş hiç.
İyi akşamlar kızlar, doğum yapanlar allahım sağlıklı sıhatli büyümelerini nasip etsin inşallah. @Pembegomlek i çok merak ediyorum doğumu oldumu acaba?
Bugün benim de kontrolüm vardı. Bebek hareketleri 3 gündür çok yavaşladı, tedirgin oldum bayağı. Nst de de çıktı zaten. Doktor doğumu daha erkene aldı. 9 temmuz pazartesi. Yarından itibaren de hergün nst ye gircekmişim, bir sorun olursa daha erken olcakmış doğumum. Bebek bugün 3516 kg çıktı.
Vermez. Kadin gezmeye gelmis. Oglu subay olaydi doğuda olaydik gelmezdi bu. Karisik kuruyemis aldik bi tabaga doldurmus ben uyurken az once yemis yemis. Nerde dedim burda diye tabagin dibinde kalani gosterdi. E bu ayiklanmis dedim yo bi kac badem biraktim diyor. Yemin ediyorum her seye ragmen keyif yapıyor. Yada bana mesaj veriyor bence. Bak ben dogumda boyle yapacağım diyor
Sagol canım hep kontrol ediyorum canım gercekden tam doğuracak ayı bulmuşuz.Milana firuze canim cok gecmis olsun. Tansiyonunu kontrol et hep, sıkıntı olmasin. Hava zaten cok asiri sicak. Tam doguracak ayi bulmusuz ya valla isimiz zor temmuz anneleri olarak
Oglu gelecek sabah. Bakalim onun yaninda ne yapacak. Agrim var de annem sanki anlamaz mi diyor bana. Agrim bar diyorum iyi yarin dinlen obur gun gezeriz diyor. Dun 1 kg vermişim dedim ben 300 gram almisim dedi. E seni ayakta goremedim hic cok dogal dedim. Benim ortundugum polari muazzam sekilde katlamış hala bana ben duzenliyim mesaji verme peşinde. Aksam ne yicez diyorum makarna var dunden diyor. E ben bi tek onla ogun atlayamam protein yok yumurta bari haslayayim dedim ben yerim valla dedi kendine kafam kadar beyaz peynir bi o kadar kasar feslegenli yogurt neler neler yapmis. Oglu asla inanmaz foto ceksem gene inanmaz. Sana ye demistir yememissindir der. Allah bana da bu sinavi verdi napalim. Gulesim de geliyor . Ben agrim var diyorum normal normal de su kovboy filmi ne zaman reklama girecek tuvalete gidemedim diyor. Oglu gelince annen ne yemeklsr yapti bana bi anlatsin hele dicem
yok canım mutfaktalar şuan banyo tuvalet var daha fena sıcak tansiyonum düştü bi ara ayran içtim kendime geldim bide perdeler yıkandı ıslak asıp sıcakla birleşince Antalya havası hakim evin içine kafamın içi su resmenS Shezofren88 bitti mi temizlik canim ?Bugun hava niye bu kadar sicak yaa esiyor da ama kan ter icindeyim oturduğum yerde. Dus da yetersiz geliyor.
yok canım korkma yataktan falan kalkarken tek başıma kalkiyorum. .İnşallah benim de öyle olur canım. 3.ler daha zor oluyormus dediler de tırstımdı. İçime su serptin valla kuzum sağol. Benim de 3. erkek, evlat evlattır, kızı erkeği farketmez muhtemelen ama sence nasıl, farklı bi duygu mu?
Allah Allah inşallah iyidirBende merak ediyorum canım. Umarım kötü bir durum yoktur. Geçen gün sabahdan beri girmemiş hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?